Billy The Kidd
Aktivan član
- Poruka
- 1.230
Judi zašto ne kupite i instalirate a ovak se samo mučite ...![]()
hahahahahaha....de si ti video da se ovde nešto legalno kupuje,uglavnom se sve dekra....tako je i u Hrvatskoj....

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Judi zašto ne kupite i instalirate a ovak se samo mučite ...![]()
Imam problem s instaliranjem PES 2010. U toku instalacije dobijem poruku: "Error reading from file G:\program files\KONAMI\pes 2010\img\dt01.img. Verify that the file exists and that you can access it." Ja pogledam u virtuelni DVD drajv i vidim da u tom folderu postoji taj fajl.Ne znam kako sad da potvrdim da taj fajl postoji kad dobijem samo opcije Retry i Cancel, bez Browse?
Inače mount-ujem disk preko program Magic Disc. Kad sam probao sa Alkoholom 120%, odem na Add Image i stavim PES 2010 na listu, ali kad kliknem dvaput ništa se ne dešava, a opcija Mount Drive mi je bleda.
Kada sa DAEMON TOOLS-om odem na Mount pa na MDS fajl dobijem poruku "Unable to mount image. File not accessible."
U međuvremenu sam zamenio disk i uzeo novi, i ista priča: u Alkoholu 120% je bleda opcija "Mount on device", a Magic Disc opet kaže da ne može da pročita isti onaj fajl. U čemu je fora? Zar je moguće da je i drugi disk loše narezan tako da komp ne može da prepozna taj isti fajl, a on je tu, na disku?![]()
Takodje i sudjenje bas nije najbolje odradjeno, kriterijumi se dosta razlilikuju recimo oni mene tamo ubijaju i to po 2 igraca startuju odjednom na jednog iz moje ekipe i kao nista, a ja za najobicniji start na loptu popijem crveni.
Dobra je igra, ali po meni ima dosta mana. Npr. ti faulovi, uklizam liku direkt u noge i nista, nema cak ni faula, sledeci put uklizam tacno na loptu i dobijem zuti
Ni pasovi bas nisu sjajni, tacno vidim kako i kuda treba pas da ide i on doda direkt u protivnickog igraca.
A o penalima da ne pricam, ono je tek katastrofa.
Kad igram Master ligu i odem u Game Plan, formacija mi je stalno 4-4-2 sa određenim rasporedom igrača i ne mogu da je promenim. Koju god taktiku da podesim (čak i default), ne snime mi se izmene kad odem na Exit, nego se opet vrati na 4-4-2. Kako da sačuvam formaciju koju želim? Sve druge izmene koje napravim u Game Plan-u (startna postava, kapiten, ko šta šutira...) mi snimi, samo nikako ne mogu da promenim formaciju.![]()