"Prljava" svaleracija

• Začetnik teme Začetnik teme pulp
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Mangup sa diplomom:
a zasto prljava...jel postoji i cista svaleracija?
Koja je razlika u svaleraciji muskarca i zene?

Pa nema razlike osim one izmedju nogu..
Obe shvaleracije su prljave. Odnosno shtrokave..
Zamislite moj drug pricha meni kako je za tri godine veze bio ekstra fin i da je devojku varao prve dve godine. Ja se zgrozila. Josh tje on meni, ma koji ti je pa to je extra., danas svi varaju..
I tu ja ispadam iz danashnjice.

Maslachak:
...e znash onu foru sa nekim ptichicama u amazoniji...
zzenka se uvek pari sa dva muzzjaka u vremenskom razmaku od po nekoliko minuta....

jedan svrshi, ona malo zadrzzi, pa izbaci, onda dodje drugi, svrshi, ona zadrzzi, pa malo izbaci....
tako da ni ona, ni oba muzzjaka ne znaju koji je oplodio...
i svo troje se ravnopravno brinu o potomstvu.
naravno... zzenka bira muzzjake. :)

A kitovi kao dzentlmeni cekaju na svoj red.:lol:

Tek sad sam videla, kako je ispalo to što sam napisala:oops: mislila sam u smislu, da bi
možda ti to trebao da uradiš, a meni ne treba, ja to imam već, tako da,šta da ti kažem,
nađi drugu žrtvu :lol:

Sto je najsmesnije i ja sam stvarno pomislio da je ono sto je ispalo, a tek posle sam shvatio da si mjislisla drugacije :)

Znaci imas nekog da te taslaci... E pa onda nista. :) Ako se predomislis javi se. Ali obavezno! :lol:

Hteo bi da pitam zene koje varaju svoje muzeve kakav je osecaj kad jedan muskarac npr.svaler svrsi u zenu a ona nedugo zatim vodi ljubav sa svojim muzem.Da li je to fer prema svom "voljenom"?

Čekaj malo, ako sam dobro shvatila....prevara je "prljava" samo ako se žena prvo kresne sa švalerom a onda ode kući pa to uradi i sa mužem?!! Ha, ha! Po meni ovakav slučaj se zove sexualna kondicija....ili "ko umije, njemu (njoj) dvije (dvojica)"....Eto čak je i mudri Njegoš pozitivno okarakterisao takve slučajeve....

Čekaj malo, ako sam dobro shvatila....prevara je "prljava" samo ako se žena prvo kresne sa švalerom a onda ode kući pa to uradi i sa mužem?!! Ha, ha! Po meni ovakav slučaj se zove sexualna kondicija....ili "ko umije, njemu (njoj) dvije (dvojica)"....Eto čak je i mudri Njegoš pozitivno okarakterisao takve slučajeve....

Kondicija je kresnuti 3 za jedan dan - stalna veza se ne racuna. To mu dodje k'o 3+1... :twisted:

...i....jos ostane trudna sa ljubavnikom na keca....uzasi promiskuiteta!8-)
takve zene treba zatvoriti u cisternu!:wink:

Ostane trudna. A ne zna cije je - to je lepota provoda... :twisted:

Back