Privilegije koje su date Srbima iz Republike Srpske

Погрешно Тадић је врхунски другосрбијанерски олош, као и Басара
Basara je car, a Tadic se svadjao sa Amerima stalno, jer je glup kao krac.

On jeste pravi Srbin, lupeta nesto o opstim stvarima, a svi znamo da gleda jedino i samo svoje dpe.

U njegovom slucaju ne toliko za te pare, ali za moc, i da bude glavni jbac u drustvu.

Nikakve razlike od ovih Srba nacionalista, koji bukvalno jedino i samo svoje dupe gledaju, bukvalno u svakom trenutku.

Ti kada pricas sa nekim od ovih velikih Srba u stvarnom zivotu, u ocima mu vidis tu svest: 'A sta tu ima za moje dupe, pa necu ja da ispadnem budala bre, daj mi reci sta ja tu imam iz ugla mog dupeta?'

Tadić nije drugosrbijanac iako je vodio katastrofalnu politiku , ova druga osoba je pijandura u neprekidnom nizu delirijum tremensa tako da je njegov slučaj više za medicinu a ne za političke razgovore.
Onaj jedan sa kanala SrbijaGlobal kaže da se u Srbiji već decenijama odvija borba za vlast i moć između 2 anti-srpske struje iznikle iz titoizma. To su prvosrbijanci čiji ideološki utemeljivači su Ranković i Krcun i drugosrbijanci čiji utemeljivači su Koča Popović i Latinka Perović.

Пијандуре најбоље покажу себе. Тако да Басара је тешки другосрбијанерски олош

Што се тиче порекла Б.Тадића он је леви либерал, дете комунизма, од оца елитисте ОЗНА-овца, који је идеолошки ушао у САНУ, као академик постао је титин леви либерал, а син му постаде такође леви либерал који се трансформисао 90-тих у другосрбијанера.

Тадић је изворни другосрбијанер и душом и телом - оснивач

Onaj jedan sa kanala SrbijaGlobal kaže da se u Srbiji već decenijama odvija borba za vlast i moć između 2 anti-srpske struje iznikle iz titoizma. To su prvosrbijanci čiji ideološki utemeljivači su Ranković i Krcun i drugosrbijanci čiji utemeljivači su Koča Popović i Latinka Perović.
Ima tu nečega istinitog, jedino što su Ranković i Krcun bili Jugaslaveni a ne Srbi a svi zajedno su bili Titovi psi pa mi je ta verzija liči na pogrešan kolosek koji vodi u pogrešne zaključke.

Пијандуре најбоље покажу себе. Тако да Басара је тешки другосрбијанерски олош

Што се тиче порекла Б.Тадића он је леви либерал, дете комунизма, од оца елитисте ОЗНА-овца, који је идеолошки ушао у САНУ, а син му постаде леви либерал који су се трансформисали 90-тих у другосрбијанере.

Тадић је изворни другосрбијанер и душом и телом.
Tadica zabole i za prvosrbijance, i za drugosrbijance, i za Evropu i za srpstvo, bitno mu je samo da jeb.e.

Sa druge strane, imas masu tvojih velikih Srba, kojima su bitne samo pare i drustveni status.

Redefinisali su termin 'alavost', dok lupaju o srpstvu i Srbima.

Ово је погрешно. То нигде ниси прочитао. Измислио си појам првосрбијанац. То не постоји.

Ако идемо од почетка.....Другосрбијанац је врло натегнут појам. То је Тадић елитистички изјавио једном приликом "...не ја нисам из те Србије, ја сам нека Друга Србија...", па му сада замерају не-елитисти, Вучићевци и остали крезубосрбијанери

Ово је погрешно. То нигде ниси прочитао. Измислио си појам првосрбијанац. То не постоји.
Ukucaj na YT 'Istina o Koči' i na kanalu Tribalija Global će ti izići klip u kome autor u emisiji o Koči Popoviću jednoj cincarskoj anti-srpskoj štetočini ocu drugosrbijanstva usput pominje i prvosrbijance i njihove osnivače.

Kad bi išao u dalju prošlost i ti bi vrv. našao pretke u Hercegovini ili Crnoj Gori kao i većina ljudi iz tvog kraja.
И тако даље до Дњепра.
Није поента у томе, већ да на простору Србије већ пар стотина година постоје Срби који су се показали вољним и способност да се за сопствену државу боре, изборе и одбране.
Тако нешто током истог периода историје не видим на простору западно од Дрине .
Тако да... :bye:

Ако идемо од почетка.....Другосрбијанац је врло натегнут појам. То је Тадић елитистички изјавио једном приликом "...не ја нисам из те Србије, ја сам нека Друга Србија...", па му сада замерају не-елитисти, Вучићевци и остали крезубосрбијанери
Pojam u negativnom kontekstu je izmisljen u NIN-u, u doba kada su njim vladali pomenuti Bosanci, poput Slobodana Reljica.

