- Poruka
- 267
e ljyudi gde mogu da skinem sa neta PES 8?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Koju grafičku imaš?e ljudi a zasto ne mogu da promenim kvalitet stalno stoji na low
PES 8 nigde, jer ne postojie ljyudi gde mogu da skinem sa neta PES 8?

LOL covek je verovatno mislio pro evolution soccer 2008Koju grafičku imaš?
Verovatno je igra "odredila" da tvoja grafička ne može da prikaže viši nivo detalja pa ti zato onemogućava opciju.
PES 8 nigde, jer ne postoji![]()

E pa morash u skolu za vidovnjakeŠta si ti ovde, kao neki vidovnjak pa znaš šta je čovek hteo da kažem?
'oću i ja da budem![]()
Na osnovu cega je najgori?
Konacno da navijaci nisu uradjeni kao zalepjene slike na tribinama, sta je tu lose?
Ubacena je opcija da biras teksturu trave, sto ranije nije bilo... opet odlicna stvar...
Golovi se realnije daju iz blizine, ali zato nema vise golova sa 40 metara, osim ako ne brani klosar DIDA
Igraci su uradjeni realnije nego na prethodnom fudbalu, ako primetili dodeljivanje kartona kod sudija, brzo izvodjenje slobodnog udarca sve je realnije uradjeno nego na prosli football...
A poredjenje ovog fudbala sa fifom je cista glupost...
Neko voli PES, neko voli FIFU, neko voli i jedno i drugo, a neko ne voli fudbal uopste...
Ova tema nije vezana za fifu, tako da ako pravite poredjenje pravite ga u odnosu na prethodne verzije PES-a...
Konacno da navijaci nisu uradjeni kao zalepjene slike na tribinama, sta je tu lose?
Ne preteruj!
Samo pogledaj golmane i videćeš da li igra "objasnjava neke stvari"
Na ostalo nemam zamerke, ali golmani...

:razz::razz:

Nema Shibby pojma jer mu je komp slab pa nije osetio igru na high detalje.
A stvarno igrica ima bagova. Npr cesto mi se desava da cim dam gol u sledecem napadu 100% primim gol, znaci nema sanse da sprecim komp da mi da gol![]()

Izgubi samopouzdanje![]()