Pro Evolution Soccer 2008

Na osnovu cega je najgori?
Konacno da navijaci nisu uradjeni kao zalepjene slike na tribinama, sta je tu lose?
Ubacena je opcija da biras teksturu trave, sto ranije nije bilo... opet odlicna stvar...
Golovi se realnije daju iz blizine, ali zato nema vise golova sa 40 metara, osim ako ne brani klosar DIDA ;)
Igraci su uradjeni realnije nego na prethodnom fudbalu, ako primetili dodeljivanje kartona kod sudija, brzo izvodjenje slobodnog udarca sve je realnije uradjeno nego na prosli football...
A poredjenje ovog fudbala sa fifom je cista glupost...
Neko voli PES, neko voli FIFU, neko voli i jedno i drugo, a neko ne voli fudbal uopste...
Ova tema nije vezana za fifu, tako da ako pravite poredjenje pravite ga u odnosu na prethodne verzije PES-a...

ne pricaj gluposti ti ocigledno vis
e volis fifu pa ti se zato svidja meni ne jer ja fifu ne volim.

Da, golmani su jedna od najslabijih tačaka u igri...

Je li momci, imam nešto da pitam nekog ko bi znao: kad upalim igru i započnem utakmicu, sve ide super, grafika i sve ostalo, ali su tribine potpuno prazne?! Ponekad, u najboljem slučaju, budu neke šarene tačkice, ali najčešće su tribine totalni prazne (sekvence sa zumiranim navijačima se pojavljuju). Inače, navijanje publike se čuje tokom većeg dela utakmice, ali povremeno nastane mrtva tišina, a uvek kad neko da gol - potpuni muk. Zna li neko od čega bi to moglo da zavisi? I naravno, kako to regulisati?

Da, golmani su jedna od najslabijih tačaka u igri...

Je li momci, imam nešto da pitam nekog ko bi znao: kad upalim igru i započnem utakmicu, sve ide super, grafika i sve ostalo, ali su tribine potpuno prazne?! Ponekad, u najboljem slučaju, budu neke šarene tačkice, ali najčešće su tribine totalni prazne (sekvence sa zumiranim navijačima se pojavljuju). Inače, navijanje publike se čuje tokom većeg dela utakmice, ali povremeno nastane mrtva tišina, a uvek kad neko da gol - potpuni muk. Zna li neko od čega bi to moglo da zavisi? I naravno, kako to regulisati?

Sto se publike tice jesi li probao da stavis kvalitet na medium ili high !!(tako je bar kod mene)
a sto se tice zvuka to vec ne bih znao!!!!

Ma bre,konami me je mnogo iznervirao sa novim pes-om,akcenat je vise stavljen na grafiku i graficke sekvence posle datog gola kao i na pocetku,poluvremenu i kraju utakmice,zna se da je igriivost i realnost fudbala uvek bio zastitni znak pes-a,ali izgleda da se sve menja...:-(

Sto se publike tice jesi li probao da stavis kvalitet na medium ili high !!(tako je bar kod mene)
a sto se tice zvuka to vec ne bih znao!!!!

Jedina opcija vezana za kvalitet za koju znam je kad odem u Settings, pa pod Display Configuration vidim da Quality stoji na Low, ali kad hoću da kliknem na Medium ili High dobijem poruku "The settings cannot be reflected due to the video card's specification". Nadam se samo da to ne znači da bi morao da kupujem novu grafičku da bih mogao da podesim na Medium (jer ova moja nije tako loša a osim toga čitao sam u preview-ovima igre da hardverska zahtevnost nije velika).

Zavisi kog igraca uzmes,ako je u pitanju Ronaldinho onda prelazis svakoga,ali ako je u pitanju neki igrac iz Almerie nece bas biti tako...

ali nemoze ni Ronaldinjo u stvarnosti da predje sve...mozda po boku ali ipak nije realno,
ima jos dosta stvari zbog koga je ovaj pes losiji od 6-ice
Neznam jel ste primetili kako je smesno samo trcanje igraca (ili je to tako samo na low :D)

Back