Krishna
Elita
- Poruka
- 24.969
https://www.recepti.com/kuvar/glavna-jela/444-leskovacki-cevapciciUpravo. Ne nožeš ni da vidiš, nisu ni popularni, niti se naručuju. Čak ni nemaju svi restorani ćevape u ponudi.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
https://www.recepti.com/kuvar/glavna-jela/444-leskovacki-cevapciciUpravo. Ne nožeš ni da vidiš, nisu ni popularni, niti se naručuju. Čak ni nemaju svi restorani ćevape u ponudi.
Ja сам становник Београда, рођени Чачанин, Србијанац до аскурђела и даље.Ali je rođen i preko 50 godina u Srbiji. Onda si primenjujući tvoju logiku i ti Čačanin. Ne Beograđanin.
Kad bi išao u dalju prošlost i ti bi vrv. našao pretke u Hercegovini ili Crnoj Gori kao i većina ljudi iz tvog kraja.Ja сам становник Београда, рођени Чачанин, Србијанац до аскурђела и даље.
И очева и мајчина страна били у војсци Краљевине Србије, Кнежевине Србије и Устаничке Србије.
Ali zato ne mogu bez Zvezda Granda.Па наравно да су побегли. Од пројектована Србославије Балканског касапина побегао је свако нормалан. Побегла је чак и Црна Гора, а која је у СФРЈ била "привезак" Социјалистичке Републике Србије.
I to je dovoljno da se zna čemu služi uvodna tema..Nije iznenađenje što na ovoj temi kolo vode de sisti i slične spodobe, već što su uvodni post lajkovali i neki likovi za koje se do sad činilo da su normalni. PDF Politika na ovom forumu je zaista dno dna.
Predsednik Republike Srbije je, zapravo, predsednik svih Srba, kao što je Patrijarh svima isto. Mi trenutno imamo predstavnike Srba kao što su Dodik i slično, ali zna i Dodik ko je glavni i kome se okreće. Prosto, ko ne shvata to da smo mi svi jedan narod i da imamo jednu vojsku, taj nije normalan.
A svako ko misli samo na svoje dupe i na "neka uzmu Republiku Srpsku i Crnu Goru, bitno je da je meni u Kragujevcu fino", taj treba da ode na lečenje. Taj bi se odrekao i dvorišta, samo mu ostavi kućni prag, samo njegovo malo da se ispoštuje, ne diraj mu dnevni boravak, evo ti hodnik.
Mali ljudi bez ikakve časti i dostojanstva.
Ne postoje Leskovački ćevapi. Za to pa tek niko nije čuo.
Nije iznenađenje što na ovoj temi kolo vode de sisti i slične spodobe, već što su uvodni post lajkovali i neki likovi za koje se do sad činilo da su normalni. PDF Politika na ovom forumu je zaista dno dna.

A koje su privilegije data vama koji niste Srbi, a u Srbiji živite?Vreme prolazi Srbija tavori ,korak napred dva nazad. Vlada se vise bavi R.Srpskom,GG,Kosovom,Hrvatskom nego Srbijom,koja se prazni. Zasto je tako,pa jel vladu cine decenijama Bosanci,Krajisnici,Crnogorci...sta ih briga za Negotin,Trgoviste? Daju novac za DRVAR? Sad dali 10m. evra za put do Bijeljine. Alo bre ,Srbija je nasa zemlja! Sve smo vam dali ,malo vam je. Hocete da vladate a sta god se dohvatite propadne. Ne mrzim ih ali me njihova tvrdoglavost nervira.Cast izuzetcima ali malo ih je. Oni iskljucivo glasaju za svoje dok autenticnih domacih i nema.Autohtonih. Srpskog kralja ismejavaju.
I to je dovoljno da se zna čemu služi uvodna tema..
Odakle vise da im pomazes? Nisu invalidi,kako se brzo prihvate posla u opstini u Srbiji. Bosna je lepa i bogata zemlja,samo sumom da se bave lepo bi ziveli. Malo nek se organizuju ,Dodik da se bavi ekonomijom a manje da paradira.kada američki židovi prestanu pomagati izrael onda će to učiniti i srbi prema srbima iz komšiluka.
