soko stark
Aktivan član
- Poruka
- 1.008
Mentalno jaka žena rodi troje , petoro dece , sposobna da odgaji i sve stigne , bez da kukumavče i pekmezi se .
Od takvih niko ne beži , već im se dive .
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da. Ceo konglomeratPa dosadni su mi stereotipi. Dosta sam dugo na ovom forumu i vodila sam i učestvovala u nizu ovakvih tema, i uvek se posle osećam popišano jer ljudi ne razlikuju ni jak od slabog, ni pametan od toga da se pravi pametan, ni ženu koja želi da ugodi a jaka je od žene koja ne želi da ugodi, ženu koja voli da pusti da on vodi, ali ima svoje standarde od one koja panično se protivi bilo kakvom vođstvu muškarca. Tako da ne treba na forumu išta pisati ozbiljno![]()
ili štikle od 12 cm da ne mogu da beže...Ja znam jednog što takvim mentalno jakim ženama kupi tašnu i parfem.
Metalno jaka je kad smije da se razvede iako nema kuda ali ne zeli da je neko jeb. u mozakMentalno jaka žena rodi troje , petoro dece , sposobna da odgaji i sve stigne , bez da kukumavče i pekmezi se .
Štikle se kupuju samo ženi koju hoćeš da iebešili štikle od 12 cm da ne mogu da beže...
je l? Nisam znao....jbg zajebah se...Štikle se kupuju samo ženi koju hoćeš da iebeš
Pa naravno u pravu si , postoje razne hrabrosti , i ko zna kolko još .Metalno jaka je kad smije da se razvede iako nema kuda ali ne zeli da je neko jeb. u mozak
Koji broj nosišŠtikle se kupuju samo ženi koju hoćeš da iebeš
Gde si ti to videla-čula?To je već duskutabilno, mnogima je fetiš jaka i ne previše mentalno jaka![]()
To onda znači da ti ne spadaš.u grupu muškaraca koji imaju problem sa ovakvim ženama.Zar nije uspijeh ako si nesto uhvatio bolje od sebe?
Ne ,uvijek me to privlacilo ali nemam pojma o cemu pricate kad mislite na mentalnu kastraciju, mislim da se to ne rade mentalno jake zene jednostavno ne ide zajedno.Neko ko je siguran u sebe ne ponizava druge.To onda znači da ti ne spadaš.u grupu muškaraca koji imaju problem sa ovakvim ženama.
Sad znašje l? Nisam znao....jbg zajebah se...
Зар не мислиш да има увек паметнијих, способнијих, лепших, духовитијих, вештијих од тебе или мене или било кога?Šta to znači birati boljeg od sebe?
U kom smislu bolji?
u svakom ,ljepsi,pametniji ,ima vise novca.Šta to znači birati boljeg od sebe?
U kom smislu bolji?
А јбш новац, то ништа не значи, то није боље!u svakom ,ljepsi,pametniji ,ima vise novca.
Pa ne moze bas svako, da moze svi bi ga imali ali nije najbitinja stvar to je sigurno.А јбш новац, то ништа не значи, то није боље!
Свако може да заради новац.
Ne ide zajedno tip koji je zgodan, visok ima, lijepo tijelo sa malom debeljucom np.Ja opet ne vidim, smatram da je neko bolji, samo drugačiji, ima druga iskustva, druga znanja...
Ок, може тако да се каже, али ако је неко другачији на лош начин, теби неодговарајући, рекла би да је лош за тебе?Ja opet ne vidim, smatram da je neko bolji, samo drugačiji, ima druga iskustva, druga znanja...
Е па изненадио би се колико их има наизглед неспојивих парова.Ne ide zajedno tip koji je zgodan, visok ima, lijepo tijelo sa malom debeljucom np.
Ne pomislis da je losiji samo ne ide zajedno.Ок, може тако да се каже, али ако је неко другачији на лош начин, теби неодговарајући, рекла би да је лош за тебе?
Никада не помислиш да је неко лошији од тебе? У било ком сегменту или смислу?