Privilegije koje su date Srbima iz Republike Srpske

Pokazalo se da je bosanska vladavina Srbijom kud i kamo bolja od crnogorske.

Mi Crnogorci i vladamo Bosnom, malo li je ?

Cash Money Top GIF by Rubberband OG

Izgradili smo i najljepsi kvart u Bijograd, Vracar Njegoseva 🙏 Malo li je? :smeker:

Личани се нису много задржали у тим високим структурама.

Још пре 50-так и више година када су динароиди урлали и такмичили се који су већи титоисти тињао је хладни и тихи рат између Ликота и Црногорчина... ко је вернији титоиста. Ту су слабо пролазили Крајишки Срби од Херцеговаца и Муслимана.

Викали су и ми смо титоисти и ми хоћемо привилегије ...

:fdlan:

Личани се нису много задржали у тим високим структурама.

Још пре 50-так и више година када су динароиди урлали и такмичили се који су већи титоисти тињао је хладни и тихи рат између Ликота и Црногорчина... ко је вернији титоиста. Ту су слабо пролазили Крајишки Срби од Херцеговаца и Муслимана.

Викали су и ми смо титоисти и ми хоћемо привилегије ...

:fdlan:

Ja iskr ne znam ni ko su licani i ta cuda, za nas Crnogorce sve nam izgledate isti, srblji ka srblji

То сам и рекао на почетку ове теме, ако неко мора да влада над Шумадинцем, нека буде крајишки Србин.
Ако неко треба да влада Шумадинцима, онда то може бити Крајишник, али Тимочки. Или Нишлија, Топличанин, Моравац све Три Мораве, Банаћанин, Сремац, Бачванин.

Ово остало :bye:

Ако неко треба да влада Шумадинцима, онда то може бити Крајишник, али Тимочки. Или Нишлија, Топличанин, Моравац све Три Мораве, Банаћанин, Сремац, Бачванин.

To tek, posle ustanka protiv Crvenog staleža...

Znaju svi da je samo Šumadinac državotvoran i kako je zapisano, tako će morati i biti !

Za sve ove najveće staljiniste, p a njaveće titoiste, koji razbiše svoje grudi od busanja, pa su bili najveći zapadwaci, pa su postali 90-tih najveći Srbi, pa će biti najveći Rusi, pa će biti Kinezi...

... jeste blamaža prolaznosti ...

što to brže protutnji i sve propadne od tih dinaroidskih budalaština, eto nama oružanog Ustanka i proklamacije Vožda !!! ... :kafa:

Али, на твоју велику жалост, владаће Син Босне Народне, Господин Вучић!!!

1718806924564.png

Види га, Леп је ко Слика!

:lol:
Русија вам је идол, пагански бог..
У ствари, не Русија, него Путин.
Путин вам је златно библијско теле у којег полажете своје верски искрене наде.
Ти верујеш да је Путин бесмртан? Онда је он теби теле.
Толико сте издигли тог човека, ви, не русофили а он је само смртник који се можда сутра неће пробудити.
Русија наравно хоће и неко други ће довршити апокалипсу.

То су изговори из ДБ наратива. "У краљевини исто није ваљало", па сте нас онда Ви спасили стрељањем 1944., док су ваше земљаке клали по Јасеновцу и НДХ1

Глупо ти је то одрицање 3/4 од титоизма , учини још ту 1/4... :kafa:
Не спадам у идеолошке фанатике које крстарица узгаја.
Једина идеологија ми је Српство а оно је у супротности са појавом песка у војничком брашну,
колико и са појавом странца на српском престолу.
Социјализам има позитивних тековина које ће се примењивати у будућности.

Не сагиње се Србија, већ они који врше моћ по Србији. Деришта унуци комунизма. Имају име и презиме и дадоше ти нешумадинци јуче, неку донацију за 3 општине у РСрпској

Када изађеш још ту 1/4 из титоизма, научићеш појмове и шта они прецизно значе
Давао је и краљ и Невесињу и Рудом и Берковићима и Сокоцу.
Сигурно ћеш рећи, ето и он је нешумадинац.

Русија наравно хоће и неко други ће довршити апокалипсу.
Прво, зашто своје пророчанство узимаш за аксиом?
Друго, је ли "апокалипса" (схваћена као уништење света) једино чему се надаш?

Не спадам у идеолошке фанатике које крстарица узгаја.
Једина идеологија ми је Српство а оно је у супротности са појавом песка у војничком брашну,
колико и са појавом странца на српском престолу.
Социјализам има позитивних тековина које ће се примењивати у будућности.

Више би тековина остало да је остала монархија и да сте као Срби напали Јасеновац, а не као не Срби напали Србију.

Имаш ти и ова клановска екипа још много да се решавате титоизма.

Тек тада, можеш говорити о Српству и Светосављу.

Back