Privilegije koje su date Srbima iz Republike Srpske

Vidis kako si nevaspitan. To je nesto sto vas obelezava. U principu ne volim kad je neko neljubazan a jos gore kad i ja na to uzvratim. Ako mislite da ovo sto pisem je misljenje pojedinca,gresite. Ovo je neka mala poruka ,mozda bar jedan sagleda i koriguje ponasanje.
Izgleda da si ostao pojedinac na ovoj temi.
Srecom.Pridruzio ti se koji Bugar,Bosnjak,HrvatSiptar oz Cg i slicni...ali vecinsko misljenje Srba o svojim sunarodnicima preko Drine je ipak drugacije nego sto bi ti zelio.

Poslednja izmena:
Srecom.Pridruzio ti se koji Bugar,Bosnjak,HrvatSiptar oz Cg i slicni...ali vecinsko misljenje Srba o svojim sunarodnicima preko Drine je ipak drugacije nego sto bi ti zelio.
Интернационална "Земун бојна" и наравно г*ј! :lol:

Cekaj,nista nije palo sa neba. Moji preci su stvorili ovu zemlju.Ostavili svojoj deci a ne da je arce Bosanci. Pogledaj Ameriku i Kanadu ima da rodis mecku dok ne dobijes drzavljanstvo. 7 godina ne smes da mrdnes,sve procenjuju a kod nas uvoz na tone glasaca.
Zemun je u Srbiji od 1918, kad se stvarala moderna Srbija u I i II ustanku i nakom toga Zemun nije bio u istoj.

Zemunskigej i srbomrzci slični njemu su prokleti zbog te mržnje. Nije lako živiti sa mržnjom.

Lupetas gluposti..Ovo je moja zemlja, 1/1, ovde ste vi DODJOSI. Kod Slovenaca nema da se kurchite kao ovde ,zna se ko je glavni . Ne znam sto mrzite Hrvate ,ovi u Zemunu su kulturni i ok ljudi. Nisam Hrvat,Srbin sam ,sta da se radi. Nit sam zbog toga ushicen,niti porazen.
Srbi iz Bosne i Krajine su stranci u Sloveniji, a u Srbiji nisu jerbo je Srbija formalno-pravno/zvanično matična zemlja svih Srba.

U Bosni je šuma svuda okolo, a ne kamen. Tvoj jadni život je u svakom slučaju jako težak čim imaš toliku potrebu da pišeš gadosti i bljuvotine.
Zemunskigej, komšija i još neke drugosrbijanske kreature sa ovog foruma sve Srbe sa prostora zapadno od Drine zovu Bosancima i govore da su došli sa kamenjara. :dash: Niti je Bosna kamenjar, niti su svi prekodrinski Srbi Bosanci.

Moj naziv teme je bio Bosanci ce upropastiti Srbiju! Moderator kaze bune se Bosanci,da izmenimo naslov? Sto se tebe tice,egzoticni nazovi vasih vukohebina daju predstavu odakle vam zadrt karakter.Ljut,Zvjerine...tezak,pretezak zivot,ljuti kamen,glad,beda. Mrzite sve koji imaju vise od vas,grizete vise da bi uspeli. Imali ste problem da hodate po asfaltu jer je kamen svuda okolo. Skole nemate,retko ko,najvise volite da radite u policiji i obezbedjenu,niste za trgovinu i fabrike.
Nisi odgovorio na pitanje.Koje privilegije imamo mi iz Mareve Ljuti ? Da mi kažeš pa da konzumiram te privilegije.Nije lepo da imam privelegije a da za iste ne znam.

Један Народ, Један Сабор!!!

1718706845695.png

Zemunskigej, komšija i još neke drugosrbijanske kreature sa ovog foruma sve Srbe sa prostora zapadno od Drine zovu Bosancima i govore da su došli sa kamenjara. :dash: Niti je Bosna kamenjar, niti su svi prekodrinski Srbi Bosanci.
Јесу, јесу! Ако тврди земунски Динко! А он се разумије ко Марица... :lol:

Nije da pravdam drugosmrdijanske kreature, ali ni komsija ni zemunski kej nisu drugosmrdijanci iako se trude da ih imitiraju. Komsija je musliman iz Sandzaka, a ovaj drugi Hrvat iz Srema.

Nije da pravdam drugosmrdijanske kreature, ali ni komsija ni zemunski kej nisu drugosmrdijanci iako se trude da ih imitiraju. Komsija je musliman iz Sandzaka, a ovaj drugi Hrvat iz Srema.
Kako god, anti-Srbi su i jedan i drugi. Međutim postoje i etnički Srbi u Srbiji koji ne vole ili mrze Srbe iz Bosne, CG, Krajine, čak i sa Kosova. Oni su uglavnom drugosrbijanske provinijencije ili naginju na tu stranu.

A šta nije bilo "zabit" pre 60, 80 ili 100 godina? Garantujem da većina ovih koji danas glasno pljuju po nekakvim planinskim "vukojebinama" i "zabitima" zapravo to pišu iz neke smrdljive rupe i jako nezadovoljni sopstvenim životom.
Do prije 60-70 godina u nekim slučajevima i manje zaostale zabiti su bila čak i mnoga primorska mjesta, ekspanzija turizma je promjenila stvari za 180.

Dobro smiri se. Tamo se rokajte kad ste navikli.Nemojte ovde , ajde da imamo neku oazu mira i tolerancije. Da ne dozivimo sudbinu Irana,kad im je Homeini doneo islamsku revoluciju. Neka vas tamo.Evo necu da vam smetam tamo,sledecih 30 godina.
Tamo?
Mi smo ovde. Ako se tebi ne sviđa onda ideš TAMO u lijepu tvoju gde ste se očistili od srba pa nećeš imati priliku za izlive mržnje koje ovde ispoljavaš.

TAMO je krvatska a srbi s one strane drine ili ove su AMO tj snama ovde.

Definitivno pošto nisu zahvalan na tome što nismo učinili sa vama hrvatima kao hrvati sa srbima 1991 oduzevši im u zg splitu osijeku vinkovcima 40 000 stanarskih prava i posao u javnim preduzećima, trebali bi da uzvratimo istom merom. Da osetiš kako je to i koliko je velika razlika to što si ti ostao ovde u stanu koji si kao i svi otkupio za tepsiju ribe i što niste otpuštani sa posla.

Pa onda kukaj tuđmanu što smo uradili
što i on sa srbima 1991

Запјенило србофобично и аутошовинистичко крдо на теми. Ако, ако.
Ма није ти ово мјерило пријатељу.Мјерило је реал живот.А реал живот се види на граници РС и Србије, у пограничним мјестима.

Tu Srbi siju sve, najjaca Sluzba od svih komsija koje ovde pljujete, kontrolisu najvise para, i opet nemaju pojma, i gube na duze staze uvek i svuda.
Једино што знају јесте да сломе појединца у Србији, али их надјебе нека наркомафија са Косметохије

Босанци имају своју државу, Србијанци своју.
Ћао - здрао!

Back