Privilegije koje su date Srbima iz Republike Srpske

Znaci treba svi da dodju ovamo? Jer su tek sad shvatili da zive u teskom okruzenju? Sta su cekali toliko vekova,pravilnije stoleca,bilo im potaman ,sada nije.
Ne valjaju ti kad dodju,ne valjaju ti kad ostanu da zive gdje zive...cini mi se da tebi ne bi nista odgovaralo.
U danasnje vrijene kad se broj stanovnika u svim drzavama u Evropi smanjuje i kad se "uvoze"ljudi,tebi smetaju tvoji sunarodnici ako dodju.
Bolje ti je izgleda da dodju migranti,Arapi,Indijci...
Onda ces kukati i na njih kako ti oduzimaju hljeb.
I zasto mislis da svi teze da dodju u Srbiju?
Ljudi prvenstveno teze da ostanu na svojim ognjistima?Za sta su se borili,nego za svoj prag?
Zasto bih ja isla u Srbiju,ako mi je kuca i posao u RS?
Nece mi niko nigdje nista pokloniti.
Ali nsravno da Srbija treba da pomaze Srbe koji su u teskom okruzenju.
Ti ne bi pomogao svome bratu ako mu je tesko?

У ЦГ има Срба само међу овима што тамо из Србије иду да преко лета раде у кафанама. У Босни има само Бошњака - католика, муслимана и православних.

Pogledajte prilog 1563950
У Босни има и Херцеговаца, рецимо, и то поприлично.
Ти што раде преко лета у ЦГ су, како би ти рекао - Србијанци.
Побркао си и сопствену "класификацију". Сабери се, комшија

Ја имам поремећај а систи пише о глупостима које је приметио на мрежама.
Њему је огледало политике владе Републике Српске писаније хиљда ботова који се крију иза никова и аватара.
Овде се не зна ко је ко, не зна се! И нико не зна ко је ко не зна се!
Додиков чин обасјавања скупштине РС-а израелским бојама и заставом је ништа, спрам писанија тридесетосмака.

Poslednja izmena od moderatora:
Sve vrijeme vrsis podjelu Srba,a optuzujes druge za podjelu? :roll:
Dogovori se sam sa sobom prvo.
Nema nijednog Srbina iz RS koji zeli zlo Srbiji ili da je slabi.
Nijednog,slovom i brojem.
Zar ti mislis da su Srbo iz RS toliko glupi da misle da ako nema Srbije,bice RS?
Проблем је у њему. Он није у стању бити тај Србин који ће штитити угрожену браћу игде.
Он не жели такву Србију, њгова Србија је јадна и бедна без снаге да помогне сама себи а
камо ли угроженој браћи. Србија која ћути, сагиње главу и окреће је од очигледног кршења права
сопствене мањине у региону. Све то док се истој Србији налаже да протежира мањине и организују
манифестације попут Мирдите у сред Београда.

Znaci treba svi da dodju ovamo? Jer su tek sad shvatili da zive u teskom okruzenju? Sta su cekali toliko vekova,pravilnije stoleca,bilo im potaman ,sada nije.

Јеси играо козарачко коло са твојим окупаторима сад за свесрпски сабор?

Следећи пут ћеш играти, биће обавезно.

Проблем је у њему. Он није у стању бити тај Србин који ће штитити угрожену браћу игде.
Он не жели такву Србију, њгова Србија је јадна и бедна без снаге да помогне сама себи а
камо ли угроженој браћи. Србија која ћути, сагиње главу и окреће је од очигледног кршења права
сопствене мањине у региону. Све то док се истој Србији налаже да протежира мањине и организују
манифестације попут Мирдите у сред Београда.
Тај је усташоид. ШакићГрухоњић. Земунбојна. ;)

Vreme prolazi Srbija tavori ,korak napred dva nazad. Vlada se vise bavi R.Srpskom,GG,Kosovom,Hrvatskom nego Srbijom,koja se prazni. Zasto je tako,pa jel vladu cine decenijama Bosanci,Krajisnici,Crnogorci...sta ih briga za Negotin,Trgoviste? Daju novac za DRVAR? Sad dali 10m. evra za put do Bijeljine. Alo bre ,Srbija je nasa zemlja! Sve smo vam dali ,malo vam je. Hocete da vladate a sta god se dohvatite propadne. Ne mrzim ih ali me njihova tvrdoglavost nervira.Cast izuzetcima ali malo ih je. Oni iskljucivo glasaju za svoje dok autenticnih domacih i nema.Autohtonih. Srpskog kralja ismejavaju.
Slažem se s tobom vam je dvorište potpuno neuređeno i da se niko time ne bavi.
Mislim da je je najveći problem višedecenijsko propadanje socijalnog kapitala i njegovanje destruktivne kulture i mentalnog sklopa.
Hronično prebacivanje krivice u tuđe dvorište, emotivno zaključivanje, odsustvo racionalnosti i sistemskog pristupa rješavanju problema, odsustvo karaktera i integriteta. I to mislim na vaše unutrašnje odnose, komšijske i međuljudske, odnos prema državi i institucijama, kao i odnos institucija prema građanima.
Nigdje nije sjajno, ali.

