Privilegije koje su date Srbima iz Republike Srpske

Nemaju dinara. Previse filozofirate. Nemaju ni firme,navedi bar neku a da nije elektroprivreda. Ili nemaju preduzetnicki duh ili im sistem ne valja. Prosjace za penzije .Dijaspora im salje da prezive.
Ideja je da u Semberiji naprave nesto kao ovde u Sremu , Ali moraju da menjaju sve od zakona o radu pa ostalo. Tako bi zadrzali stanovnistvo a ovo mrze nas svi, ne pije vodu.
Изградња аутопута нема везе са побољшањем положаја Срба у Р. Српској. Погледај где почиње, а где се завршава аутопут и шта заправо повезује.

Изградња аутопута нема везе са побољшањем положаја Срба у Р. Српској. Погледај где почиње, а где се завршава аутопут и шта заправо повезује.
Teorije zavere. Nemoj da gledam,molim te. Napisi sta mislis.Od mosta do Bijeljine ,Kako nema veze sa poboljsavanjem zivota?

У то вријеме Србија није ни постојала, било је више српских земаља, али није било никакве Србије, оно што би се дијелом поклапало била је Српска деспотовина која се пружала и на територије са западне обале Дрине.
Šta se ovime želi reći? :think:

Ovo nije Crnogorac ovo je neki izdajnik i lažno se predstavlja !
Ja sam Crnogorac i ograđujem se od ovoga, miči tu sliku guslara izdajniče !
Kako jedan Drljevićev ustaša može da bude “Crnogorac”? Evo šta su Nemci pisali o njegovom rodonačelniku Drljeviću:

4AC3526D-BCC2-4CF4-BE07-743DD046ED26.jpeg

Prva strana originala:
B27EB372-4305-452C-995E-CB6A2CC62D0D.jpeg

Прво, зашто своје пророчанство узимаш за аксиом?
Друго, је ли "апокалипса" (схваћена као уништење света) једино чему се надаш?
Тебе је америчка филмска индустрија обманула о значењу тог појма.
Shvatimo De Sistija, čovek je avnojevski cetnik.

Нисмо 'ми' него фанатици попут тебе.
Ја само не подносим такве фанатике, беле, жуте, шлаве, црвене, заелене.
Сви сте ви различита лица исте медаље.
Нема потребе да се љутиш био би у ћелији са @комшија -ом и могли би даље разрађивати
планове о девастацији српства. Као некад Будак и Пијаде.
On je na žalost potpao pod ideološki uticaj komunizma, ne zaboravimo da se Kominterna parila i sa Vatikanom i porodila i takve kao što je bio Štedimlija koji je od Srbina je preko komunizma postao i crvenohrvatski ustaša. Ideološka zaslepljenost je krajnje opasna:

5FD71CC1-968B-4CC9-9817-C1ABB5E3C7AB.png

Предлог ти је кретенски.

Јер, ако буде или/или неће бити добро за твоје титоисте.

Ваљало би да се покајете и поделите власт
То су твоји, не моји, моји су у Српској. Ма какво покајање, какви бакрачи, немојте бити јајаре, организујте се политички и реците да прекодринска багра није пожељна у вашој лепој Србији, ко год је поријеклом преко Дрине нога у дупе, нек иде у Српску.

То су твоји, не моји, моји су у Српској. Ма какво покајање, какви бакрачи, немојте бити јајаре, организујте се политички и реците да прекодринска багра није пожељна у вашој лепој Србији, ко год је поријеклом преко Дрине нога у дупе, нек иде у Српску.
I ti bi da ovde promovišeš podele na “ove” i “one”. Lepo, zašto da naši neprijatelji čekaju?

Nekakav regionalizam?
Можда ти можеш рећи нешто више о томе, ти као и Мистик и многи други овдје, фаворизујеш неке Србе у односу на неке друге Србе, ја само реагујем на оно што ви пишете. Најбоље је свако себи.

Можда ти можеш рећи нешто више о томе, ти као и Мистик и многи други овдје, фаворизујеш неке Србе у односу на неке друге Србе, ја само реагујем на оно што ви пишете. Најбоље је свако себи.
Koje to Srbe favorizujem u odnosu na koje?

I ti bi da ovde promovišeš podele na “ove” i “one”. Lepo, zašto da naši neprijatelji čekaju?
Знаш како би твоји земљаци рекли, мало нас тога повезује, ми чак немамо ни исте непријатеље, ви имате Албанце и Бугаре, а ми муслимане и Хрвате.
А што се тиче подјела, какве подјеле кад ми реално никад кроз историју нисмо ни имали јединство у виду неког циља или националне стратегије.

Знаш како би твоји земљаци рекли, мало нас тога повезује, ми чак немамо ни исте непријатеље, ви имате Албанце и Бугаре, а ми муслимане и Хрвате.
А што се тиче подјела, какве подјеле кад ми реално никад кроз историју нисмо ни имали јединство у виду неког циља или националне стратегије.
Misliš na sebe? :kafa:

Tebe definitivno prepuštamo njima, traži od Druge Srbije preporuku za Sarajevo.

Tebe definitivno prepuštamo njima, traži od Druge Srbije preporuku za Sarajevo.
Немам ја ништа ни са првом ни са другом Србијом, то сам видио још 94-те, а сад свакодневно видим потврду тога овдје на форуму, крстарица се у задње вријеме врло мало разликује од klix.ba, кад су у питању прекодрински Срби.

Back