Današnja Srbija (kao i nekadašnja SFRJ) nema elitu. Ima ljude koji su se obogatili i to je to, maksimum.ко није спреман да разговара о елити која има толике привилегије у толиком сиромаштву, тај не види потапање сопственог народа
Шта бре инсистираш и то постављаш када ти човек лепо каже. Да, има ћевапчића да се нађу свуда у Региону јер још у СФРЈ ћевапчићи - тако смо их ми овде у Београду звали до Лудих Деведесетих и појаве киоска са прво "Сарајевским," па онда са "Бањалучким ћевапима," а који су били велики, стајали шест комада у лепињу, а наши ћевапчићи су били мали, величине да можеш да их убадаш на чачкалицу када наручиш 'десет са луком' уз ´ладан шприцер, и нисмо их никада јели у лепињи већ смо у лепињи до деведесетих јели искључиво лесковачку пљескавицу - били су заступљени чак и у Далмацији, али Лесковачки специјалити са роштиља стварно нису ћевапчићи него пљескавица, уштипци, затим љута лесковачка кобасица која је комбинација јунећег и свињског меса и лесковачка мућкалица и све то познато по веома љутом укусу. А у Босни не једу заљућено месо. Па чак нам је и шопска салата љута јер има у њој сецкане љуте паприке. Ваистину, наша Србијанска национална кухиња се врло разликујe од Босанске кухиње, па тако нам се и јела са роштиља разликују без обзира на неке сличности онако на око.
A koje su privilegije data vama koji niste Srbi, a u Srbiji živite?
Dokle to vaše razdvajanje nas Srba?
Porediš Jevreje koji su najbogatija zajednica na svetu sa građanima Srbije koji su goli i siromašni kao crkveni miševi, da li si realan uopšte? Pa dokle treba Kladovo i Bela Palanka da trpe dok se njihove pare od poreza iznose za drugu državu?kada američki židovi prestanu pomagati izrael onda će to učiniti i srbi prema srbima iz komšiluka.
Današnja Srbija (kao i nekadašnja SFRJ) nema elitu. Ima ljude koji su se obogatili i to je to, maksimum.
Žali se novinarima koji pišu o njima, a ne meni. U mom kraju nije bilo ni ćevapa, ni bureka, ni pljeskavice, ni tufahija, ni tulumbi, ni baklave, ni urmašica itd. kao tradicije. Moji roditelji su prvi koji probali nešto od toga kad su otišli u neke druge krajeve, a oni prije njih nisu ni čuli za te orijentalne mirakule. Kod nas je tradicija pršut, panceta, janjeće pečenje na ražnju, pura, začinja, cicvara, kiseli kupus itd.Ne postoje Leskovački ćevapi. Za to pa tek niko nije čuo.
Nek piše ko šta hoće. Kad nešto ne postoji onda ne postoji. Proveri slobodno, pitaj u Leskovcu da ti prodaju leskovačke ćevape kad već misliš da to ima, verovatno će da te gledaju kako krava mrtvo tele.Žali se novinarima koji pišu o njima, a ne meni. U mom kraju nije bilo ni ćevapa, ni bureka, ni pljeskavice, ni tufahija, ni tulumbi, ni baklave, ni urmašica itd. kao tradicije. Moji roditelji su prvi koji probali nešto od toga kad otišli u neke druge krajeve, a oni prije njih nisu ni čuli za te mirakule. Kod nas je tradicija pršut, panceta, janjeće pečenje na ražnju, pura, začinja, cicvara, kiseli kupus itd.
Upravo to pomenuh ovdekar https://forum.krstarica.com/threads/zbog-cega-ste-na-krsti.999341/page-11#post-48909754Nije iznenađenje što na ovoj temi kolo vode de sisti i slične spodobe, već što su uvodni post lajkovali i neki likovi za koje se do sad činilo da su normalni. PDF Politika na ovom forumu je zaista dno dna.
Ali je rođen i preko 50 godina u Srbiji. Onda si primenjujući tvoju logiku i ti Čačanin. Ne Beograđanin.
Елиту по дефиницији увек имаш, стим што те једна вади из проблема, а друга те потапа.
У питању је добар или лош пут, али те увек воде хтео то или не.
То сам ти објашњавао.
Садашња елита је идеологије Црвеног сталежа - Титоизам без Тита !

Nisu Srbi samo porijeklom iz Srbije.