Mentalna kastracija

Ne ide zajedno tip koji je zgodan, visok ima, lijepo tijelo sa malom debeljucom np.
Zašto ne? Vizuelno?
Ок, може тако да се каже, али ако је неко другачији на лош начин, теби неодговарајући, рекла би да је лош за тебе?
Никада не помислиш да је неко лошији од тебе? У било ком сегменту или смислу?
Loš za mene da ali u smislu da mi ne odgovara kao takav, a ne kao loša "jedinka".

Ne ,uvijek me to privlacilo ali nemam pojma o cemu pricate kad mislite na mentalnu kastraciju, mislim da se to ne rade mentalno jake zene jednostavno ne ide zajedno.Neko ko je siguran u sebe ne ponizava druge.
Opet se ne razumemo. Niko ne kaže da one javno nekome nabijaju na nos da su presavršene
:mrgreen: jednostavno su takve i to nose sa lakoćom bez potrebe da to doživljavaju kao nešto posebno. Ali, dešava se da pored njih bude muškarac, sa malo manje samopouzdanja koji te njihove osobine ne može da prihvati na pravi način, deluju mu kao ugrožavanje.

Poslednja izmena:
Opet se ne razumemo. Niko ne kaže da one javno nekome nabijaju na nos da su presavršene
:mrgreen: jedonstavno su takve i to nose sa lakoćom bez potrebe da to doživljvaju kao nešto posebno. Ali, dešava se da pored njih bude muškarac, sa malo manje sampouzdanja koji te njihove osobine ne može da prihvati na pravi način, deluju mu kao ugrožavanje.
Sad te razumijem 🙂 naslov je provokativan tj nema veze sa ovim sto si sad napisala.

Odnosi se na mentalno jake žene zbog kojih muškarci imaju gubitak moći
:mrgreen: Da li je u genetici muškaraca izražena potreba za mentalno slabijim partnerkama radi osećaja nadmoći i postizanja libida? ;)
Do sada svaku osobu koju sam upoznao bilo da je žena ili muškarac kad krenu da prosipaju priče kako su mentalno jaki meni pripadne muka i gledam da prekinem priču. Mentalna snaga se dokazuje u životu nailaskom na neke probleme rešive a nekad i nerešive koji moraju da se reše i prevazidju. Tvrdoglavost ljudi uglavnom vezuju za mentalnu snagu ali to nema veze sa vezom. I sam odnos izmedju muškarca i žene ne bi trebao da bude sveden na neko mentalno rvanje i dokazivanje nadmoći i takmičenje. To mu sve dodje toksično i nepotrebno napeto okruženje gde se ljudi nešto bespotrebno nadmeću. Takve osobe koje rasipaju energiju svakodnevno na nekakvu tvrdoglavost i glumatanje neke "mentalne snage" se bukvalno raspadnu kod najmanjeg problemčića kad se pojavi u životu. Onda je potrebna cela četa podrške da se to prevaziđe pa drama i drama itd. Znači takve osobe su pravi energetski vampiri. Svi se sklanjaju ot takvih osoba jer realno kome treba neka kraljica drame...

Ovaj Ljis postade naučno eksperime talni podforum :fdlan:
Za toliko godina niko da skapira da libido je kad jedno telo pozeli ili oba tela pozele se spoje jer telo je radar,nezavisno ko je koliko mentalno il fizički jak kad se pozeli obe se strane povinuju i ustekas ga :malav:

Odnosi se na mentalno jake žene zbog kojih muškarci imaju gubitak moći
:mrgreen: Da li je u genetici muškaraca izražena potreba za mentalno slabijim partnerkama radi osećaja nadmoći i postizanja libida? ;)
Pa da bi bio muskarac moras da budes jak. Za razliku od pojma zena' koji kolokvijalno oznacava i odredjuje pol, muskarac je vise titula ili pocasno zvanje.

Ovaj Ljis postade naučno eksperime talni podforum :fdlan:
Za toliko godina niko da skapira da libido je kad jedno telo pozeli ili oba tela pozele se spoje jer telo je radar,nezavisno ko je koliko mentalno il fizički jak kad se pozeli obe se strane povinuju i ustekas ga :malav:
Postao je poligon za plasman umobolnih ideja radikalnog feminizma koji je razorio nepopravljivo musko zenske odnose.
Gotovo da ne postoji tema u kojoj se mogu pomiriti zenska zenstvenost i muska muzevnost kao da je to nesto nenormalno..
Pri tome mediokriteti cak i nemaju perfidne namere.

Зар не мислиш да има увек паметнијих, способнијих, лепших, духовитијих, вештијих од тебе или мене или било кога?

У том смислу бољи.
Pa naravno da postoje ali kriterijume formiram na drugi način ne biram nekog koga ne mogu da stignem
ko je pametniji sposobniji lepši sve naj u svačemu u odnosu na mene
Obično ga pustim ga da on izabere mene
a ako me ne izabere on je na gubitku, ne zna šta je propustio... :lol:

Postao je poligon za plasman umobolnih ideja radikalnog feminizma koji je razorio nepopravljivo musko zenske odnose.
Gotovo da ne postoji tema u kojoj se mogu pomiriti zenska zenstvenost i muska muzevnost kao da je to nesto nenormalno..
Pri tome mediokriteti cak i nemaju perfidne namere.
To kod mene kazu da kad Pop nema sta da radi on krsti mooda,,izmisliti nove kocnice i sa tim se povecava sansa da nas ova crna kuga unisti.
:lol:
Toliko ideologije oko ebačine i M/Z odnosa da ako je tako u raeali niko ne bi nikad ni ebo
:rotf: Mislim Oki im tu neke zivotne filozofije oko mentalnog sklopa partnera al mislim da to muski ne fermaju dva posto il bi tako bar trebalo,
Il si musko il se prebaci u Homice

Upitati Lagertu oko pojašnjenja za taj “gubitak moći” kod muškaraca :malav:

Evo ja opet vraćam sebe na postavku teme da vidim jesam li ja šta pogrešno razumela :mrgreen:

Usled čega se to “gubi moć” :lol: ?
Kontam da su godine u pitanju ipak :kafa:

Back