Pro Evolution Soccer

ne moze vise kao nekad ranije
mozda moze preko patcha

savjetujem ti da odes u edit i da tamo promjenis sve stavke koje te interesuju za odredjenu ekipu i snimis promjene..

Već imam patch, ovaj SM što sam spominjao.

U Edit je formacija default ali u Master ligi, koju igram, nije bila.

Ali provalio sam u čemu je stvar: u Assisted Settings, Change Formation treba da je 0, a meni je bilo podešeno na 2 (malo sam se igrao s tim opcijama jer ima nekih korisnih), pa zato nisam mogao da menjam formaciju. Sad je OK.

Što se tiče tvog problema, ne bih znao... možda ti je grafička slabija? (mada ako pokrećeš igru na High ne bih rekao... pre će biti da je primerak igre koji imaš neispravan...)

Znači neki igrači su kao senke? Kao Noob Saibot iz Mortal Kombata? z:lol:

Ovo je on

bio.gif

Znači bio sam u pravu, zaista su tako izgledali z:D

Na kom nivou težine igrate, društvo? Ja na Professional, još uvek se ne usuđujem da se okušam na onom najtežem. z:) Uglavnom se dobro nosim s kompom, uspevam da ga dobijem, uspeo sam i da izborim 1:1 protiv Real Madrida na njegovom terenu u LŠ.

btw, ovo je najgori fudbal ikad!
toliko nerealnih stvari ima da je za nepovjerovat
o bagovima necu ni da pricam
1. GOLMANI - brane najludje stvari, a kod najlaksih im lopte prolae kroz ruke
2. UPRAVLJANJE - skoro je nemoguce igrati protiv nekoga ko igra na ANALOG stik..a ne zelim da se navikavam uopste..:)
3. SUDIJE - no comment
4. NEREALNOST- igra vise nagradjuje dobro trcanje nego dobre pasove i taktiku.. najbolji igraci u igri su oni najbrzi..ajde, Ronaldo i Mesi jesu najbolji ali Volkot, Runi, Suazo i jos gomila njih ne bi trebalo da budu ta klasa...jos kad ih vozis sa analognim stikom, nema sanse protiv njih...
na ovaj nacin su ostecene ekipe sa malo brzih fudbalera kao Barca(samo Mesi), Chelsea ( niko ), Roma (niko) , a nagradjene one kao Inter ( Suazo, Obina, Eto), Real ( cijeli napad), Lazio (napad)..
5. ODBRANA - no comment

btw, ovo je najgori fudbal ikad!
toliko nerealnih stvari ima da je za nepovjerovat
o bagovima necu ni da pricam
1. GOLMANI - brane najludje stvari, a kod najlaksih im lopte prolae kroz ruke
2. UPRAVLJANJE - skoro je nemoguce igrati protiv nekoga ko igra na ANALOG stik..a ne zelim da se navikavam uopste..:)
3. SUDIJE - no comment
4. NEREALNOST- igra vise nagradjuje dobro trcanje nego dobre pasove i taktiku.. najbolji igraci u igri su oni najbrzi..ajde, Ronaldo i Mesi jesu najbolji ali Volkot, Runi, Suazo i jos gomila njih ne bi trebalo da budu ta klasa...jos kad ih vozis sa analognim stikom, nema sanse protiv njih...
na ovaj nacin su ostecene ekipe sa malo brzih fudbalera kao Barca(samo Mesi), Chelsea ( niko ), Roma (niko) , a nagradjene one kao Inter ( Suazo, Obina, Eto), Real ( cijeli napad), Lazio (napad)..
5. ODBRANA - no comment

Slazem se u potpunosti. Nekad, bez problema sam pobedjivao ljude koji dve blage ne znaju o fudbalu, taktici, kreaciji napada...Sada, gubim od nekih debila, koji uzmu Real Madrid i sa Ronaldom pretrche vishe od pola terena, i to kroz trojicu mojih igracha odjednom...Dok ja, pokushavajuci da igram realno, nemam nikakve shanse. I kakva je onda draz tog fudbala ??

Slazem se u potpunosti. Nekad, bez problema sam pobedjivao ljude koji dve blage ne znaju o fudbalu, taktici, kreaciji napada...Sada, gubim od nekih debila, koji uzmu Real Madrid i sa Ronaldom pretrche vishe od pola terena, i to kroz trojicu mojih igracha odjednom...Dok ja, pokushavajuci da igram realno, nemam nikakve shanse. I kakva je onda draz tog fudbala ??

Da, brzina je definitivno najvazniji atribut kod igraca (sto je nerealno), pa mnoge ekipe i igraci su losiiji (manje korisni) u igri nego sto bi trebalo.
I moram priznati da je jako tesko igrati protiv ljudi koji igraju samo na brzinu odredjenih igraca. Imam 2 druga koji bas tako igraju i sto je najgore uvek imaju srece kod ekipa (igramo na kocku), a i kad dobije dobru ekipu, najbrzi igrac je skoro uvek po pravilu u crvenoj formi (Milan - Pato, Real - CR ili Kaka, Manchester - Rooney...). Uglavnom se dobro drzim ali kad dobijem tim sa sporom odbranom, a pomenuti igraci su u crvenoj formi, prosto nije fer igrati ponekad...

Samo proveriš da li tvoja konfiguracija ispunjava minimalne uslove za pokretanje.

Pro Evolution Soccer 2010: Minimal system requirements
• CPU: Intel Pentium 4 with 2.5 GHz or comparable processor
• Graphics card: Nvidia Geforce FX series or Ati Radeon 9700 series or better (128 MiByte, Pixel Shader 2.0)
• Memory: 1 GiByte
• Storage: Min. 8 GByte free disc space

Back