Privilegije koje su date Srbima iz Republike Srpske

Prvo vukohebina ima i u Srbiji. Ljudi koji žive na vrhu neke planine su isti i na Romaniji i na Kopaoniku npr.

U čemu je problem sa predivnim planinama kao što su Kopaonik ili Romanija?????

Lupetas gluposti..Ovo je moja zemlja, 1/1, ovde ste vi DODJOSI. Kod Slovenaca nema da se kurchite kao ovde ,zna se ko je glavni . Ne znam sto mrzite Hrvate ,ovi u Zemunu su kulturni i ok ljudi. Nisam Hrvat,Srbin sam ,sta da se radi. Nit sam zbog toga ushicen,niti porazen.

Idi malo na neku planinu, neku vazdušnu banju... Kopaonik, Romaniju, Jahorinu, Zlatibor...pa se nadiši svežeg vazduha i mirisa cveća... Možda će ti pomoći. Mnogo smrada širiš oko sebe.

Moj otac je Romanijac.Divna planina i ljudi. Ali realno do prije 60-ak godina teška zabit.

A šta nije bilo "zabit" pre 60, 80 ili 100 godina? Garantujem da većina ovih koji danas glasno pljuju po nekakvim planinskim "vukojebinama" i "zabitima" zapravo to pišu iz neke smrdljive rupe i jako nezadovoljni sopstvenim životom.

U čemu je problem sa predivnim planinama kao što su Kopaonik ili Romanija?????

Idi malo na neku planinu, neku vazdušnu banju... Kopaonik, Romaniju, Jahorinu, Zlatibor...pa se nadiši svežeg vazduha i mirisa cveća... Možda će ti pomoći. Mnogo smrada širiš oko sebe.
Vidis kako si nevaspitan. To je nesto sto vas obelezava. U principu ne volim kad je neko neljubazan a jos gore kad i ja na to uzvratim. Ako mislite da ovo sto pisem je misljenje pojedinca,gresite. Ovo je neka mala poruka ,mozda bar jedan sagleda i koriguje ponasanje.

Vidis kako si nevaspitan. To je nesto sto vas obelezava. U principu ne volim kad je neko neljubazan a jos gore kad i ja na to uzvratim. Ako mislite da ovo sto pisem je misljenje pojedinca,gresite. Ovo je neka mala poruka ,mozda bar jedan sagleda i koriguje ponasanje.
Ne nije pojedinca. Jeste šačice ljudi. Što je najgrđe dobar dio tih što kritikuju i pametuju potiču iz te vukohebine. To što je nrko ne svojom zaslugom rođen u BG ili NS ga ne čini boljim čovjekom od nekoga sa Peštera npr.

Čist fašizam i šovinizam na koji smo navikli od raznih Čedomira, Čankova i Srbljanovićki. Komunistička deca navikla na nasilje nad slabijima dok im iza leđa stoji neka služba.

Ne nije pojedinca. Jeste šačice ljudi. Što je najgrđe dobar dio tih što kritikuju i pametuju potiču iz te vukohebine. To što je nrko ne svojom zaslugom rođen u BG ili NS ga ne čini boljim čovjekom od nekoga sa Peštera npr.
Cekaj,nista nije palo sa neba. Moji preci su stvorili ovu zemlju.Ostavili svojoj deci a ne da je arce Bosanci. Pogledaj Ameriku i Kanadu ima da rodis mecku dok ne dobijes drzavljanstvo. 7 godina ne smes da mrdnes,sve procenjuju a kod nas uvoz na tone glasaca.

Cekaj,nista nije palo sa neba. Moji preci su stvorili ovu zemlju.Ostavili svojoj deci a ne da je arce Bosanci. Pogledaj Ameriku i Kanadu ima da rodis mecku dok ne dobijes drzavljanstvo. 7 godina ne smes da mrdnes,sve procenjuju a kod nas uvoz na tone glasaca.
A kada bi malo začeprkali skoro sigurno bi našli među njima i nekoga iz BiH ili CG. E to je ono.

Tvoji preci su ukrali ovu zemlju od boljih, ali vam je Jugoslavija brzo propala.