Ajde. A koje to zajednicke kulturne obrasce imaju Srbin iz Knina i Srbin iz Niša? Verovatno bih se kao južnjak osetio prijatnije među Turcima nego među Bosancima i Krajišnicima koji su totalno drugi svet.
Šta to vi Bugari iz Dimitrovgrada imate zajedničko sa Bugarima iz Varne? Koji bi to bili zajednički kulturni obrasci Bugara iz Bosilegrada i onih iz Burgasa?

Ajde. A koje to zajednicke kulturne obrasce imaju Srbin iz Knina i Srbin iz Niša? Verovatno bih se kao južnjak osetio prijatnije među Turcima nego među Bosancima i Krajišnicima koji su totalno drugi svet.
Ту си вјероватно у праву, чак мислим да би се пријатније осјећао међу Бошњацима него међу Крајишницима јер су ти Бошњаци врло вјероватно генетски ближи пошто велики број њих вуче поријекло из Јужне Србије.

Nekada su izBosne dolazili veliki ljudi kao što su Branko Ćopić, Meša Selimović, Duško Trifunović, Skender Kulenović ili Ivo Andrić, a sad su došla gola g... u vidu Nemanje Kusturice zv. Emir, otac i sin Kecmanović, dr Nele Karajlić i čovek koji mi posebno ide na onu stvar Muharem Bazdulj.
Kusturica i Nele su priznati u svjetskim okvirima. To je činjenica.

Nikakve. Podjedako su mi strani i onaj Srbin iz Trebinja i Slovenac Janša iz Maribora. Generalno, nemam nikakvu vezu ni sa svojim sugrađanima iz Beograda. Kad odem u Beograd osećam se kao da sam u drugoj zemlji gde žive neki drugi ljudi. Ionako gde god da odeš van svog rodnog grada nigde nisi ni dobrodošao i uvek ćeš biti stranac negde drugde gde ti nisu rodbina, prijatelji, školski drugovi, poznanici.
Ja nigdje nisam stranac.Imam prijatelje svugdje.
Meni dovoljno.

Ćirilica, ista crkva, jezik , isti utemeljujući mitovi , slična narodna predanja , pesme, bajke ...
Ti Tuto živi sa Turcima niko ti ne brani.
Ti si lokal šovinista.
Они се за разлику од Срба држе између себе и нико не може или не сме да помисли да уради нешто контра Хрватске. Када их неко споља притисне, сви се групишу и не дају се.
Da ponovim, kolega Nenad1331 je dimitrovgradski velikobugarski patriJota koji nikako da prežali svoju Sanstefansku Bugarski i zbog toga. mrzi Srbe koliko i ustaše. Evo šta čovek piše po manje posećenim temama:

75966C67-0CD0-482B-9140-F52D357D6E4F.jpeg

26717EF3-6A8C-404B-B74A-C896F5C82B65.jpeg

C3FF664E-E72D-41AD-B746-AF1E56D70033.jpeg

Ту си вјероватно у праву, чак мислим да би се пријатније осјећао међу Бошњацима него међу Крајишницима јер су ти Бошњаци врло вјероватно генетски ближи пошто велики број њих вуче поријекло из Јужне Србије.
On nije iz južne Srbije nego Bugarin iz Dimitrovgrada koji još sanja svoju veliku Bugarsku.

Zapazimo ovaj hercegovački kulturni uticaj na najistočnije Srbe, iz Lužnice, na samoj granici sa Bugarskom. Objasni ti nama šta to Bugari iz Dimitrovgrada imaju zajedničko sa Bugarima iz Varne.

120852A0-B35A-4ED2-8F01-688F80EDF399.jpeg

39A2FD0F-0A6D-4044-B287-51A0F9F54D2E.jpeg

Veći je problem to što vi mislite da je samo Srbija zemlja Srba i ne zanima vas da se ulaže u puteve do drugih zemalja gde žive Srbi. Srbi iz Crne Gore nisu ništa manje Srbija, Srbi iz BiH nisu ništa manje Srbija, Novi Sad nije ništa manje Srbija nego i Banja Luka, tamo isto žive tvoja braća koje si se ti odrekao, kao da nismo ista krv.

Ne vidite dalje od nosa, a bistrili bi neku politiku.

Samo da je tvom dupetu dinar, ostali Srbi ne treba da žive, oni koje maltretiraju po Kosmetu, Crnoj Gori, Republici Srpskoj i koji trpe pritiske svaki dan nisu bitni, bitni su ovi u Beogradu, bitno je da je ceđena na DorČolu. Ali zato kad Beograd povuče glup potez zbog kog na Kosmetu upadaju i prebijaju ljude to je ok, a kad se uloži dole nešto tu kmečiš za dinar?

Sram vas bilo, uz ovakve Srbe nama neprijatelji i ne trebaju.
Upravo zbog navedenog je neophodno uvođenje obaveznog vojnog roka.

Back