psmaniac
Veoma poznat
- Poruka
- 14.360
Тебе је америчка филмска индустрија обманула о значењу тог појма.Прво, зашто своје пророчанство узимаш за аксиом?
Друго, је ли "апокалипса" (схваћена као уништење света) једино чему се надаш?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Тебе је америчка филмска индустрија обманула о значењу тог појма.Прво, зашто своје пророчанство узимаш за аксиом?
Друго, је ли "апокалипса" (схваћена као уништење света) једино чему се надаш?
Давао је и краљ и Невесињу и Рудом и Берковићима и Сокоцу.
Сигурно ћеш рећи, ето и он је нешумадинац.
Ја бих такве као што си ти хапсио.Више би тековина остало да је остала монархија и да сте као Срби напали Јасеновац, а не као не Срби напали Србију.
Имаш ти и ова клановска екипа још много да се решавате титоизма.
Тек тада, можеш говорити о Српству и Светосављу.
Ја бих такве као што си ти хапсио.
Апокалипса значи "скидање вела" тј "откривење".Тебе је америчка филмска индустрија обманула о значењу тог појма.
Нисмо 'ми' него фанатици попут тебе.Верујем ти.
Промашили сте моју породицу приликом стрељања. Имовину сте одузели, подржавали, подруштвенили, упропастили, а сад сте ви унуци комунизма то приватизовали за 3ДМ, а спинујеш о неком брашну.
Ти си од титоизма за хапшење, за лудницу
Сви моји уписи су једна целина. Ко ти је крив што не пратиш.Апокалипса значи "скидање вела" тј "откривење".
Објасни у ком значењу си је ти написао
Нисмо 'ми' него фанатици попут тебе.
Ја само не подносим такве фанатике, беле, жуте, шлаве, црвене, заелене.
Сви сте ви различита лица исте медаље.
Нема потребе да се љутиш био би у ћелији са @комшија -ом и могли би даље разрађивати
планове о девастацији српства. Као некад Будак и Пијаде.
Ебе те ник, нема ту ништа мистично. Титоизам није проклество, већ казна за, како рече Владика Николај,Титоиста не види проклетство титоизма.
6 њихових генерација ће бити у проклетству, заједно са овом државом и српским народом као таоцима
Ебе те ник, нема ту ништа мистично. Титоизам није проклество, већ казна за, како рече Владика Николај,
државу без благослова, школство без просветитеља, краља без помазања, братства без брата...
Све је јасно као дан али теби требају изговори, па се вадиш на мистицизам.
Престани срати, мислио сам да имаш потенцијала ка вишој умности а ти испаде обичан фанатик.Ти се ниси још решио титоизма, јер не можеш признати да вас је израдио терориста и навалио вам генерацијски проклетство
Зато ја и не верујем конвертованим дериштима комунизма.
Сад сте ви као опет Срби.
Па покајте се, за злочине над невинима и то само из користи 1944
Иди бре у три чипке материне, ненормалне.То су за крезубце вешти ДБ наратива.
Сад је супер, није као у Краљевини, од вашег Броза, којег сте волели несрпски и не Светосавски
Ти си и даље непрочишћени титоиста.
Твоја породица ће проклетством све то искијати.
Kojeg to kralja? Onog što ste ubili da bi omogućili ustašama da se otcepe. Onog na koga se pozivate, a nemate samo da bi i dalje pljačkali Srbiju. Ili onog zbog koga ste udruženi sa ustašama i šiptarima kao engleski poslušnici?Vreme prolazi Srbija tavori ,korak napred dva nazad. Vlada se vise bavi R.Srpskom,GG,Kosovom,Hrvatskom nego Srbijom,koja se prazni. Zasto je tako,pa jel vladu cine decenijama Bosanci,Krajisnici,Crnogorci...sta ih briga za Negotin,Trgoviste? Daju novac za DRVAR? Sad dali 10m. evra za put do Bijeljine. Alo bre ,Srbija je nasa zemlja! Sve smo vam dali ,malo vam je. Hocete da vladate a sta god se dohvatite propadne. Ne mrzim ih ali me njihova tvrdoglavost nervira.Cast izuzetcima ali malo ih je. Oni iskljucivo glasaju za svoje dok autenticnih domacih i nema.Autohtonih. Srpskog kralja ismejavaju.
Ни по чему се не разликујеш од усташких посетилаца на форуму.Могуће, ти знаш да ли лажеш, али си идеолошки заглављен, са тим ДБ усраним наративом, пре није ваљало, сад је супер.
Видимо која фукара врши моћ, а помињеш неко брашно и Николаја.
Па шупаљ си
Постоји веома једноставно рјешење, удружите се ти и такви са де Систијевим и Комшијиним истомишљеницима, ви сте уосталом само друга страна истог новчића. Протјерате мрске вам прекодринце у Српску, исплатите им њихову имовину и затим креирате свој пашалук како вам срце жели.Када је Броз банкротирао, јер је имао 3х већи апарат, прешао је 1948 код Амера, постао марионета и добио кредите да се извади из буле.
Знамо ко се користио и чија деца сада врше моћ, а од силног проклетства, непокајаних титоиста и неправде, српски народ не може доћи себи. Неправда се само увећава до коначног распада.
То је закон
Постоји веома једноставно рјешење, удружите се ти и такви са де Систијевим и Комшијиним истомишљеницима, ви сте уосталом само друга страна истог новчића. Протјерате мрске вам прекодринце у Српску, исплатите им њихову имовину и затим креирате свој пашалук како вам срце жели.![]()
Nemaju dinara. Previse filozofirate. Nemaju ni firme,navedi bar neku a da nije elektroprivreda. Ili nemaju preduzetnicki duh ili im sistem ne valja. Prosjace za penzije .Dijaspora im salje da prezive.Овде људи верују у пропаганду да се аутопут према Бијељини и Вишеграду гради по налогу и за рачун Срба из Р. Српске.
Пакао.
Nemaš ti pojma o mnogo o čemu. Ali pojma...Nemaju dinara. Previse filozofirate. Nemaju ni firme,navedi bar neku a da nije elektroprivreda. Ili nemaju preduzetnicki duh ili im sistem ne valja. Prosjace za penzije .Dijaspora im salje da prezive.
Ideja je da u Semberiji naprave nesto kao ovde u Sremu , Ali moraju da menjaju sve od zakona o radu pa ostalo. Tako bi zadrzali stanovnistvo a ovo mrze nas svi, ne pije vodu.