Privilegije koje su date Srbima iz Republike Srpske

Iznenadio bi se koliko u Beogradu i Novom Sadu ima drugosrbijanaca; ali i anacionalnih guzičara kojima su najveća životna dostignuća da 'povoljno' pazare u Lidlu, da odu jednom godišnje na 10 dana na more u Grčku ili Tursku ili da odu na koncert neke zapadnjačke muzičke grupe ili individualnog izvođača. Ti živiš u provinciji i misliš da je čitava Srbija poput tvog kraja, a ne poznaješ dobro prilike i tendencije u dva najveća grada u Srbiji. Jedan moj prijatelj još prije 20-ak godina nije htio nositi majicu sa likom Ratka Mladića po Zemunu i Beogradu zato što je znao da može imati problema zbog toga, a nosio je po Pazovi, Batajnici, Banovcima i drugim mjestima na zapadnoj periferiji Beograda i tamo ga niko zbog toga nije poprijeko pogledao a kamoli da mu nešto kaže.
Ма мањина је то велика у целом Корпусу Србског Народа.

Ма мањина је то велика у целом Корпусу Србског Народа.
U Beogradu su anacionalni guzičari jako brojni, oni su većina u tom liberalnom mondijalističkom gradu koji ne zaslužuje da bude srpska prestonica. Na dan slave Trebinja od 30.000 ljudi njih 25.000 iziđe na litiju, dok na dan slave Beograda od 1.5 milion ljudi na litiju dođe njih par stotina.

U Beogradu su anacionalni guzičari jako brojni, oni su većina u tom liberalnom mondijalističkom gradu koji ne zaslužuje da bude srpska prestonica. Na dan slave Trebinja od 30.000 ljudi njih 25.000 iziđe na litiju, dok na dan slave Beograda od 1.5 milion ljudi na litiju dođe njih par stotina.
Да је тако аутошивинисти би победили у Београду, а видиш да су опет пукли.

Pricale mi kolege seljaci o tim traktorima kada su isti 'vatali krivine, dok sam ja radio i njihove ultra teske fizicke poslove golim rukama. :kafa:

Bukvalno svako od njih prica kako je njima seljacima teze, dok hvata krivinu, a ja prenosim i njihovih 5 tona. :kafa:
А чиме се ти бавиш када су ти сељаци ,,колеге"?

Autosovinista ima procentualno mnogo vise u srpskoj provinciji. Ne toliko blizu Drine, ali u ostalim krajevima Srbije apsolutno da, i srpksoj provinciji je apsolutno i potpuno nametnut taj megalomansko-plemenski Sluzba narativ.

Jedini izuzetak su kafane, gde je srpstvo jace u provinciji, i gde su svi Srbende.

Pa tako i ovi koji upoznaju srpsku provinciju kroz kafane, a ne kroz realan zivot, misle da se srpska provincija nesto mnogo lozi na srBstvo.

Većina Beograđana koja glasa za Vučića to radi ne zato što ga smatra nacionalistom, već iz sasvim drugih razloga. Glasaju zbog poslova i pozicija koje trenutno imaju, računaju da bi bilo smanjenja plata pa i otkaza ako bi se promjenila vlast. Jedna moja rođaka koja živi 40 i kusur godina u Beogradu mi je rekla kad su već naprednjaci preuzeli vlast da je bilo bolje dok je Đilas bio gradonačelnik. Kad sam je pitao zašto, rekla je zato što je tad imala malo veću platu (radila je u državnoj službi koja je pod nadležnošću grada).

Evo da se podsetimo vremena kada je antisrBska vlast u Srbiji oduzimala imovinu postenim Bosancima, koju su istu stekli u herojskom boju za Kosovo, gde su branili srBstvo i dzipove:

Ima i deo gde Kosovka Devojka poji vodom herojskog Vojvodu, a isti je odbija, jer mu verovatno pada na pamet da strajkuje gladju i zedju (ili se toliko nazdrao i napio pre toga da ne moze ni da zine, jedno od ta dva):

Inace, u performansu se smeju i panduri, i ovi mucenici radikali; jedan fenomenalni performans, organizovan by Srpska Sluzba, ni Ljubisa Ristic ne bi bolje rezirao :ok:

Nisu oni nigdje jako brojni. Samo mnogo glasni i dosadni.

Nisu oni nigdje jako brojni. Samo mnogo glasni i dosadni.
Nisam mislio na drugosrbijance, oni su svuda malobrojni čak i u Beogradu u kome ih ima najviše. Mislio sam na ljude koji ne mare za širu zajednicu, za patriotizam, za tradiciju itd, već ih samo zanima neka sitna materijalna korist. Glasali bi i za crnog đavola koji uništava Srbiju samo da njima ostanu radna mjesta i sigurne crkavice od plata. Ja takve ljude zovem guzičarima, nema ih malo u Srbiji a Beograd je krcat takvima.

Autosovinista ima procentualno mnogo vise u srpskoj provinciji. Ne toliko blizu Drine, ali u ostalim krajevima Srbije apsolutno da, i srpksoj provinciji je apsolutno i potpuno nametnut taj megalomansko-plemenski Sluzba narativ.

