Да ли су преговори између Трампа и Путина о миру у Украјини прилика за независност Републике Српске?

Pominješ samo Sever Kosova odnosno 5% Kosova ? 😡 😡 😡
Ti bi da otcepljuješ teritoriju Srbije, odnosno 10.000 km2 teritorije ? 😡😡😡
Odnos snaga u svetu se promenio, ne damo nikom ništa
Pogledajte prilog 1777294

Pogledajte prilog 1777295
Ја имам порекло са југа Косова. Иако сада живим у БГ. Одазвао бих се војном позиву, а мислим да ћу се начекати до ослобођења ако га и доживим.

Dabome da je prilika. Dodik je uvek osluškivao i Ruse i Amere i bio na vezi i sa jednima i drugima.

Kraj rata u Ukrajini i njegove akcije u BiH mogu da budu nekako u isto vreme, kao kad je u januaru Tramp bio inaugurisan, a on krenuo u borbu protiv Suda BiH.
Kad se događaju zgušnjavaju uvek je prilika.

Jeste Tramp i Putko drze Dodikovu fotku na svom natkasnama u spavacim sobama…
Можда једном схвате и да је Косово небитно па зажмуре кад се војска на Косово врати.

Читам овај Додиков интервју за Спутњик и недвосмислено је изјавио да намерава да искористи преговоре између Трампа и Путина да тражи независност за Републику Српску.
Судбина балканских државица је да буду монета за поткусуривање. Американци неће дати ништа лако, Енглези и Немци су посебно тврди, али Трамп је особењак и овако нешто би могло да успе.
Mda, te dvije stvari su jako povezane. Već sad mogu vidjeti Trumpa koji usred pregovora o Ukrajini kaže ajmo uzet malo pauzu i razgovarat o Dodikovim problemima. :roll:

Back