Privilegije koje su date Srbima iz Republike Srpske

Toliko je star da niko za njega ne zna 😄

Dečko, maltene sam iz tog grada, išao u njemu u školu. Pola rodbine mi tamo živi i ti me učiš šta jedu. Kažem ti da Leskovčani ne spremaju ćevape, to nije popularno tamo. Na svakom okupljanju i proslavi se spremaju pljeskavice, a ćevape možeš da nađeš samo u kafani kod Sandokana kod Železničke stanice. Isto tako ćeš da me ubeđuješ da su moji preci svirali gusle iako oni nisu ni znali šta je to.
Ne lupaj, pre pojave radija i dolaska Brozovih komunista je u svakom selu bilo i guslara, ima i snimaka guslarskih melodija na četiri žice i za kolo.

Posle se Titu nije svidelo što guslaju o Draži i Kralju, pa onda i o Rankoviću.

Nisu, izmišlja žuta štampa. Ti Šiptari su Srbi jer tako na jugu zovemo Srbe sa Kosova.
Za tebe kao bugaraša kosovski Srbi su nepoželjni u Nišu i stalno insistiraš kako su oni veoma različiti od ljudi sa jugoistoka. Istina je sasvim drugačija. Srbima sa jugoistoka su najsličniji kosovski Srbi. Govor, mentalitet, običaji, genetika i sve drugo je isto ili jako slično, ista je to fela ljudi. Pritom mislim naravno na Srbe starosjedioce Kosova, a ne na Crnogorce iz Metohiije, Mitrovice i Ibarskog Kolašina. Između Srba iz Gnjilana/kosovskog Pomoravlja i onih iz Vranja nema nikakve razlike, isti su kao npr. Pljevljaci i Prijepoljčani.

Poslednja izmena:
Poslednji srpski kralj je Aleksandar II Obrenović. Prosjak Pera nije srpski kralj.
Ето још једна спска заебанција. Нису Драгу и Ацу изболи прекодринци а као и свака српска власт сигурно су били неомиљени.
Тако да не бих ја баш био сигуран ко је ту ко а у сваком случају обе су народне династије.

Veći je problem to što vi mislite da je samo Srbija zemlja Srba i ne zanima vas da se ulaže u puteve do drugih zemalja gde žive Srbi. Srbi iz Crne Gore nisu ništa manje Srbija, Srbi iz BiH nisu ništa manje Srbija, Novi Sad nije ništa manje Srbija nego i Banja Luka, tamo isto žive tvoja braća koje si se ti odrekao, kao da nismo ista krv.

Ne vidite dalje od nosa, a bistrili bi neku politiku.

Samo da je tvom dupetu dinar, ostali Srbi ne treba da žive, oni koje maltretiraju po Kosmetu, Crnoj Gori, Republici Srpskoj i koji trpe pritiske svaki dan nisu bitni, bitni su ovi u Beogradu, bitno je da je ceđena na DorČolu. Ali zato kad Beograd povuče glup potez zbog kog na Kosmetu upadaju i prebijaju ljude to je ok, a kad se uloži dole nešto tu kmečiš za dinar?

Sram vas bilo, uz ovakve Srbe nama neprijatelji i ne trebaju.
E,svaka cast!

Ovo je moje,nije nase.Razumes ,nisam ja otisao u Bosnu ,vec je on dosao u Srbiju. Ej bre on hoce da vlada ovde. Jel to normalno. Odes u Nemacku radis ,cutis dobijes platu ,gledas da zivis mirno,povuceno ,ne diras nikoga. A ovde ko pusteni sa lanca.
Građani Srbije na izborima biraju Crnogorce i Bosance, a ne ljude rođene pored Morave. Ta činjenica nije ni moja ni tvoja greška.

