gori1
Zainteresovan član
- Poruka
- 121
E ljudi danas sam igrao protiv druga on je uzo Zvezdu a ja Romu i dao sam mu go sa 51 metra (naravno kriv je golman jer je odbio loptu pravo u go sto pokazuje koliko su golmani lose odradjeni)
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Na osnovu cega je najgori?
Konacno da navijaci nisu uradjeni kao zalepjene slike na tribinama, sta je tu lose?
Ubacena je opcija da biras teksturu trave, sto ranije nije bilo... opet odlicna stvar...
Golovi se realnije daju iz blizine, ali zato nema vise golova sa 40 metara, osim ako ne brani klosar DIDA
Igraci su uradjeni realnije nego na prethodnom fudbalu, ako primetili dodeljivanje kartona kod sudija, brzo izvodjenje slobodnog udarca sve je realnije uradjeno nego na prosli football...
A poredjenje ovog fudbala sa fifom je cista glupost...
Neko voli PES, neko voli FIFU, neko voli i jedno i drugo, a neko ne voli fudbal uopste...
Ova tema nije vezana za fifu, tako da ako pravite poredjenje pravite ga u odnosu na prethodne verzije PES-a...
E ljudi danas sam igrao protiv druga on je uzo Zvezdu a ja Romu i dao sam mu go sa 51 metra (naravno kriv je golman jer je odbio loptu pravo u go sto pokazuje koliko su golmani lose odradjeni)
Da, golmani su jedna od najslabijih tačaka u igri...
Je li momci, imam nešto da pitam nekog ko bi znao: kad upalim igru i započnem utakmicu, sve ide super, grafika i sve ostalo, ali su tribine potpuno prazne?! Ponekad, u najboljem slučaju, budu neke šarene tačkice, ali najčešće su tribine totalni prazne (sekvence sa zumiranim navijačima se pojavljuju). Inače, navijanje publike se čuje tokom većeg dela utakmice, ali povremeno nastane mrtva tišina, a uvek kad neko da gol - potpuni muk. Zna li neko od čega bi to moglo da zavisi? I naravno, kako to regulisati?
Sto se publike tice jesi li probao da stavis kvalitet na medium ili high !!(tako je bar kod mene)
a sto se tice zvuka to vec ne bih znao!!!!
Nažalost, to upravo znači toNadam se samo da to ne znači da bi morao da kupujem novu grafičku da bih mogao da podesim na Medium (jer ova moja nije tako loša a osim toga čitao sam u preview-ovima igre da hardverska zahtevnost nije velika).
e ljudi a zasto ne mogu da promenim kvalitet stalno stoji na low
igra je KRSH

nije krsh al je glupo shto mogu da uzmem igracha i da predjem sve!!!
Zavisi kog igraca uzmes,ako je u pitanju Ronaldinho onda prelazis svakoga,ali ako je u pitanju neki igrac iz Almerie nece bas biti tako...