Boljarin
Buduća legenda
- Poruka
- 28.390
Baš je gotivim što voli afričku kulturu. Ne znam da li i rome voli iz istog razloga?
Pa naravno, egzotika...ili sto ti rece, slabo joj ide sa belcima...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Baš je gotivim što voli afričku kulturu. Ne znam da li i rome voli iz istog razloga?
Mogu ja ako zelis, cisto da vidiskako sam misicaviji od bar 90% crnaca...

Da, Etiopljani. Mada meni nije bitna njihova religija sve dok nisu fanatici. Ja sam ateistkinja i krivim religiju, mislim an hrišćanstvo i islam zbog nezavidnog položaja u kojem se našao crni čovek.
- - - - - - - - - -
Iskreno ne razumem kako mogu biti hrišćani*muslimani imajući mu vidu šta su sve preživeli pod jarmom tih dvaju religija.
Ova tema bi mogla da zavrsi i na religiji.
Ako neko posle ovog preživi
ajd uradi sto sklekova pa se javi...
nemate vi šta da se javljate ako niste obojeni
Mogu 100 samara da ti uradim po toj celavoj, matoroj glavi...
- - - - - - - - - -
Ja sam obojen..baka mi je iz Nigerije...
Kolonijalizam i neokolonijalizam praćeni islamizacijom i hristijanizacijom u cilju pacifizacije afrikanskog stanovništva.
Kolonijalizam i neokolonijalizam praćeni islamizacijom i hristijanizacijom u cilju pacifizacije afrikanskog stanovništva.

Skoro svako traga za onim sto nema..tako i mi crnci volimo bjele ruskinje, plavih ociju i zlatne kose...: zaljubljen:
Vidi, moju sliku neću postavljati jer me muškarci sa ovog foruma ne interesuju. Autošovinsitkinja nisam već antirasistkinja i antinacionalistkinja.

a jel volis trojcice?
moj nislija i ja trazimo jednu sitnu, a dinamitnu da je odvalimo od hebanja.
p.s. nislija je tamniji, zbog mesanja sa bugarima u tom delu..jel se to racuna u crnca.![]()

kakav crnac ti si bre morž sa tunjevine
Pa da, mi mediteranci smo zayebaniji i od niggera...
Rado bih trojku, ali samo gfde je crnac![]()

znaci nista tamniji, bas mora da bude garagan![]()