Jedini izuzetak su kafane, gde je srpstvo jace u provinciji, i gde su svi Srbende.

Pa tako i ovi koji upoznaju srpsku provinciju kroz kafane, a ne kroz realan zivot, misle da se srpska provincija nesto mnogo lozi na srBstvo.
Нема. Србски сељак гласа за СНС и Родољубиве Опције, Маринику и банду из круга двојке не може да смисли и Србе из РС сматра својом браћом.

Уосталом, Колективни Идентитет је увек јачи од индивидуалног. Јер, човек је биће Заједнице. А Србски Сељак је Србин, као и Србин из Босне. То нас веже, а различитости постоје, али оне нису сметња, већ напротив богатство које, пак не руши Јединство.

Ја нзм у ком си ти селу био,али за Маринике, бабе у црном овде нема места. У 90% кућа су Путинове слике, календари СНС, итд.
У мом селу,СНС добио 90%гласова, аутошивинистчке партије ни целих 10%. Неће Народ њих, такви само по градовима могу да прођу, мада и у Београду и већим градовима су пукли. Јер немају никаквих додирних тачака са Народом, то су елитисти, имдивидуалисти, ко ти. То код Срба нема прођу. Никада није ни имало. Никад неће ни имати.

Jedan post a da nema stradanja od Jasenovca do Srebrenice,samo jedan! Nemam snage ceo zivot slusam ,oni su nama ovo,mi njima ono. Zivot u stvari treba da bude lep,druzite se sa pozitivcima a ne mracnjacima.
Шта схереш сад? Написао си фашистички упис и сад би се вадио љигавим начинима, оптужујући опет неког другог за сопствене поступке.
Тему си започео ти и надоградио је са неколико наци, фаци, уписа а сад би о позтитви да пишеш?
Да само знате како сте мали и бедни у великим очима живота.

Jeste, Bosanci su poznati po humanosti sa kamom u ruci.
Pogledajte prilog 1563715Pogledajte prilog 1563716
Zašto prikazuješ slike mrtvih terorista kao da nisu zaslužili metak po sred čela.
Ja sam Hrvat jednako koliko je Mađar iz Sente ili Šiptar iz Preševa Srbin.
Vi Četnici to samo i umete.
Misli na vas Vlahe i na Banjaše.
Svima kojima smetaju moji rodjaci iz Republike Srpske mogu da dam samo k.
Zaboravljaš da je Milan započeo rat sa vama.
Nije li tvoj zemljak Apis doveo Karađorđeviće na vlast nakon što je izmasakrirao Obrenoviće 1903?
Pa ja i nisam jer nemam veze s Bosnom ali moj đed s Pavlom Đurišićem, bogumi, jeste. Doduše ne u Srebrenici. Svejedno.
Apis je Vlah Cincarin, grčki špijun. Nije naš lik.
Наравно да смо се показали, збринули нејач а не као ви Бугари жене и децу, старце.
Сувише ти себи овде допушташ.
Ovim samo dokazujes koliko ti nisi nikakav covjek.Govoreci o drugima,govoris zapravo o sebi.
Kolega Nenad1331 je slučaj kao i oni iz zapadne Hercegovine, njegovi iz 42. bugarskog puka iz tadašnjeg Caribroda (Dimitrovgrad) su tokom Prvog svetskog rata pokazali ko su i šta su u Surdulici. A ni on ne zaostaje mnogo:

21608DA4-ED21-4BEB-A36F-22C9AEE4B5C4.png

A19FEBE1-3B90-465E-8BF5-159D156B3BD9.jpeg

E2F56084-E8D5-44F3-9856-B062D9113E23.jpeg

Vreme prolazi Srbija tavori ,korak napred dva nazad. Vlada se vise bavi R.Srpskom,GG,Kosovom,Hrvatskom nego Srbijom,koja se prazni. Zasto je tako,pa jel vladu cine decenijama Bosanci,Krajisnici,Crnogorci...sta ih briga za Negotin,Trgoviste? Daju novac za DRVAR? Sad dali 10m. evra za put do Bijeljine. Alo bre ,Srbija je nasa zemlja! Sve smo vam dali ,malo vam je. Hocete da vladate a sta god se dohvatite propadne. Ne mrzim ih ali me njihova tvrdoglavost nervira.Cast izuzetcima ali malo ih je. Oni iskljucivo glasaju za svoje dok autenticnih domacih i nema.Autohtonih. Srpskog kralja ismejavaju.
Koje privilegije Jurice ? Evo ja sam iz Mareve ljuti i mene niko nije obavestio da imam pravo na privilegije ?

Ko kaže da ne smeju? Samo dokle će više Bosanci da čekaju da ih Srbija hrani i izdržava. Nikog u Srbiji ne boli uvo da pogine za Republiku Srpsku, verovatno kao ni Hrvate za Herceg Bosnu.
Ukinete nam te privilegije bre :per:
I dok kad vise moramo da uvozimo hranu iz Made in Serbia kada možemo uvoziti i Made in Croatia. Soko Štark vs Kraš šta je bolje ?

Back