- Poruka
- 14.452
sad pričaš o isisu
Prica ona svasta,uglavnom nepovezano.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sad pričaš o isisu
Stooooooooo i lepotice imaju problema...ti ce im kazes na sta da misle....
Odgovorio sam u predhodnom postu.Nasli smo ti bolnu tacku..istinu.
Не знам што наше толико пате за странцима...
Не знам што наше толико пате за странцима...
Vidi, moju sliku neću postavljati jer me muškarci sa ovog foruma ne interesuju. Autošovinsitkinja nisam već antirasistkinja i antinacionalistkinja.
koje naše?

Baš je gotivim što voli afričku kulturu. Ne znam da li i rome voli iz istog razloga?

sad pričaš o isisu
koje naše?

To treba da se pitaju naše srBende,
Protiv sam ISISA. A da će crnic jednog dana biti većina to je evidento. Sve ih više dolazi iz Afrike. I nisu svi crnci muslimani, već ih ima hripšćana i sledbenika tradicionalnih religija, pre okupacije.
Protiv sam ISISA. A da će crnic jednog dana biti većina to je evidento. Sve ih više dolazi iz Afrike. I nisu svi crnci muslimani, već ih ima hripšćana i sledbenika tradicionalnih religija, pre okupacije.
Baš je gotivim što voli afričku kulturu. Ne znam da li i rome voli iz istog razloga?

Hajde šmekeru postavi tvoju.
p.s. Pričam upravo sa jednom prijateljicom iz NVO sektora. Pokazala sam joj tvoje postove. Devojka je zgrožena. Savetuje m da teprij avi m, ali neću da ti se useravam u život. Tebi i onom ćiriličnom liku.
udavićuse![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Sinoć se posle vina iz grada vraćala busom i glava mi pade na nekog dedu pored. Ja se trgnu, rekoh izvinite molim vas a on, ma nema veze naši smo haha
Razmišljam sad da je bio crnac šta bi rekao, ili uradio![]()
p.s. Pričam upravo sa jednom prijateljicom iz NVO sektora. Pokazala sam joj tvoje postove. Devojka je zgrožena. Savetuje m da teprij avi m, ali neću da ti se useravam u život. Tebi i onom ćiriličnom liku.

Па дјевојеке. Је ли ова наша?
- - - - - - - - -
Ма дај. Ако си имала неко лоше искуство, то није разлог да све наше стрпаш у исти кош.
u tom postu si navela da će obojeni preplaviti evropu
to nije svet kom se radujem

Da, Etiopljani. Mada meni nije bitna njihova religija sve dok nisu fanatici. Ja sam ateistkinja i krivim religiju, mislim an hrišćanstvo i islam zbog nezavidnog položaja u kojem se našao crni čovek.
- - - - - - - - - -
Iskreno ne razumem kako mogu biti hrišćani*muslimani imajući mu vidu šta su sve preživeli pod jarmom tih dvaju religija.
kako sam misicaviji od bar 90% crnaca...Ma ne mislim na sve naše muškarce, već na solidan deo. Sad što mi ti koji su ok ne privlače poput crnaca to je već nešto drugo.
Ovde se stiče neki utisak da sam srbomrziteljka, ne nisam, ja sam pre svega gradjanka sveta i iz tog ugla slobodna sam da uvidim i vrline i mane našeg naroda. Mada meni pripadnost naciji ne znači skoro pa ništa.
- - - - - - - - - -
Mila, ali to je neminovnost. Sve ih je vše. Već sma navodila da će oko 2100 trećin svetske populacije biti afričkog porekla. Statistika je to. Prosto imaju veći prirodni prirašztaj od nas.