- Poruka
- 30.007
Kupi bubnjeve, sviraj...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Iščekuješ. A ni sam ne znaš šta....Imam enormni problem sa nesanicom. Recimo, osetim se pospano u 11pm, legnem i prevrcem se po krevetu do 1-2am. Nema sanse da zaspim.
Onda od dosade na telefonu listam Krstaricu. Garantujem da cu se tek u pola dva uspavati. Jako me iritira.
Ovi moji lrgnu i zaspe posle par minuta. Je li ima neki caj, nesto za ovo? Uzas je.
Lavanda ,caj ,kapi sta god …maticnjakMeni treba savet, ne broja je ovaca. XD
Neki caj za smirenje bi mozda bio dobar.
Dabome ,sad si u trecoj smeni pa posle u drugojVidiš da je već zaspao, i on otvara temu o nesanici, cccc, šta smo mi pravi nesaničari doživeli![]()
Mozda kao sedativ da te umiri ali ne da uspava.Fora je sto pijem Eftil i lamiktal koji imaju dejstvo sedativa i opet nista. Mene jedino da nakljukas lekovima.
Dabome ,sad si u trecoj smeni pa posle u drugoj
Ma, ne blenem u ekran, ne može se od toga spavati.Najgore sto mozes da uradis je da blenes u ekran uvece pred spavanje, nema sile da ces da zaspis
Mene obicno citanje pred spavanje uspava. Ako bas ne ide, ustanem, prosetam malo kroz kucu i vratim se da pokusam opet. Najmanje ucinkovito mi je bilo da lezim, okrecem se i da cekam da zaspim, onda kao iz inata ne ide. Nekad jednostavno nista ne pomaze, i zablejim budan poprilicno, i tu noc prakticno otpisem san i to da cu se probuditi naspavan sledece jutro
Ovo ti je najbolje resenje, koje mozda nece dati rezultate prvi dan ali hoce relativno brzo.Sumirano, moram pojačati fizičku aktivnost.
Ja nisam mogao dobrih 15 minuta zaspati jer si mi uneo ono. Mogu li ili ne mogu....Za ove sto kazu da sam zaspao, nisam. Samo sam otisao sa krste i nastavio da se mucim. Odgovoricu bolje kad ustanem za par sati.
Dobro došla u klub.Imam enormni problem sa nesanicom. Recimo, osetim se pospano u 11pm, legnem i prevrcem se po krevetu do 1-2am. Nema sanse da zaspim.
Onda od dosade na telefonu listam Krstaricu. Garantujem da cu se tek u pola dva uspavati. Jako me iritira.
Ovi moji lrgnu i zaspe posle par minuta. Je li ima neki caj, nesto za ovo? Uzas je.
Izvinjavam seMuško sam.
I hvala.![]()
Sigurna si? Pardon are you sure?Muško sam.
I hvala.![]()
Ako umeš čitati, piše Yoda, a ne Yodica.Sigurna si? Pardon are you sure?
Yodica je Beba. A Yoda starac. Alat ti u funkciji?
Šta je po tebi Battle of Yavin?
nemoj da čačkaš telefon u krevetu,svetlo te razbudi još više...a i najgore što možeš da uradiš za nesanicu je da ležiš budan u krevetu i radiš nešto...Ako ne možeš da zaspiš ustani,skuvaj sebi neki čaj (za opuštanje je dobra majčina dušica,matičnjak,bosiljak...mada bilo šta bez kofeina je ok),ili popij malo toplo mleko...i za to vreme dok piješ uzmi da radiš nešto repetativno što će ti pomoći da izprazniš misli.A neće ni da tri škodi da provetriš malo sobu jer je lakše da se zaspi kad je u sobi malo svežije.Imam enormni problem sa nesanicom. Recimo, osetim se pospano u 11pm, legnem i prevrcem se po krevetu do 1-2am. Nema sanse da zaspim.
Za prvi pasus ^nemoj da čačkaš telefon u krevetu,svetlo te razbudi još više...a i najgore što možeš da uradiš za nesanicu je da ležiš budan u krevetu i radiš nešto...Ako ne možeš da zaspiš ustani,skuvaj sebi neki čaj (za opuštanje je dobra majčina dušica,matičnjak,bosiljak...mada bilo šta bez kofeina je ok),ili popij malo toplo mleko...i za to vreme dok piješ uzmi da radiš nešto repetativno što će ti pomoći da izprazniš misli.A neće ni da tri škodi da provetriš malo sobu jer je lakše da se zaspi kad je u sobi malo svežije.
Možeš da probaš i melatonin,neki ljudi kažu da im pomaže...ja sam probao i deluje pomalo,ali je previše slabo za mene pošto mi očigledno treba neka konjska doza.
Ja baš o tome malopre.,ili popij malo toplo mleko...
Možeš da probaš i melatonin...
Ja volim kamilicu. Ali ja bih da se ne probudim a ne da spavam kao i uvek. Ko beba....Sad baš razmišljam ,mada ja nemam problem sa spavanjem-
Neki hvale Melatonin (ima valjda u kapsulama i kapima)
Drugi uzdižu Valerijanu , treći šolju toplog mleka, četvrti -kamilicu ...
Peti piju Lorazepam ...(bombonice)
Ne znam.Mislim da tu treba nešto malo žešće.
meni trebaju sedativi za konje XDSad baš razmišljam ,mada ja nemam problem sa spavanjem-
Neki hvale Melatonin (ima valjda u kapsulama i kapima)
Drugi uzdižu Valerijanu , treći šolju toplog mleka, četvrti -kamilicu ...
Peti piju Lorazepam ...(bombonice)
Ne znam.Mislim da tu treba nešto malo žešće.