M Markopn88 Početnik Poruka 2 danas u 11:53 - Potreban programer #1 Treba mi pomoc programera u vezi pravljenje aplikacije povezane sa AI, Web sajta itd...
Vuk Samotnjak Buduća legenda Moderator Poruka 41.444 danas u 11:56 - Potreban programer #2 Markopn88: Treba mi pomoc programera u vezi pravljenje aplikacije povezane sa AI, Web sajta itd... Kliknite za proširenje... Šta konkretno ti treba ?
Markopn88: Treba mi pomoc programera u vezi pravljenje aplikacije povezane sa AI, Web sajta itd... Kliknite za proširenje... Šta konkretno ti treba ?
M Markopn88 Početnik Poruka 2 danas u 12:05 - Potreban programer #3 Vuk Samotnjak: Šta konkretno ti treba ? Kliknite za proširenje... Zadatak bi bio malo kompleksnije prirode. Mozemo li da stupimo u kontakt da ti objasnim tacno o cemu se radi.
Vuk Samotnjak: Šta konkretno ti treba ? Kliknite za proširenje... Zadatak bi bio malo kompleksnije prirode. Mozemo li da stupimo u kontakt da ti objasnim tacno o cemu se radi.
Vuk Samotnjak Buduća legenda Moderator Poruka 41.444 danas u 12:14 - Potreban programer #4 Markopn88: Zadatak bi bio malo kompleksnije prirode. Mozemo li da stupimo u kontakt da ti objasnim tacno o cemu se radi. Kliknite za proširenje... Naravno
Markopn88: Zadatak bi bio malo kompleksnije prirode. Mozemo li da stupimo u kontakt da ti objasnim tacno o cemu se radi. Kliknite za proširenje... Naravno