Џорџи
Srebrna tastatura
- Poruka
- 238.026
Mislim da treba malo uci u kvalitet materijala..kupovao sam majcice za 5e koje traju po 10 god.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mislim, postoje stvari koje su jeftine a lepe, ali bogami kada imas love - sto tek onda ima lepih stvari... Recimo, tesko je improvizovati sa cipelama/cizmama itd. Nije nemoguce, ali nije bas uvek lako...Eh sad... novac nema veze sa stilom, to je tacno, ali nije na odmetMislim, postoje stvari koje su jeftine a lepe, ali bogami kada imas love - sto tek onda ima lepih stvari... Recimo, tesko je improvizovati sa cipelama/cizmama itd. Nije nemoguce, ali nije bas uvek lako...
Ja mislim da postoji masta.Ili ne postoji. I to je sve.
Naravno kada je rec o stilu. Da, za kvalitetan materijal treba izdvojiti vise novca, ali da li je vaznije na sebi imati nesto skupo a nemati stila, ili imati nesto sto znas da izneses...bilo to kupljeno, napravljeno...dobijeno ...
Ne znam...
Znam samo da kada bi mi neko ponudio da biram , izmedju - imati love ili prosto imati "ukusa" , uvek bih pre izabrala ovo drugo.
I to mora da se plati - ako si medju snobovima, oni vrlo dobro znaju da li su to cizme iz ove ili prethodne sezone, ili su to neke "smesne" babaDesine cizme iz sezdesetih...I ja. Ali postoji jos jedan faktor (na zalost): konvencija. Zavisi u kojoj si bransi - u nekim profesijama je vazno kako izgledas, i nije dovoljno da se svidas samoj sebi, da imas stila ili maste, nego moras - ako hoces da te shvate kao profesionalca - da imas odredjenu vrstu gardereobe, odredjene cipele, sat, sta god... prosto, moras da odises situiranoscuI to mora da se plati - ako si medju snobovima, oni vrlo dobro znaju da li su to cizme iz ove ili prethodne sezone, ili su to neke "smesne" babaDesine cizme iz sezdesetih...

Potpuno razumem.E, da. I ja sam uglavnom medju normalnim svetom... ali ponekad zalutam - poslovno - u snobovske vode... i mrzim kada me neka po mom misljenju skorojevicka bez stila snimi onako od glave do pete i apsolutno je jasno da nismo gledale iste filmove i citale iste knjige, al' nekako ja ispadnem kreten, jer sam se obrela u njenom svetu... tako da sam malo (vise) investirala za takve prilike - cisto da ne gubimo vreme u nemom preziru.
Novac nikada , ali NIKADA ne moze kupiti stil.
1. dobre cipele
2.dobra tasna
3. farmerke
4. bela kosulja
5 .mala crna haljina
6. strukirani kozni blejzer
ovo je mojih top 6. neophodnih odevnih predmeta
koji zauzimaju pocasno mesto u mom plakaru...
volela bih da nastavite niz...![]()

Ako imas novac i stilistu ..imas i stil u nacinu odevanja..ako pricamo o ..odevanju..ono drugo je vec nesto drugo...to se ne kupuje..