Pro Evolution Soccer

ovako radi provereno (ne pes 10 vec sve igre takvog tipa tj tako u tip partovima).
Udji u jedan od tih arhiva i onda se u toj arhivi vrati nazad (idalje si u winraru ali si sad u folderu gde su sve ostale arhive i ona bela cuda :D) sad pritisni CTRL+A i onda idi extract here i napravice ti se .iso koji mountujes na daemon ili alkohol i to je to

Instalirao igru bez problema, sve super kad ono slika se zamrzne na uvodnom filmu. Posle toga u meniju, pa u igri. Super mi radi igra, bez problema, al mi se na 5 minuta zamrzne slika na jedno pola minuta. Sta tu moze biti problem ako neko ima ideju. Graficka mi ima najnoviji driver. Mozda da vratim stari

Instalirao igru bez problema, sve super kad ono slika se zamrzne na uvodnom filmu. Posle toga u meniju, pa u igri. Super mi radi igra, bez problema, al mi se na 5 minuta zamrzne slika na jedno pola minuta. Sta tu moze biti problem ako neko ima ideju. Graficka mi ima najnoviji driver. Mozda da vratim stari

Neam pojma covece,ja sam cekirao u settings opciju Nullify movie playback i preskace mi taj uvodni film,a i odcekirao sam opciju Use frame skipping i sad mi uopste ne secka...Frikombinuj nesto

@titytwistermarko
jesi uspeo. broj belih ne mora da bude isti kao i arhiva (bar ja nikad nisam brojao :D)
@(Son :D) Goku
Jesi probao sa starim. odakle si skinuo igricu?

Skinuo sam sa pira** bay-a, vidim da niko nema taj problem osim mene :(
Steta, mislim da je posle PES 6 ovo naj do sada. Mora da je nesto do mene.
Odradio sam win 7 mozda ce tamo raditi.
Kombinovao sam sve sa settings komandama, uvek mi stane na KONAMI reklami i u igri...

Jos nesto.
Odradio sam win 7 i pes mi secka dosta primetno
Imam core duo 2.8ghz, Gforce 9600gt 512ddr3 i 4gb rama.
Cetvrtina rama je konstantno oduzeta, tako da mi ostaje 3gb slobodno, ovako amaterski gledano:)
Drivere za graficku sam skinuo juce al secka i na low quality, 1024 rezoluciji :(

Sve u svemu,mislim da je ovaj PES prenalickan i da se vise nego ikad priblizio Fifi i u igrivosti i u detaljima.Tako da nisam bas nesto zadovoljan ovim izdanjem PES-a.Master liga je dobro odradjena,ali mi se ne svidja to sto nemaju ocene igraca,pa ne znas koga da kupis :rtfm:

Sve u svemu,mislim da je ovaj PES prenalickan i da se vise nego ikad priblizio Fifi i u igrivosti i u detaljima.Tako da nisam bas nesto zadovoljan ovim izdanjem PES-a.Master liga je dobro odradjena,ali mi se ne svidja to sto nemaju ocene igraca,pa ne znas koga da kupis :rtfm:

Kako nemas ocene igraca u master ligi?!
Imas, jasta. Nadjes igraca koji te zanima i stavis ga na "scout list". Za neku nedelju te scout obavesti sve o tom igracu, pa izmedju ostalog i ocene igraca.
A, po meni, PES je uvek bio bolji od FIFA-e, i bice i nadalje!!!

Admine mozes da lockas odmah ali nek stoji tema bar dan-dva, hvala :)

S' obzirom da sam do sad radio samo moviemaking vezan za cs, odlucio sam malo da se poigram sa pesom, s obzirom sto cs daje dosta mogucnosti za razliku od pesa, kontam da cu uraditi nesto novo sa njim.

Bilo koji tim, bilo koji igrac, svoje naj golove saljite na newtry89@gmail.com , a za dogovor sa onima koji sendaju (msn) mazi.no1@live.com . Poz ;)

Back