Privilegije koje su date Srbima iz Republike Srpske

Nije, netačno. Gusle su na jugu poznate samo među Crnogorcima u Medveđi. Sveti Sava je potpuno nepoznata pojava u narodu.
Opet ti lažeš, ili još Đura Bosnalija nije proglašen za Bugarina? Da zahtevate od svog predstavnika Ivana Nikolova da pokrene pitanje pred Bugarskom akademijom nauka, javlja se očita potreba da se i Hercegovina proglasi za “drevnu bugarsku zemlju”.

Toliko je star da niko za njega ne zna 😄

Dečko, maltene sam iz tog grada, išao u njemu u školu. Pola rodbine mi tamo živi i ti me učiš šta jedu. Kažem ti da Leskovčani ne spremaju ćevape, to nije popularno tamo. Na svakom okupljanju i proslavi se spremaju pljeskavice, a ćevape možeš da nađeš samo u kafani kod Sandokana kod Železničke stanice.
To što si maltene iz Leskovca ne znači da znaš bukvalno sve o Leskovcu. Ni ovaj što je otvorio temu ne zna X stvari o Zemunu, iako živi na zemunskom keju ili bar tako tvrdi. Na leskovačkoj roštiljijadi se ne spremaju samo pljeskavice, nego i ćevapi i još neki produkti od mesa.

To što si maltene iz Leskovca ne znači da znaš bukvalno sve o Leskovcu. Ni ovaj što je otvorio temu ne zna X stvari o Zemunu, iako živi na zemunskom keju ili bar tako tvrdi. Na leskovačkoj roštiljijadi se ne spremaju samo pljeskavice, nego i ćevapi i još neki produkti od mesa.
Sad ti je romska manifestacija kao nekakav dokaz. Ja ti kažem da 90% Leskovčana nisu probali ćevape u životu.

Osobe koje otvaraju ovakve mrzilačke teme i na njima pišu gadarije ne treba posmatrati kao dobre ili loše Srbe, ovakve ili onakve Srbe, već ih treba gledati kao na nesrećnike sa psihičkim problemima koje razdiru destruktivne emocije i niske strasti. To pre svega izjeda njih same. Da li su uopšte Srbi to čak nije ni bitno. Ovaj forum jako zagađuju sa svojim zlom.
images

Poslovica zlo ne spava,ne vazi! Jeste tema nezgodna,ali treba da znate sta ljudi misle,dozovite se pameti .Niko ovde nije glup,koristite nasu dobrotu.

Opet ti lažeš, ili još Đura Bosnalija nije proglašen za Bugarina? Da zahtevate od svog predstavnika Ivana Nikolova da pokrene pitanje pred Bugarskom akademijom nauka, javlja se očita potreba da se i Hercegovina proglasi za “drevnu bugarsku zemlju”.
Iako su lažljivi i podli ustaški, muslimanski i montenegrinski botovi sa ovog foruma su 'Majka Mara' za bugaraškog trola @Nenad1331 koliko puno lik laže i izmišlja.

Po tebi idpada da je Leskivac neko zabačeno srlo. U Leskovcu se može kupiti giros, suši i ko zna šta još, a da ne može ćevap. Prestani se sramotiti svojim lupetanjem!
On čas laže da je iz Pirota, čas iz Leskovca, čas iz Niša, čas iz nekog sela Kruševica, čas iz Loznice, čas “Crnogorac”.

Jedino što je izvesno jevda definitivno zna i književni bugarski i zapadnobugarski (ne samo staroštokavski nego onaj iz zapadne Bugarske).

Vreme prolazi Srbija tavori ,korak napred dva nazad. Vlada se vise bavi R.Srpskom,GG,Kosovom,Hrvatskom nego Srbijom,koja se prazni. Zasto je tako,pa jel vladu cine decenijama Bosanci,Krajisnici,Crnogorci...sta ih briga za Negotin,Trgoviste? Daju novac za DRVAR? Sad dali 10m. evra za put do Bijeljine. Alo bre ,Srbija je nasa zemlja! Sve smo vam dali ,malo vam je. Hocete da vladate a sta god se dohvatite propadne. Ne mrzim ih ali me njihova tvrdoglavost nervira.Cast izuzetcima ali malo ih je. Oni iskljucivo glasaju za svoje dok autenticnih domacih i nema.Autohtonih. Srpskog kralja ismejavaju.
Ког српског краља? Српску круну је смејао никад помазани Александар од Југославије.
Последњи српски краљ је његов тата Петар.
Како пропадне? Ослободили се први пут у историји од пада под Османлије и још траје.
Србија је територија која се празнила и пунила. Српске сеобе тамо и овамо непрекидно теку вековима
а ти би сад о нашима и њиховима? Не будали.

Čovek boluje od patološke srbofobije na kakvu se sada već i u Zagrebu gleda s čuđenjem. Neizlečiv.

Ког српског краља? Српску круну је смејао никад помазани Александар од Југославије.
Последњи српски краљ је његов тата Петар.
Како пропадне? Ослободили се први пут у историји од пада под Османлије и још траје.
Србија је територија која се празнила и пунила. Српске сеобе тамо и овамо непрекидно теку вековима
а ти би сад о нашима и њиховима? Не будали.
Ovo je moje,nije nase.Razumes ,nisam ja otisao u Bosnu ,vec je on dosao u Srbiju. Ej bre on hoce da vlada ovde. Jel to normalno. Odes u Nemacku radis ,cutis dobijes platu ,gledas da zivis mirno,povuceno ,ne diras nikoga. A ovde ko pusteni sa lanca.

Back