Privilegije koje su date Srbima iz Republike Srpske

Каква подршак Хамасу? Твој безобразлук превазилази све границе.
Зграда председништва Републике Српске била је украшена израелским бојама у току терористичког напада на Израел.
Знам да ти је то познато и сложићеш се да је у том светлу сасвим легитимно сумњати у твоје мотиве.
Не прави се луд, немој мени те приче.
Погледај на мрежама колико ијекавице има међу "Сејв Палијестајн".
Погледај и тему на форуму.
Сви руссјаци су као по команди су за Хамас, Хезболах, Иран, Ансар Алах, и који све већ несој

Познато ми је да исте аргументе кад су Срби у питању не уважаваш већ се позиваш на право народа на определење.
Видиш да је небитно, по твојој сопственој науци.
Шта ти није јасно, али конкретно?

Сви руссјаци су као по команди су за Хамас, Хезболах, Иран, Ансар Алах, и који све већ несој
Palestina>>>>>Kosovo :D

Ти си тај који се прави луд. Ја те подсетим на званичан политички акт наклоности руководства Републике Српске Израелу
а ти ми потежеш писанија неких сличних себи.

Ако смо сви овце, није нам исти обор.

Тако, само нек се они држе свога обора, можемо и док смо одвојено заједно да блејимо... :lol:
Ma nisam ni mislio na zajedničku državu jugoslaviju 4.Više figurativno da ostanu pod kišobranom spc a to nosi svoje konsekvence.Nije prirodno da nam Crnogorci i recimo Makedonci, mada su oni dobili autokefalnost, budu neprijatelji u bilo kom smislu.

Slucajno se naletelo na kljuceve, to cesto cujem u kapitalizmu....kao ako mislite da vam se nista dobro ne desava verujte, mnogi su tako mislili pa su se sapleli na kljuceve od novog stana.....

I stvarno su tu kljucevi od novog stana, samo se ipak moralo nesto susnuti sa sefom, direktorom ili nekim krimosom u blizini..

Lici na one penzionere koji reklamiraju da su bez ikakvih vestina naucili da zaradjuju na netu...

Елита је све оно што има економски, политички, културолошки утицај и на друштво и на државу.

Можда ти нећеш да признаш да те културолошки, олош-елита води у проаст, али воде и државу у пропаст од 1944.г.

Хтео не хтео, воде те где и остале.
Ne, to nije elita, jer nemaju ono osnovno, moral.
Ali je lepo da vidim da ti poštuješ i voliš te novopečene bogataše u Srbiji. Neka te vode, ja sa vama ne idem. :tongue2:

Tako to biva kad od pocetka ucinis Srbijance nizom vrstom u odnosu na Srbe, posle ti cistokrvniji Srbi iz hrvatske ebu majku i jos te uce kako se krsti...
Ali to se vec desilo , sad su Srbijanci iz Srbije manjina u Srbiji....i to ne mala nego sica...

To se kaze razbijen lokalni integritet , tj identitet nekog lokala.....

Niste citali , dodje balkanac u Nemacku pa uci nemce sta treba kako treba, zasto su losi , glupi i lenji.....Eno na netu , prvo neki iz Srbije, pa neki Hrvati , pa neki Bosanci isto....svi bi da uce nemce kako je to pametniji balkan, ali samo kad dodju turisticki , a ovako kad rade u Nemackoj , nesto se utisa buka.......

Ebem li ga, otkud toliko slobode da dodjes u nemacku i ucis ih pameti , a to sve ono opauceno mokrom krpom po glavi ajd da su neki pametni saveti ....nego saveti sa balkana, smeta mi ovo , hajdete vi nemci da to odradite kako valja da bi meni bilo potaman,,,
I ti si se upecao na tu pricu?

Ако неки верглају о поделама и оптужују сваког чим се не сложи ни са једнима ни са другима, онда је то само расно-антрополошки доказ Јована Цвијића да динарци не могу признати да некада нису у праву !

Они су увек у праву, само на терену од 1944 видимо да нису у праву или су понекад у праву !
Izgleda da si ti taj dinaroid po ovoj tvojoj prici.😂

Па што онда поделама слабите Србију ?

Ако нема Србије неће бити ни РСрпске. Обрнуто хоће

Да ли ти имаш мало мозга или само верглаш као неки титоиста, без икакве мисли критичког размишљања ?

Те ваше "подршке" из РСрпске видимо свакодневно од ваших динароида и по Србији на штету Србије
Sve vrijeme vrsis podjelu Srba,a optuzujes druge za podjelu? :roll:
Dogovori se sam sa sobom prvo.
Nema nijednog Srbina iz RS koji zeli zlo Srbiji ili da je slabi.
Nijednog,slovom i brojem.
Zar ti mislis da su Srbo iz RS toliko glupi da misle da ako nema Srbije,bice RS?

