Hteo bi da pitam zene koje varaju svoje muzeve kakav je osecaj kad jedan muskarac npr.svaler svrsi u zenu a ona nedugo zatim vodi ljubav sa svojim muzem.Da li je to fer prema svom "voljenom"?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

...e znash onu foru sa nekim ptichicama u amazoniji...gossca:Odavno bas nije bilo reci o tome na forumu.
Ne secam se kad smo poslednji put pricali o prevari... pa... mislim da se te zene obicno istusiraju... i gledaju da ne spavaju isto vece i sa suprugom...

Gazdarica:Mislim, to je strasno... Jos kad zvaljavim ustima u koja se svaler istresao, posle toga ljubi svoju decu...
, ali kad on, kao muz, istrese njoj u usta svoju dragocenu tecnost, onda sme da ljubi decu 
pulp:Hteo bi da pitam zene koje varaju svoje muzeve kakav je osecaj kad jedan muskarac npr.svaler svrsi u zenu a ona nedugo zatim vodi ljubav sa svojim muzem.Da li je to fer prema svom "voljenom"?
Gazdarica:Mislim, to je strasno... Jos kad zvaljavim ustima u koja se svaler istresao, posle toga ljubi svoju decu...
pulp:Hteo bi da pitam zene koje varaju svoje muzeve kakav je osecaj kad jedan muskarac npr.svaler svrsi u zenu a ona nedugo zatim vodi ljubav sa svojim muzem.Da li je to fer prema svom "voljenom"?

Gazdarica:@Gosco, nemas pojma. To se sa rodjenom zenom ne radi.
P.S. Za objasnjenje pogledati Sopranose...
@Kucko, pa bas zato sto nije o tome mislio, tu sam ja da ga podsjetim...
Nego, da li je fer kad se zena za jedno vece kresne saS dvojicu svalera?
ElemiracDragantaur:dragona tecnost....to moze biti i voda,pivo ili rakija....ili krv...gosca se bas zaigrala...

Eeee... to bi vec bila tema... onako da razmislimo... prodiskutujemo, itd.Gazdarica:@Gosco, nemas pojma. To se sa rodjenom zenom ne radi.
P.S. Za objasnjenje pogledati Sopranose...
Nego, da li je fer kad se zena za jedno vece kresne saS dvojicu svalera?
:-DNisam ni jedno ni drugo ja sam samo svedok mog prijatelja koji je u ovoj prici svaler.....gossca:A ako si mislio da je voljeni - muz u prenesenom smislu, pa opet nije fer... ali za analizu je i koliko je taj muz fer... prevara je samo posledica, a ne uzrok.
Prevara je posledica ionako nedovoljno dobrog odnosa u braku. Nesto fali, a sta... ja to ne znam, to svako zna za sebe. A sta si ti u ovoj prici? Zaljubljeni svaler ili povredjeni muz?
...zavisi...Gazdarica:Nego, da li je fer kad se zena za jedno vece kresne saS dvojicu svalera?