- Poruka
- 23.911
Nadam se da će postavljač teme jednoga dana biti u situaciji kao Srbi u Drvaru ili Grahovu i imati sve privilegije kao i oni..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sprečava nas iz srbije da imamo rs državljanstvo pa nekažnjeno drogirani da vozimo po rs.Ima pravo glasa ako ima dvojno drzavljanstvo.
Izvoli,sta te sprecava?
Ко управља?Жене у црном?Beogradom, ako misliš na Vladu, ne upravljaju ni Srbijanci ni Šumadinci, ako hoćeš jako slabo biološki, a tek da ne pričamo ideološki
Ја сам иначе притивиник ових власти, ал морам да те опоменем да нико не води више бригу о Босни, или Хватској и Црној Гори, него о Србији. Мора да се води рачуна о Србима из Босле, то јест Републике Српске, о Србима у Црној Гори, и тако даље. Дакле само о Србима, ни о чему више.Vreme prolazi Srbija tavori ,korak napred dva nazad. Vlada se vise bavi R.Srpskom,GG,Kosovom,Hrvatskom nego Srbijom,koja se prazni. Zasto je tako,pa jel vladu cine decenijama Bosanci,Krajisnici,Crnogorci...sta ih briga za Negotin,Trgoviste? Daju novac za DRVAR? Sad dali 10m. evra za put do Bijeljine. Alo bre ,Srbija je nasa zemlja! Sve smo vam dali ,malo vam je. Hocete da vladate a sta god se dohvatite propadne. Ne mrzim ih ali me njihova tvrdoglavost nervira.Cast izuzetcima ali malo ih je. Oni iskljucivo glasaju za svoje dok autenticnih domacih i nema.Autohtonih. Srpskog kralja ismejavaju.
А одакле турцима бурек? Да га можда нису док су били номади са собом донели на коњима током десетог века? Наишли су на то јело у његових хиљаду и нешто варијанти током својих освајања Источног Римског Царства. Углавном исто важи и за све остале ђаконије које си набројао.Evo npr. ja obožavam burek sa sirom, sarmu i ćevape, a volim i baklavu. Tako da nemam ništa protiv jela koja su došla na ove prostova sa Osmanlijama, naprotiv. Turci su baš obogatili kuninju balkanskim narodima.
Тачно, само нзм дал си свестан да си и ти део тога и те политике поделе међу Србима?
Nemam pojma o cemu pricas.Sprečava nas iz srbije da imamo rs državljanstvo pa nekažnjeno drogirani da vozimo po rs.
Pogledajte prilog 1563938
Nadam se da će postavljač teme jednoga dana biti u situaciji kao Srbi u Drvaru ili Grahovu i imati sve privilegije kao i oni..

У ЦГ има Срба само међу овима што тамо из Србије иду да преко лета раде у кафанама. У Босни има само Бошњака - католика, муслимана и православних.о Србима у Црној Гори,
Odusevljavas me kako slikovito objasnjavas.
Jos jednom,svaka cast!![]()
Da, mnoga jela su Turci uzeli od Vizantinaca i Persijanaca. Npr. ćufte su originalno persijske. Turci su od Persijanaca uzeli i puno rječi i mnogi 'turcizmi' u srpskom i drugim balkanskim jezicima su zapravo persijanizmi.А одакле турцима бурек? Да га можда нису док су били номади са собом донели на коњима током десетог века? Наишли су на то јело у његових у хиљаду и нешто варијанти током својих освајања Источног Римског Царства.
То само ти истичеш, већина врло јасно пише Срби, поготово ја који никада не истичем регионалну поделу.Али буквално НИКАДА.Ja pitam, zašto se vi neŠumadinci i neSrbijanci toliko upinjete da ističete kojoj geografiji srpstva pripadate ?
Šta mislite od tih podela od 1944, da ćete postići, još privilegija za sebe?

Ја сам иначе притивиник ових власти, ал морам да те опоменем да нико не води више бригу о Босни, или Хватској и Црној Гори, него о Србији. Мора да се води рачуна о Србима из Босле, то јест Републике Српске, о Србима у Црној Гори, и тако даље. Дакле само о Србима, ни о чему више.
То само ти истичеш, већина врло јасно пише Срби, поготово ја који никада не истичем регионалну поделу.Али буквално НИКАДА.
Чим неко крене ми Србијанци ја знам о чему се ради...знам тај наратив.
Уостапом запитај се добро зашто те комшија сада хвали по форуму.Тебе и Десистија.
Ако је то успјех настао након искуства вишегодишњег писања по форуму, онда си пријатељу добро забраздио.
И ти га сада баш претјера.Дакле избјеглице раде ,сналазе се борба за живот у другом граду и шта сада?Проблем?Ne znam, kažu da u RSrpskoj, nema nezaposlenog Drvarčanina na lošem radnom mestu ili na lošoj poziciji.
Kažu kao Hercegovac u Zagrebu.
Ima toga i po Beogradu.
Znači 1944 se nastavlja...![]()
У Босни постоје само политички СрбиТо само ти истичеш, већина врло јасно пише Срби,

Ja sam Hrvat jednako koliko je Mađar iz Sente ili Šiptar iz Preševa Srbin.A ti si znači Hrvat pravoslavne vjere![]()
Nista im nije dato vec krvlju odbranjeno i izvojevano.
Malo li je čak i kad bi bilo tako!У Босни постоје само политички Срби![]()
Гадиш ли се сам себи? Оно што важи за Израел не важи за друге?Бесмислено.
Нису сви Срби пореклом из Србије
Ти да си Србин знао би да пишеш ћирилицом.Ja sam Hrvat jednako koliko je Mađar iz Sente ili Šiptar iz Preševa Srbin.
A što onda Porfirogenit pominje Srbe u Bosni još prije hiljadu godina?У ЦГ има Срба само међу овима што тамо из Србије иду да преко лета раде у кафанама. У Босни има само Бошњака - католика, муслимана и православних.
Pogledajte prilog 1563950
Ne, ti lažeš.У Босни постоје само политички Срби![]()