Ето још једна спска заебанција. Нису Драгу и Ацу изболи прекодринци а као и свака српска власт сигурно су били неомиљени.
Тако да не бих ја баш био сигуран ко је ту ко а у сваком случају обе су народне династије.
Šta znači narodna dinastija? Mada Obrenovići su bili domaćini i gospoda u poređenju sa slepcima iz roda Keljmendi.

Avnojevsko Srbijanstvo je kancer koji se mora odstraniti od srpskog življa. Budale koji diskriminišu svoju braću najrođeniju samo zato što su neke k*munjare iscrtale linije na karti.

Matori zemunac je Titina kommunjara i jugoslaven. Draži mu je zagorac iz kumroveca nego Srbin iz Drvara. Šta očekivati od klipana koji je "pozajmio" pasoš drugu da krade po Šveskoj.

Poslednja izmena:
Kosovski Srbi su nepoželjni za svakoga jer su oni gori od pravih Šiptara. Šiptari su časne individue,a Kosovar samo da ti ga zavuče i da te zajebe.
Kosovarima sebe zovu Šiptari sa Kosova, kosovski Srbi ne zovu tako sebe niti su ikad zvali. Jesi li si upoznao svakog kosovskog Srbina ili bar većinu od njih par stotina hiljada kad tvrdiš da ne valjaju?

Ovo je moje,nije nase.Razumes ,nisam ja otisao u Bosnu ,vec je on dosao u Srbiju. Ej bre on hoce da vlada ovde. Jel to normalno. Odes u Nemacku radis ,cutis dobijes platu ,gledas da zivis mirno,povuceno ,ne diras nikoga. A ovde ko pusteni sa lanca.
Ко је тај и шта ти је узео? Тито?
Ни он није одавде и узео ти српског краља, за којим кмечиш малопре, па ти то не смета
да га хвалиша на сва звона. Ви титоисти сте начисто полудели.
Ок вам је да вам влада аустроугарски каплар али да влада Србин из 'оданде' никако.
Па смените га, у чему је проблем? Немогуће да вас са пар аутобуса држе у ропству?

Ajde. A koje to zajednicke kulturne obrasce imaju Srbin iz Knina i Srbin iz Niša? Verovatno bih se kao južnjak osetio prijatnije među Turcima nego među Bosancima i Krajišnicima koji su totalno drugi svet.

Pa dobro, vi Bugari ste bliži Turcima Pečenjezima i Tatarima nego Srbima. Kao da si rekao nešto novo.

Šta znači narodna dinastija? Mada Obrenovići su bili domaćini i gospoda u poređenju sa slepcima iz roda Keljmendi.
Не бих ја залазио у те ваше 'србијанске' доскочице.
Мени импонује српско јединство а твоја бугарска жвака је бљак.

Nekada su izBosne dolazili veliki ljudi kao što su Branko Ćopić, Meša Selimović, Duško Trifunović, Skender Kulenović ili Ivo Andrić, a sad su došla gola g... u vidu Nemanje Kusturice zv. Emir, otac i sin Kecmanović, dr Nele Karajlić i čovek koji mi posebno ide na onu stvar Muharem Bazdulj.
Otkad je Muharem Bazdulj Srbin iz Bosne? Koliko je meni poznato on je musliman/Bošnjak.

Nekada su izBosne dolazili veliki ljudi kao što su Branko Ćopić, Meša Selimović, Duško Trifunović, Skender Kulenović ili Ivo Andrić, a sad su došla gola g... u vidu Nemanje Kusturice zv. Emir, otac i sin Kecmanović, dr Nele Karajlić i čovek koji mi posebno ide na onu stvar Muharem Bazdulj.
Ove potonje koje si naveo su za za tebe moralne gromade i veličine koje ti nikada nećeš dostići bedna drugosrbijanska nakazo .

Не бих ја залазио у те ваше 'србијанске' доскочице.
Мени импонује српско јединство а твоја бугарска жвака је бљак.
Moja porodica je od Obrenovića dobila zemlju. Od Karađorđevića nigde ništa osim rata, bede i tvrde ****čine po zdravom mozgu.

Back