Vreme prolazi Srbija tavori ,korak napred dva nazad. Vlada se vise bavi R.Srpskom,GG,Kosovom,Hrvatskom nego Srbijom,koja se prazni. Zasto je tako,pa jel vladu cine decenijama Bosanci,Krajisnici,Crnogorci...sta ih briga za Negotin,Trgoviste? Daju novac za DRVAR? Sad dali 10m. evra za put do Bijeljine. Alo bre ,Srbija je nasa zemlja! Sve smo vam dali ,malo vam je. Hocete da vladate a sta god se dohvatite propadne. Ne mrzim ih ali me njihova tvrdoglavost nervira.Cast izuzetcima ali malo ih je. Oni iskljucivo glasaju za svoje dok autenticnih domacih i nema.Autohtonih. Srpskog kralja ismejavaju.
Аутопут до БиХ се не гради због тамошњих Срба.

Ваљда је нормално да се Србија бави својом аутономном покрајином, али то она заправо не ради на прави начин.

Ajde. A koje to zajednicke kulturne obrasce imaju Srbin iz Knina i Srbin iz Niša? Verovatno bih se kao južnjak osetio prijatnije među Turcima nego među Bosancima i Krajišnicima koji su totalno drugi svet.
Какве везе имају Хрват из Вараждина и Хрват из Карасовића? Какве везе имају Хрват из Новске и Хрват из Водица? Шта њих повезује?

Шта је заједничко Бошњаку из Орашја и Бошњаку из Фазлагића куле?

Nekada su izBosne dolazili veliki ljudi kao što su Branko Ćopić, Meša Selimović, Duško Trifunović, Skender Kulenović ili Ivo Andrić, a sad su došla gola g... u vidu Nemanje Kusturice zv. Emir, otac i sin Kecmanović, dr Nele Karajlić i čovek koji mi posebno ide na onu stvar Muharem Bazdulj.
Нелету су родитељи из Србије.

Какве везе имају Хрват из Вараждина и Хрват из Карасовића? Какве везе имају Хрват из Новске и Хрват из Водица? Шта њих повезује?
Evo da ti olakšam. Nemaju nikakve. Svako ko ti nije u krvom srodstvu do 4. kolena ti nije ništa. Dijabole koje se lože da su bliski sa nekim ko živi 500km dalje, govori drugačije, jede drugačiju hranu i ima različite životne navike su samo dijabole i ništa drugo.

Sve vrijeme vrsis podjelu Srba,a optuzujes druge za podjelu? :roll:
Dogovori se sam sa sobom prvo.
Nema nijednog Srbina iz RS koji zeli zlo Srbiji ili da je slabi.
Nijednog,slovom i brojem.
Zar ti mislis da su Srbo iz RS toliko glupi da misle da ako nema Srbije,bice RS?
Znas , ljudi se mogu upotrebiti ako su glupi za razne stvari.....
Ne znam da li ih to abolira od nanosenja stete, ali ih cesto abolira od krivice i namere....

U tom smislu ne moze se reci da su Srbi van Srbije krivci za razhebavanje Srba u Srbiji....

Evo da ti olakšam. Nemaju nikakve. Svako ko ti nije u krvom srodstvu do 4. kolena ti nije ništa. Dijabole koje se lože da su bliski sa nekim ko živi 500km dalje, govori drugačije, jede drugačiju hranu i ima različite životne navike su samo dijabole i ništa drugo.
Они се за разлику од Срба држе између себе и нико не може или не сме да помисли да уради нешто контра Хрватске. Када их неко споља притисне, сви се групишу и не дају се.

Хрватијанци тврде да су то њихове потурице,
а сами Бошњаци наравно нису сигурни о свом пореклу,
па воле да кажу да су староседеоци који примише турску веру
кад ови навалише исуканих ханџара, све халачући и убијајући ...
Zbori ljudski kad si Obilic. Bosnjaci su miks svega i svacega tj svih onih koji zive ili su svracali na Balkan. Svesti ih samo na poreklo od jednog naroda je budalastina.

Они се за разлику од Срба држе између себе и нико не може или не сме да помисли да уради нешто контра Хрватске. Када их неко споља притисне, сви се групишу и не дају се.
Pa to je njihov problem. Možda bi se i Srbi držali kad bi imali za šta. U Hrvatskoj konobar ima veću platu od mašinskog inženjera u Srbiji.

Back