Pro Evolution Soccer 2008

ma PES 8 su unistili potrudili su se oko ostalih stvari a oko glavne nisu...jbt prvo sto mozes opusteno da das 10 golova i jedan igrac opusteno pretrci sam ceo teren!!!! ae bezi razocarali su me mislio sam da je FIFA shit a sada unistili i ono sto je valjalo...

bravo majstore to sam ja hteo da kazem da mozesh sa ibrahimovicem,kakom.. da prodjesh sve igrache. . .

Što se tiče muzike mislim da je načinjen pomak u odnosu na prošla izdanja. Ona su imala uvek istu melodiju za svaki meni a ovde možeš da biraš... vidim da ima i starih i novih melodija, u nekoliko muzičkih žanrova, a možeš i da vidiš imena pesama... kao u FIFI.

Nego, u vezi sa onim sa grafičkom karticom...

Ja i dalje ne razumem zašto ne mogu da podesim grafiku na Medium, a evo zašto to kažem:

Kad zadržim kursor na opciji Medium dobijem poruku: "This is a standard image quality. Pixel/Vertex Shader 2.0 and a VRAM 128MB DirectX 9.0 compatible video card is required". A moja grafička ima 128MB i DirectX 9.0 podršku. Zato ne razumem zbog čega me kartica sprečava da pokrenem opciju Medium. Zna li neko šta mi možda još to fali?

Što se tiče muzike mislim da je načinjen pomak u odnosu na prošla izdanja. Ona su imala uvek istu melodiju za svaki meni a ovde možeš da biraš... vidim da ima i starih i novih melodija, u nekoliko muzičkih žanrova, a možeš i da vidiš imena pesama... kao u FIFI.

Nego, u vezi sa onim sa grafičkom karticom...

Ja i dalje ne razumem zašto ne mogu da podesim grafiku na Medium, a evo zašto to kažem:

Kad zadržim kursor na opciji Medium dobijem poruku: "This is a standard image quality. Pixel/Vertex Shader 2.0 and a VRAM 128MB DirectX 9.0 compatible video card is required". A moja grafička ima 128MB i DirectX 9.0 podršku. Zato ne razumem zbog čega me kartica sprečava da pokrenem opciju Medium. Zna li neko šta mi možda još to fali?

Pa verovatno da ti fali ram memorija ili tako nesto:lol:

E pa fazon je u tome što mi je grafička pomalo zastarela, mada može da izgura najnovije naslove. U pitanju je ATI Radeon 9200SE. Ali ona ipak ima 128 MB i DirectX 9.0 podršku, znači trebalo bi da može da se pokrene Medium opcija s njom.

(Sad da mi ne zamere što je malo offtopic: ) Ne znam koju bih novu grafičku mogao da pazarim da nije mnogo skupa a da mogu bar narednih par godina da igram nove igre bez probema. Čuo sam da je, recimo, 8800GT dobar izbor?

E pa fazon je u tome što mi je grafička pomalo zastarela, mada može da izgura najnovije naslove. U pitanju je ATI Radeon 9200SE. Ali ona ipak ima 128 MB i DirectX 9.0 podršku, znači trebalo bi da može da se pokrene Medium opcija s njom.
Ta grafička je jedan od najvećih krševa koji je ikada izašao, zato nemoj da te čudi što ne možeš da staviš na medium
Ne znam koju bih novu grafičku mogao da pazarim da nije mnogo skupa a da mogu bar narednih par godina da igram nove igre bez probema. Čuo sam da je, recimo, 8800GT dobar izbor?
Pa zavisi od matične koju imaš(AGP ili PCI-E slot) i koliko si para spreman da daš za novu grafičku.

Da se vratim na temu.
Jbt, što ume ovaj PES da me iznervira, ali ne zato što je loš, naprotiv.
Sa Arsenalom razvalim Čelzi 5-1, Mančester pobedim 3-1, a Liverpul 2-0(oni imali 1 šut na gol u celom meču), a onda puknem od Vigana 3-0 ili od Redinga 4-2.
Da li to Teamvision radi posao savršeno, ili ja malo preteram što se tiče broja uzastopnih igara koje igram u Master ligi(i to pred spavanje)? :D :mrgreen:

Stanje sa grafickim karticama nije kao pre. Sada kada uzmes jednu od jacih karti, ona ti traje za igranje bez problema godinu dana max. Mislim, moze i dalje da se igra sa njom, ali ne na high opcijama.
Ako imas kintu, onda je 8800GT prava stvar. Ako nisi pri parama, imas za ~100e 8600GT, best buy trenutno. Ispod toga ni ne pomisljaj da ides... Pozdrav :>

Edit: ako ti ploca ima AGP slot, onda je resenje neki 7600GT/GS npr...

Ta grafička je jedan od najvećih krševa koji je ikada izašao, zato nemoj da te čudi što ne možeš da staviš na medium

I to mi tek sad kažu, tri i po godine pošto sam je nabavio... :D

Pa zavisi od matične koju imaš(AGP ili PCI-E slot) i koliko si para spreman da daš za novu grafičku.

Pa spreman sam ja da dam i 500€, ali fazon je u tome što se nema... :lol: :mrgreen: šalim se naravno. A što se matične tiče mislim da imam ovaj stariji slot (trebalo bi da to može da se zaključi na osnovu modela grafičke, ne znam, nisam toliko vičan). Pretpostavljam da bi za ovaj noviji slot morao da kupujem celu novu matičnu, pa novu grafičku, previše love samo da bi mogao da vidim publiku na stadionu, a ostatak grafike je inače sasvim dobar.

Da li to Teamvision radi posao savršeno, ili ja malo preteram što se tiče broja uzastopnih igara koje igram u Master ligi (i to pred spavanje)? :D :mrgreen:

Ja mislim i jedno i drugo :wink:

Stanje sa grafickim karticama nije kao pre. Sada kada uzmes jednu od jacih karti, ona ti traje za igranje bez problema godinu dana max. Mislim, moze i dalje da se igra sa njom, ali ne na high opcijama.

Ispada da ako neko hoće da igra igre na max opcijama mora na svakih godinu dana da kupuje novu grafičku?! Shit, dude!!! Pa ne možemo svi mi gejmeri da si priuštimo to!

Ako imas kintu, onda je 8800GT prava stvar. Ako nisi pri parama, imas za ~100€ 8600GT, best buy trenutno. Ispod toga ni ne pomisljaj da ides... Pozdrav :>

Edit: ako ti ploca ima AGP slot, onda je resenje neki 7600GT/GS npr...

Pa kažem da mislim da imam taj stariji slot, moraću da porazmislim o svemu... pretpostavljam da ako imam taj stariji da ne mogu u njega da stavljam kartice za koje treba novi? Uostalom ima u mom kraju dosta prodavnica rač. opreme pa ću da vidim. Sve u svemu hvala na savetima AWESOME-O (tako sam te oslovio zbog avatara, naravno ;-) )

A što se tiče PES-a: da li se još nekom dešava da mu se zakoči igra kad odeš na opciju "Exit to Windows"? Meni ekran uvek ostane taman i tako stoji sve dok ne restartujem komp. Jedini način da izađem iz igre je da odem na desktop i da onda isključim igru preko Task Manager-a i obavezno prijavi problem.

Meni se dešava da mi igra radi noću bez ikakvog seckanja, znači savršeno, dok je preko dana druga priča(može se igrati, ali nije to to). Zato i igram samo pred spavanje :-)
Ne znam koji je uzrok tome.Verovatno nije neki program u pozadini koji koči jer programe koje pokrenem sa Windowsom ne isključujem dok mi komp radi

Back