Niko nigde ga ne bi masovno koristio, da ne postoji negativni kontekst koji mu je dala, insistirala, i konstantno koristila pomenuta ekipa pomahnitalih Bosanaca, direktnih saradnika Sluzbe.

И тако даље до Дњепра.
Није поента у томе, већ да на простору Србије већ пар стотина година постоје Срби који су се показали вољним и способност да се за сопствену државу боре, изборе и одбране.
Тако нешто током истог периода историје не видим на простору западно од Дрине .
Тако да...
Republiku Srpsku su stvorili bosanski Srbi sa svojim velikim žrtvama, a ne Srbijanci. Beograd je to istoj RS uveo sankcije svojevremeno.

ДругоСрбијанац је натегнут појам, али се користи.

ПрвоСрбијанац не постоји као појам.
Postoji jer ga koristite jedino u negativnom kontekstu, i kao i svi takvi pojmovi, koristi se za megalomanske kolektivisticko-plemenske analfabetizme.

Niko i nigde ga ne koristi ozbiljno u pozitivnom kontekstu. Koristi se ili u negativnom, ili u saljivom kontekstu.

Koriste ga bolesnici poput Slobodana Antonica, za svoje Sluzba tekstove.

Било је корисно бити титоиста после 1944.г.

Сећам се као клинац, да су предњачили ЦГорци, па Личани, који су до сржи били као керови, а Босанци (које смо тако звали) волели су неизмерно Тита, такође титоисти којима је то користило, али много мање и нису били фанатици.

Морам признати да су наметнути титоисти били попут "Моралне полиције", а неки су хтели и да нас понекад хапсе, иако није било таквог закона.

Ипак ти Босанци (које смо тад тако звали), најмање и најбенигније титоистичко зло. Могли смо се са њима и зезати, нису били ограничени као други ригидни и престроги титоисти.
Е мој Мистик и ти често живиш у машти.Какви Босанци, Личани, бакрачи, Тита ко није волио искрено и до сржи тада, знаш гдје био?У САД, по Европи, у Аустралији.Не знам које си годиште али тако је тада систем функционисао.Комунисти из БиХ и Хрватске су често долазили по задатку у Србију а комунисти Србије по задатаку у Хрватску и БИХ.Код мене у родном крају људи из Србије су често постављани за директоре великих предузећа.Једино тим људима који су изашли из СФРЈ могу искрено рећи ок ви сте побјегли јер...међутим то је српска трагедија.Ти људи су данас асимилирани поприлично и великим дијелом изгубљени, српска елита, велика већина не зна ни српски језик данас.До 1949. године је већ поприлично погашена антикомунистичка чиста српска струја и претворена у полтроне.Не кажем да су сви исрено били за Тита али нису ни дизали буне и устанке јер су главе пале ,побијене или по затворима, остала раја.Србија и Срби су прихватили у већини Тита као брата рођеног.И да вољели су га.Зато данас ми испаштамо, тј. генерације које немају везе са таквом издајом националног бића од којег смо саткани.Заборавили своје-наше Немањиће и причали бајке о партизанима и свемоћном Титу.Не вреди данас то твоје "прање" нисам ја нису моји.Ма јок моји су. :lol:
Ово су историјске чињенице.Ако мене питаш нема велике разлике између рођеног Београђанина Коче Поповића, словенца Едварда Кардеља, па чак ни Владе Зечевића из Лознице који је био православни свештеник и прихватио комунисте као побједнике рата тј. превео неколико стотина четника на страну партизана, Александра Ранковића, или Ђуре Пуцара из Грахова, или народни херој из Чачка Ратко Митровић или Јоспи Броз Тито.Они су мени сви исти по тежини.Као што су ми исти Војвода Ђујић из тадашње АУ,Павле Ђуришић из Црне Горе или Дража Михајловић из Србије.Ако причамо о идеологији...
Ustanak_u_Jugoslaviji_1941.png

Poslednja izmena:
Pojam u negativnom kontekstu je izmisljen u NIN-u, u doba kada su njim vladali pomenuti Bosanci, poput Slobodana Reljica.

