limunada
Buduća legenda
- Poruka
- 37.716
Hvala! Sutra idem odmah da potrazim!Imaš u DM-u, pešes maraka, u apotekama su 4 a neke dijele i gratis uz neke proizvode![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hvala! Sutra idem odmah da potrazim!Imaš u DM-u, pešes maraka, u apotekama su 4 a neke dijele i gratis uz neke proizvode![]()
Ništa, tuži farmaceutsku industriju, pa kom opanci, kom obojici. Daj, bre, nemoj da nas brukaš, nemaš 10 godina. Ubuduće zažmuri i gucni to od prve.Jesam...jos uvijek.
Ali nema sanse da progutam tabletu.![]()
Moze na dva.Ali opet je ogromna i coskasta.I ne moze da se isturpija.Pa čim je filmom obložena, zamišljeno je ali bukvalno na uputstvu za taj antibiotik piše da se može rezati na dijelove.
kakve veze imaju godine sa tim?Sekač , pa nema ona 80 godina .
Kako će sama sebe da popije? Ne ide to!Nisam mislila da popiješ, nego da se sama sa sobom dogovoriš.![]()
Nisi ti vidjela XiclavMoze na dva.Ali opet je ogromna i voskasta.I ne moze da se isturpija.
Doktoriracu na ovim tabletama.![]()
Kakve veze imaju godine sa tim?Ništa, tuži farmaceutsku industriju, pa kom opanci, kom obojici. Daj, bre, nemoj da nas brukaš, nemaš 10 godina. Ubuduće zažmuri i gucni to od prve.
Ja u rezaču tom režem sve, čak i paracetamol, kafetin..Sekač , pa nema ona 80 godina .
Luk?Ja u rezaču tom režem sve, čak i paracetamol, kafetin..
Pitaj!Nisi ti vidjela Xiclavako može na dva, može i na 4, vjeruj mi!
Hoćeš da pitam prijateljicu farmaceutkinju?
Zubi .Ja u rezaču tom režem sve, čak i paracetamol, kafetin..
Nisam probala bijeli luk, možda bi moglo
Ja režem i hleb.Ja u rezaču tom režem sve, čak i paracetamol, kafetin..
Evo pitala, čim odgovori javimPitaj!
Nozem ne moze da se prereze,probala sam,smrvi se.
Daj ne luduj.Zubi .
Ok.Jos cemo se sprijateljiti.Evo pitala, čim odgovori javim![]()
Lakse mi je kad ovo cujem da znam da nisam jedina.kakve veze imaju godine sa tim?
ni ja ne volim velike tablete...
Pametno. Tako sklizne i kost od ribe kada se zaglavi u grlu.Znaš, šta možeš probati? Ali ozbiljno. Uzmi sredine od hleba,malo više, ali da je svež, i stavi unutra tabletu. Samo nemoj mnogo da žvaćeš. Možda ti bude lakše, nego da piješ.
Gde jedina...i ja muku mucim sa tim velikim...Ja pijem obicno clindamicin antibiotik i odvratnog je ukusa ako se zvace...a brufen 800 je ogromaaan...Lakse mi je kad ovo cujem da znam da nisam jedina.![]()
Dobrodošla u klub.Nedavno mi je ljekar prepisao antibiotik panklav.
Medjutim,sad imam problem jer su tablete ogromne,nisu kao kapsule glatke i ne mogu da ih progutam.Cak i kad se prepolovi tableta je velika i jos bude coskasta i obavezno mi zapne u grlu.
Pokusala sam da kupim zamjenu,ali sve do jednog su ista pakovanja.
Ne znam koja je to fabrika smislila,sta je falilo obicnim kapsulama kao do sada.
Za sada rjesavam problem tako sto ih stucam cekicem u prah,ali primjecujem da imaju neku kao opnu koja se ne moze smrviti.Zubima nema sanse da se sazvacu.Pretpostavljam i da ta opna nesto znaci i da ne treba piti ovako,ali sta cu.
Sve u svemu katasrofa!
Psovala sam i fabriku koja ih napravi.
Ne znam sta da radim!
Kako da ih pijem,a da ne nosim cekic sa sobom?
Inace,ja jednostavno oduvijek imam fobiju od tih ogromnih tableta jer se obavezno zadavim njima.
Za ove topive u vodi mi je lako ili kapsule ili bar one koje se mogu sazvakati ili usiitniti.
Ali ove ,za koje mi cak i apotekarka rece da su "konjske",ne znam sta da radim.
Imate li neko rjesenje?![]()
Cuti tu...gluvo bilo.Ne voli niko velike tablete. Ali, samo da napomenem još jednom. Kad budete, gutale crevo od sonde, za gastroskopiju, onda se javite. Užasan pregled. Ubace ti preko pola metra u želudac. Niti živiš, nit mreš.
Koliko godina imate cure, otkud toliko poznavanje tableta ?Pređi na liposomalni magnezij, sve što je u tabletama je 70% smeće. Tj, tijelo iskoristi samo 30% od toga što popiješ.
Ima. Ali ovako bolje sarađuješ i brže se završi.Cuti tu...gluvo bilo.
Zar nema taj pregled u opstoj anesteziji?