Privilegije koje su date Srbima iz Republike Srpske

Чим човек напише неку истину одмах је титоиста и наратив му је глуп.
Проналазе се несувисли разлози за оправдање непочинстава.
Било би много лакше да су тај песак у брашно српског војника сипали неки прекодринци.

То су изговори из ДБ наратива. "У краљевини исто није ваљало", па сте нас онда Ви спасили стрељањем 1944., док су ваше земљаке клали по Јасеновцу и НДХ1

Глупо ти је то одрицање 3/4 од титоизма , учини још ту 1/4... :kafa:

Vreme prolazi Srbija tavori ,korak napred dva nazad. Vlada se vise bavi R.Srpskom,GG,Kosovom,Hrvatskom nego Srbijom,koja se prazni. Zasto je tako,pa jel vladu cine decenijama Bosanci,Krajisnici,Crnogorci...sta ih briga za Negotin,Trgoviste? Daju novac za DRVAR? Sad dali 10m. evra za put do Bijeljine. Alo bre ,Srbija je nasa zemlja! Sve smo vam dali ,malo vam je. Hocete da vladate a sta god se dohvatite propadne. Ne mrzim ih ali me njihova tvrdoglavost nervira.Cast izuzetcima ali malo ih je. Oni iskljucivo glasaju za svoje dok autenticnih domacih i nema.Autohtonih. Srpskog kralja ismejavaju.
Stado.
Reci slobodno.
Ne ljute se bosanci....
Oni su ti vise za o...ruk
Ništa. msaono...komplikovano...
I naravno...bolje znaju jel su ratovali..
A mi ne znamo kako je...

Poslednja izmena:
Проблем је у њему. Он није у стању бити тај Србин који ће штитити угрожену браћу игде.
Он не жели такву Србију, њгова Србија је јадна и бедна без снаге да помогне сама себи а
камо ли угроженој браћи. Србија која ћути, сагиње главу и окреће је од очигледног кршења права
сопствене мањине у региону. Све то док се истој Србији налаже да протежира мањине и организују
манифестације попут Мирдите у сред Београда.

Не сагиње се Србија, већ они који врше моћ по Србији. Деришта унуци комунизма. Имају име и презиме и дадоше ти нешумадинци јуче, неку донацију за 3 општине у РСрпској

Када изађеш још ту 1/4 из титоизма, научићеш појмове и шта они прецизно значе

Prosli put si rekla da tvoje porijeklo je sa kosova, sad iz cg, ne znas ni sama.

Ok znaci kad Bosnjaci kazu da ti nijesi autohtona u Bosni, ti bi se slozila.
O,Ajnstajne,hajde jos jednom razmisli sta sam rekla.😂
Dalje porijeklo je sa Kosova...odatle dosli u Crnu Goru,pa onda u Hercegovinu,pa onda u Bosnu.
Koliko god ja nisam autohtona,Bosnjaci su isto toliko neautohtoni.😂
Samo je taj njihov cukun,cukundjed sa Kosova ili Crne Gore primio islam,a moj nije.
I tako...
Odakle je tvoje porijeklo,mozda smo rod,gluvo bilo? 😂😂😂

Ma ne zna, laze kao obicno. Obican covjek u Srbiji ne zna dalje od djeda svakako.
Tacno.

Najvise pradeda.

U Srbiji nisu toliko bitne plemenske i rodjacke fore od pre 100 godina.

Stavise, izrazito su nam iritantni svi u Srbiji koji se loze na to.

Veoma dobar lakmus papir za provaljivanje tih razlika u kulturi u Srbiji, i van Srbije.

Prije Turaka Bosna je bila suverena Kraljevina sa dobrim Bosnjanima.
Ne znam,nisam zivjela prije Turaka 😂,ali sam isla u skolu sa sadasnjim Bosnjacima,koji nikad,ali nikad,ni u sali,ni formalno,ni neformalno nisu rekli za sebe da su Bosnjaci.
A nije im niko branio.
I svi smo ucili srpskohrvatski kog smo skraceno zvali srpski.I nikom nije smetalo.
I sad me ti ubijedi da Bosnjaci postoje od prije Turaka.😂😂😂
Sigurno su imali amneziju pa par vijekova zaboravili kako se zovu.😂

Tacno.

Najvise pradeda.

U Srbiji nisu toliko bitne plemenske i rodjacke fore od pre 100 godina.

Stavise, izrazito su nam iritantni svi u Srbiji koji se loze na to.

Veoma dobar lakmus papir za provaljivanje tih razlika u kulturi u Srbiji, i van Srbije.

Pa lagano, razumijemo se.

Mi u CG volimo da filozifiramo o tome sa nasim rodjacima i plemenicima na skupu i to, ali kada cujemo nekog necrnogorca da balavi o tome mi se smijemo.

Ali u Srbiji i Bosni, taj svijet o tome ne razmislja niti ih zanima, sto je lijepo, treba fokusirati na rad i egzistenciju a ne na bajke.

Pa lagano, razumijemo se.

Mi u CG volimo da filozifiramo o tome sa nasim rodjacima i plemenicima na skupu i to, ali kada cujemo nekog necrnogorca da balavi o tome mi se smijemo.

Ali u Srbiji i Bosni, taj svijet o tome ne razmislja niti ih zanima, sto je lijepo, treba fokusirati na rad i egzistenciju a ne na bajke.

Нетачно цео 2. и цео 3. Пасус.

Увек стереотип када вам добро роди камен. Правац у плочу

Back