Niko nigde ga ne bi masovno koristio, da ne postoji negativni kontekst koji mu je dala, insistirala, i konstantno koristila pomenuta ekipa pomahnitalih Bosanaca

Не

Тадић се одрицао претходне Србије, чак је провејавао појам Србија 0-те године и сл. дебилизми после нирнбершких процеса.

Његови вицеви пијаног српског миша "мац, мац " и сл ...

Да не куцам, мрско ми

On kaže da su i prvosrbijanci čiji utemeljivači su Ranković i Krcun anti-srpski orijentisani.
Mislim da je današnja situacija takva da postoje dve dominatne suprostavljene struje ; oni koji osećaju ili znaju da se nalazimo u neokolonijalnom položaju i koji se protive takvom stanju i oni koji prihvataju takav položaj kao najbolji od svih svetova . Ova podela ima svojih poduarnosti u prošlosti no ipak situacije nisu identične.
Što se tiče Vučića on skače sa jedne na drugu poziciju , to je igra na vrhu žileta sa izvesnim lošim završetkom . Samo se nadam da taj završetak neće biti drastičan , već da će se mirno povući u penziju.

Е мој Мистик и ти често живиш у машти.Какви Босанци, Личани, бакрачи, Тита ко није волио искрено и до сржи тада, знаш гдје био?У САД, по Европи, у Аустралији.Не знам које си годиште али тако је тада систем функционисао.Комунисти из БиХ и Хрватске су често долазили по задатку у Србију а комунисти Србије по задатаку у Хрватску и БИХ.Код мене у родном крају људи из Србије су често постављани за директоре великих предузећа.Једино тим људима који су изашли из СФРЈ могу искрено рећи ок ви сте побјегли јер...међутим то је српска трагедија.Ти људи су данас асимилирани поприлично и великим дијелом изгубљени, српска елита, велика већина не зна ни српски језик данас.До 1949. године је већ поприлично погашена антикомунистичка чиста српска струја и претворена у полтроне.Не кажем да су сви исрено били за Тита али нису ни дизали буне и устанке јер су главе пале ,побијене или по затворима, остала раја.Србија и Срби су прихватили у већини Тита као брата рођеног.И да вољели су га.Зато данас ми испаштамо, тј. генерације које немају везе са таквом издајом националног бића од којег смо саткани.Заборавили своје-наше Немањиће и причали бајке о партизанима и свемоћном Титу.Не вреди данас то твоје "прање" нисам ја нису моји.Ма јок моји су. :lol:
Ово су историјске чињенице.Ако мене питаш нема велике разлике између рођеног Београђанина Коче Поповића, словенца Едварда Кардеља, па чак ни Владе Зечевица из Лознице који је био православни свештеник и прихватио комунисте као побједнике рата тј. превео неколико стотина четника на страну партизана, Александра Ранковића, или Ђуре Пуцара из Грахова, или народни херој из Чачка Ратко Митровић или Јоспи Броз Тито.Они су мени сви исти по тежини.Као што су ми исти Војвода Ђујић из тадашње АУ,Павле Ђуришић из Црне Горе или Дража Михајловић из Србије.Ако причамо о идеологији...
Ustanak_u_Jugoslaviji_1941.png

Ништа ти то не разумеш.

Ти не разумеш контекст догађања, а не чињенице или карте.

џаба си се трудио

Не

Тадић се одрицао претходне Србије, чак је провејавао појам Србија 0-те године и сл. дебилизми после нирнбершких процеса.

Његови вицеви пијаног српског миша "мац, мац " и сл ...

Да не куцам, мрско ми
Klasicne gluposti koje postoje samo u narativima.

Зашто динарац, бивши титоиста, па онда конвертовани највећи Србин од свих Срба неће да призна да је усро мотку Српства и државотворности и да га је Броз изебао као санску козу и зашто је тако лако на све то насео ?!?!

:kafa:

ко ће да одговори ?

Ништа ти то не разумеш.

Ти не разумеш контекст догађања, а не чињенице или карте.

џаба си се трудио
Рекао бих баш да је супротно да си острашћен из неких других разлога које везе немају са историјским чињеницама.
Јер за идеологију се не каже доШо Босанац мој ти.Тај Босанац, Личанин мене и моје малтретирао, иначе ми нисмо комунисти, тај има име и презиме.
Комуниста му је презиме. :D

Србија и Србска су се, недавном СвеСаборном Декларацијом потврдили своје Јединство , тако да нзм чему ова тема?
Otvarač teme je provokat koji želi podjelu i sukob između Srba i Srba, nije jedini takav na ovom forumu.
Inače kod anti-srpskih stratega iz regiona i sa zapada ne važi parola 'Srbe na vrbe', nego 'Srbe na Srbe.'

Back