Ти ниси Србин, нити су твоји преци стварали 'ову' земљу.
Ниједан Србин свестан сопствене историје не би писао овакве србомрзачке фашистичке уписе.
Ко је стварао Србију може се наћи у многим књигама, које ти наравно не читаш,.
Зашто би усташоиди читали о Србији, настанку њених села и градова?
Једино да не испадају глупи и неонацистички настројени, попут тебе.
Књига из које је овај лист има 1100 страна, све су овакве.
IMG_20240617_232136.jpg

Poslednja izmena:
Uvek sam se cudio kad ovako neko zakuka; kao dosao mu crnogorac, bosanac, qurac palac i uzeo “nesto”.

Da li si ti debil kad neko moze da dodje u tvoj grad i da se snadje bolje od tebe koji si se tu rodio ili ti je porodica tu generacijama. wtf
Moze.Verujem da si ti jedan od tih koji je uvideo da nema sanse,jer je takav sistem i otisao. Ako si njihov imas vetar u ledja,ako nisi bolje idi. Cak ti salju poruke ,idi .I tako mnogi odose.

Moze.Verujem da si ti jedan od tih koji je uvideo da nema sanse,jer je takav sistem i otisao. Ako si njihov imas vetar u ledja,ako nisi bolje idi. Cak ti salju poruke ,idi .I tako mnogi odose.
Ne ne može. Samo ste dobili konkurenciju. To je ono. Što vi smatrate da ako ste rođeni negdje da trebate u svakom smislu da imate prednost nad nekim sa strane.

Kako moze; pa gde su tvoji ortaci; lokalni.
Kako se vi ne povezete i ne radite pos’o.
Sve su to izgovori; moze ali lakse ladit mooda.
Nece sigurno niko da dodje tu i da ti vecno cepa drva. Imas prednost domaceg terena, a sto ne znas iskoristiti je tvoj problem.
Znaci ne tvoj licno, vec domacih u slicnim situacijama.

Lupetas gluposti..Ovo je moja zemlja, 1/1, ovde ste vi DODJOSI. Kod Slovenaca nema da se kurchite kao ovde ,zna se ko je glavni . Ne znam sto mrzite Hrvate ,ovi u Zemunu su kulturni i ok ljudi. Nisam Hrvat,Srbin sam ,sta da se radi. Nit sam zbog toga ushicen,niti porazen.
Ti si srbin kolko je to netjanahu Kinez...
Tvojim kulturnima eno kulture u lijepoj njihovoj pa nek izvole.

Trebsli smo to učiniti kao hrvati sa srbima još 1991 u zagrebu splitu osijeku vinkovcima... Oduzeli su isključivo srbima 40 000 stanarskih prava, stanova. Opustili ih sa poslova dok u srbiji i dalje ima hrvata u drzavnim preduzećima...

Zasto su to učinili? Jer su Srbi u zg nekulturni?

Kako oni tako i mi a ti idi pitaj ih zašto....

I još ti nije dovoljno što nismo se poneli prema vama kso oni 1991 prema srbima no još iskazuješ mržnju prema srbima...

Malo ste ih 1941 - 1945 ubijali?

To je mišljenje hrvata na severu srbije. Onih koji se vode posle popisa na nivou statistike greške. Mišljenje ane lalić maje mrnuštik i njihovih saboraca muslimana iz baznije nedima i dinka (tetak mu je azem vlasi)

Simpatično je da Nedim i Dinko tolko pljuju o nekome iz bosne (srbima) a oni iz bosne došli... Oni imaju pravo a srbi ne. Sad su turci Nedim i Dinko vojvođani i tobož antifašisti...

Mi smo idioti što to dopuštamo...

Ti si srbin kolko je to netjanahu Kinez...
Tvojim kulturnima eno kulture u lijepoj njihovoj pa nek izvole.

Trebsli smo to učiniti kao hrvati sa srbima još 1991 u zagrebu splitu osijeku vinkovcima... Oduzeli su isključivo srbima 40 000 stanarskih prava, stanova. Opustili ih sa poslova dok u srbiji i dalje ima hrvata u drzavnim preduzećima...

Zasto su to učinili? Jer su Srbi u zg nekulturni?

Kako oni tako i mi a ti idi pitaj ih zašto....

I još ti nije dovoljno što nismo se poneli prema vama kso oni 1991 prema srbima no još iskazuješ mržnju prema srbima...

Malo ste ih 1941 - 1945 ubijali?
Dobro smiri se. Tamo se rokajte kad ste navikli.Nemojte ovde , ajde da imamo neku oazu mira i tolerancije. Da ne dozivimo sudbinu Irana,kad im je Homeini doneo islamsku revoluciju. Neka vas tamo.Evo necu da vam smetam tamo,sledecih 30 godina.

Back