- Poruka
- 54.022
Слажем се, но ја ипак видим људе који су бољи од мене, на разне начине.Ne pomislis da je losiji samo ne ide zajedno.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Слажем се, но ја ипак видим људе који су бољи од мене, на разне начине.Ne pomislis da je losiji samo ne ide zajedno.
Zašto ne? Vizuelno?Ne ide zajedno tip koji je zgodan, visok ima, lijepo tijelo sa malom debeljucom np.
Loš za mene da ali u smislu da mi ne odgovara kao takav, a ne kao loša "jedinka".Ок, може тако да се каже, али ако је неко другачији на лош начин, теби неодговарајући, рекла би да је лош за тебе?
Никада не помислиш да је неко лошији од тебе? У било ком сегменту или смислу?
Tо је нај раширенији псеудо феминистички мит.Odnosi se na mentalno jake žene zbog kojih muškarci imaju gubitak moći
Da li je u genetici muškaraca izražena potreba za mentalno slabijim partnerkama radi osećaja nadmoći i postizanja libida?
![]()
Vizuelno, ako pitas sto muskaca koje je riba dobra ni jedan nece reci mala debeljuca ali i druge osobine ,ako cura samo prica sta je zdravo jesti i nema humora niko nece reci bas je zanimljiva , postoje neki sabloni koji za skoro sve vaze.Zašto ne? Vizuelno?
Loš za mene da ali u smislu da mi ne odgovara kao takav, a ne kao loša "jedinka".
Dobra za šta?Vizuelno, ako pitas sto muskaca koje je riba dobra ni jedan nece reci mala debeljuca ali i druge osobine ,ako cura samo prica sta je zdravo jesti i nema humora niko nece reci bas je zanimljiva , postoje neki sabloni koji za skoro sve vaze.
Treba otvoriti temu o tomeDobra za šta?
Vizuelni tip je aksesoar.
Ne bi verovao koliko ima takvih kojima te žene ne odgovaraju..Mentalno jaka žena rodi troje , petoro dece , sposobna da odgaji i sve stigne , bez da kukumavče i pekmezi se .
Od takvih niko ne beži , već im se dive .
Opet se ne razumemo. Niko ne kaže da one javno nekome nabijaju na nos da su presavršeneNe ,uvijek me to privlacilo ali nemam pojma o cemu pricate kad mislite na mentalnu kastraciju, mislim da se to ne rade mentalno jake zene jednostavno ne ide zajedno.Neko ko je siguran u sebe ne ponizava druge.
jednostavno su takve i to nose sa lakoćom bez potrebe da to doživljavaju kao nešto posebno. Ali, dešava se da pored njih bude muškarac, sa malo manje samopouzdanja koji te njihove osobine ne može da prihvati na pravi način, deluju mu kao ugrožavanje.Sad te razumijemOpet se ne razumemo. Niko ne kaže da one javno nekome nabijaju na nos da su presavršene
jedonstavno su takve i to nose sa lakoćom bez potrebe da to doživljvaju kao nešto posebno. Ali, dešava se da pored njih bude muškarac, sa malo manje sampouzdanja koji te njihove osobine ne može da prihvati na pravi način, deluju mu kao ugrožavanje.
E dobro je da smo se mi razumeliSad te razumijemnaslov je provokativan tj nema veze sa ovim sto si sad napisala.
Ja volim Zenstvene senzualne nogareTo je već duskutabilno, mnogima je fetiš jaka i ne previše mentalno jaka![]()
Do sada svaku osobu koju sam upoznao bilo da je žena ili muškarac kad krenu da prosipaju priče kako su mentalno jaki meni pripadne muka i gledam da prekinem priču. Mentalna snaga se dokazuje u životu nailaskom na neke probleme rešive a nekad i nerešive koji moraju da se reše i prevazidju. Tvrdoglavost ljudi uglavnom vezuju za mentalnu snagu ali to nema veze sa vezom. I sam odnos izmedju muškarca i žene ne bi trebao da bude sveden na neko mentalno rvanje i dokazivanje nadmoći i takmičenje. To mu sve dodje toksično i nepotrebno napeto okruženje gde se ljudi nešto bespotrebno nadmeću. Takve osobe koje rasipaju energiju svakodnevno na nekakvu tvrdoglavost i glumatanje neke "mentalne snage" se bukvalno raspadnu kod najmanjeg problemčića kad se pojavi u životu. Onda je potrebna cela četa podrške da se to prevaziđe pa drama i drama itd. Znači takve osobe su pravi energetski vampiri. Svi se sklanjaju ot takvih osoba jer realno kome treba neka kraljica drame...Odnosi se na mentalno jake žene zbog kojih muškarci imaju gubitak moći
Da li je u genetici muškaraca izražena potreba za mentalno slabijim partnerkama radi osećaja nadmoći i postizanja libida?
![]()
Moram priznati da upadnem 2 min u forum i procitam na brzinu 10 tema tj povrsno citam tako da je cesto do meneE dobro je da smo se mi razumeliubuduće ću uvodne postove detaljno precizirati da ne bude ovakvih zabuna
naslov se odnosi na takve muškarce, koji to doživljavaju kao umanjenje muškosti a samim tim i smanjenjem želje za takvom ženom.

Naravno, otvori. Interesuje me muški pogled/utisak.Treba otvoriti temu o tome, djevojka moze da nadoknadi izgled np sa humorom ali opet do neke granice ,bar meni ali mislim da bi se i ostali slozili sa mnom.

Ne mogu sad ,veceras.Naravno, otvori. Interesuje me muški pogled/utisak.![]()

Pa da bi bio muskarac moras da budes jak. Za razliku od pojma zena' koji kolokvijalno oznacava i odredjuje pol, muskarac je vise titula ili pocasno zvanje.Odnosi se na mentalno jake žene zbog kojih muškarci imaju gubitak moći
![]()
Postao je poligon za plasman umobolnih ideja radikalnog feminizma koji je razorio nepopravljivo musko zenske odnose.Ovaj Ljis postade naučno eksperime talni podforum
Za toliko godina niko da skapira da libido je kad jedno telo pozeli ili oba tela pozele se spoje jer telo je radar,nezavisno ko je koliko mentalno il fizički jak kad se pozeli obe se strane povinuju i ustekas ga![]()
Pa naravno da postoje ali kriterijume formiram na drugi način ne biram nekog koga ne mogu da stignemЗар не мислиш да има увек паметнијих, способнијих, лепших, духовитијих, вештијих од тебе или мене или било кога?
У том смислу бољи.

To kod mene kazu da kad Pop nema sta da radi on krsti mooda,,izmisliti nove kocnice i sa tim se povecava sansa da nas ova crna kuga unisti.Postao je poligon za plasman umobolnih ideja radikalnog feminizma koji je razorio nepopravljivo musko zenske odnose.
Gotovo da ne postoji tema u kojoj se mogu pomiriti zenska zenstvenost i muska muzevnost kao da je to nesto nenormalno..
Pri tome mediokriteti cak i nemaju perfidne namere.

Mislim Oki im tu neke zivotne filozofije oko mentalnog sklopa partnera al mislim da to muski ne fermaju dva posto il bi tako bar trebalo,

?