filip960
Obećava
- Poruka
- 51
prvo treba da skines igru pa da instaliras ili ubacis patch koji ti ispravlja grbove imena ocene i ostalomoze li neko da mi objasni da li treba prvo da skinem igru ili demo pa onda patch
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
prvo treba da skines igru pa da instaliras ili ubacis patch koji ti ispravlja grbove imena ocene i ostalomoze li neko da mi objasni da li treba prvo da skinem igru ili demo pa onda patch
Ja igram i PES i FIFU.Iako nikad u zivu nisam voleo FIFU,a igram PES od 5-ice.PES igram jer je mnogo poboljsan u odnosu na PES 10,u svakom segmentu igre,a fifu igram zato sto mogu da je igram online bez originala.Mada FIFA uopste nije losa,iako dok je nisam probao mislio sam da je najgora igrica na svetu.
Još jedna stvar koja se meni ne sviđa u PES 2011 je upravljanje odbranom. Držanje R1 i X je sve manje efikasno, desilo mi se više puta da jeftino primim gol jer moj igrač ne uradi ono što sam hteo da uradi, a na isti način sam se branio u svim prethodnim PES-ovima.
Mojoj ekipi se efikasnost menja iz utakmice u utakmicu. Na jednoj daju tri-četiri gola, na drugoj se skroz ispromašuju. Ali ono sa odbranom zaista ide na živce. Desilo mi se da posle šuta protivnika moj golman odbrani, lopta se kotrlja ka igračima među kojima su bila, čini mi se, petorica mojih i jedan protivnički. Ja držim X, ili R1 i X, ali moji ko da se sklanjaju od lopte... i od svih mojih, do lopte se probije onaj jedan protivnički igrač, šutira i da gol.
Dešava mi se i da samo pipnem dugme za šut kad pucam na gol, a moj igrač pošalje loptu u svemir... i onaj čuveni komentar koji svaki put čujem "i da je gol dvaput toliko veliki, on bi promašio".
Generalno, PES 2011 mi je teži za igranje od prethodnika. PES 2010 sam igrao na četvrtom nivou težine, a 2011-icu na trećem.
A davanje golova izvan šesnaesterca meni i nije neki podvig, ali treba da imaš veštog igrača sa dobrim šutom. Ja igram sa AC Milanom, u kome je Ibrahimović koji stvarno majstorski šutira.
ako ima super liga za PES 2008 neka zalepi link ovde
Zna li neko moze li se napraviti svoje kup takmicenje u PES 2011 ?
Ili kako da mjenjam timove koji su u Champions League??