Privilegije koje su date Srbima iz Republike Srpske

Jeste, Bosanci su poznati po humanosti sa kamom u ruci.
Pogledajte prilog 1563715Pogledajte prilog 1563716
Хвала што си поставио фотографију санитарне гробнице погинулих бандита тзв.АБиХ.
Хвала и за фотографију збрињавања нејачи од стране ВРС-е.
Ви сте све то трпали у логоре или стављали под мач.
Ваша удружена немоћ да уништите Србе мора да је опасно фрустрирајућа.
Саветујем ти да позајмиш рецепт од сабораца Хрвата, резање стаклом по целом телу,
за почетак једном дневно по потреби.

мислиш да ће се "опаметити " ?
Не може нико Црногорцу ( ма којег племена био) бити ближи од Србина.То не може промијенити ни једна тренутна политика.
Прошли смо ми и горе и теже ствари кроз историју.Вратиће се Црногорци стаду своме...
Zastava-za-sajt-1-2-600x602.png

Nisam mislio osmansko-orijentalna u negativnom smislu, samo navodim porijeklo. Burek, pljeskavica, ćevapi, sarma, sogam dolma, ćufte, punjene paprike, baklava, urmašice, tufahije, tulumbe, ratkuk itd. sve je to došlo na Balkan sa Osmanlijsma.
Не него ти не разумеш да је оно шта називаш "Отоманско-оријентална кухиња" једна фузијa свих могућих кухиња са територија које су се у неком историјском моменту нашле у Османлијском царству, па су тако многа "турска" јела заправо ОРИГИНАЛНО СРБИЈАНСКА и била су део наше СРБИЈАНСКЕ КУЛИНАРСКЕ ТРАДИЦИЈЕ пре доласка Османлија.

Не, ви правите поделу са тим вашим привилегијама по Србији и лажним способностима, некада ЦГорци, некада Личани, а сада сте ви ? Херцеговаца има мало, али и они би да заузму ваше место !

Када ћете признати да то није добро што радите.

Стварате 2 класе у Србији!
Привилегије по Србији са лажним способностима.Е сада већ немам појма о чему причаш. :lol:

Ко је тебе толико затровао стари пријатељу Миситиче?Ако мислиш да сам ти ја највећи непријатељ и проблем у животу, ја могу чак и да прихватим оптужбу , али образложи мало.Како ја тебе угрожавам из РС не контам?Одем два пута годишње за БГ. или на неку планину Србије и једном транзит до Грчке. :D

ПС.Свако путовање до Србије или кроз Србију ме кошта солидно КМ.Нема привилегије.Једино имао сам једну добру пријатељицу са привилегијама У Бг. али пошто сам ожењен сада...

Не него ти не разумеш да је оно шта називаш "Отоманско-оријентална кухиња" једна фузијa свих могућих кухиња са територија које су се у неком историјском моменту нашле у Османлијском царству, па су тако многа "турска" јела заправо ОРИГИНАЛНО СРБИЈАНСКА и била су део наше СРБИЈАНСКЕ КУЛИНАРСКЕ ТРАДИЦИЈЕ пре доласка Османлија.
Човек није мислио ништа негативно, мани да нас смараш.. ;)

I ako je fuzija, Osmanlije su širile tu kuhinju sa svojim osvajanjima. Bureka, ćevapa, baklave, ratluka itd. sigurno nije bilo u Nemanjićkoj Srbiji.

Не може нико Црногорцу ( ма којег племена био) бити ближи од Србина.То не може промијенити ни једна тренутна политика.
Прошли смо ми и горе и теже ствари кроз историју.Вратиће се Црногорци стаду своме...
Zastava-za-sajt-1-2-600x602.png
Хвала Ђеду и Литијама, а пре свега Богу који је кроз њих Деловао, иначе би ЦГ постала најгора антисрбска прћија!

1718364674114.png

Све мисли негативно, нарочито о Србији и СРБИЈАНСКОЈ традицији и културном наслеђу, па не читам ја њега сад први пут, дуленце. Уосталом, знаш и ти то, али се правиш да не видиш јер такав ти је професионални позив ...

Све мисли негативно, нарочито о Србији и СРБИЈАНСКОЈ традицији и културном наслеђу, па не читам ја њега сад први пут, дуленце. Уосталом, знаш и ти то, али се правиш да не видиш јер такав ти је професионални позив ...
Ај не дави.

Ко је тебе толико затровао стари пријатељу Миситиче?
Шта има да га неко затрује, па то да сте нам зајашили на грбачи види се на сваком детаљу друштвеног и привредног живота Србије.

Хвала Ђеду и Литијама, а пре свега Богу који је кроз њих Деловао, иначе би ЦГ постала најгора антисрбска прћија!

Pogledajte prilog 1563925
Сада ти исти злу крв убацују између Срба РС и Срба Србије.А ови идиоти прихватили тај наратив.Као да немамо довољно проблема.
Коме сметају економско-кулутурне везе између Србије и РС?

Vreme prolazi Srbija tavori ,korak napred dva nazad. Vlada se vise bavi R.Srpskom,GG,Kosovom,Hrvatskom nego Srbijom,koja se prazni. Zasto je tako,pa jel vladu cine decenijama Bosanci,Krajisnici,Crnogorci...sta ih briga za Negotin,Trgoviste? Daju novac za DRVAR? Sad dali 10m. evra za put do Bijeljine. Alo bre ,Srbija je nasa zemlja! Sve smo vam dali ,malo vam je. Hocete da vladate a sta god se dohvatite propadne. Ne mrzim ih ali me njihova tvrdoglavost nervira.Cast izuzetcima ali malo ih je. Oni iskljucivo glasaju za svoje dok autenticnih domacih i nema.Autohtonih. Srpskog kralja ismejavaju.

LOL.

Ne brini dace keva za kocku i pljugu.

Evo npr. ja obožavam burek sa sirom, sarmu i ćevape, a volim i baklavu. Tako da nemam ništa protiv jela koja su došla na ove prostova sa Osmanlijama, naprotiv. Turci su baš obogatili kuninju balkanskim narodima.

Шта има да га неко затрује, па то да сте нам зајашили на грбачи види се на сваком детаљу друштвеног и привредног живота Србије.
А шта ти ја могу "жута патко" када немаш критичну масу јер у Србији гле чуда већински ипак живе Срби. :D

Predsednik Republike Srbije je, zapravo, predsednik svih Srba, kao što je Patrijarh svima isto. Mi trenutno imamo predstavnike Srba kao što su Dodik i slično, ali zna i Dodik ko je glavni i kome se okreće. Prosto, ko ne shvata to da smo mi svi jedan narod i da imamo jednu vojsku, taj nije normalan.

A svako ko misli samo na svoje dupe i na "neka uzmu Republiku Srpsku i Crnu Goru, bitno je da je meni u Kragujevcu fino", taj treba da ode na lečenje. Taj bi se odrekao i dvorišta, samo mu ostavi kućni prag, samo njegovo malo da se ispoštuje, ne diraj mu dnevni boravak, evo ti hodnik.

Mali ljudi bez ikakve časti i dostojanstva.
Odusevljavas me kako slikovito objasnjavas.
Jos jednom,svaka cast! 🙂

Back