Privilegije koje su date Srbima iz Republike Srpske

Види ови носили исте траке као непријатељи Израела.
Mud%C5%BEahedini-na-obuci-u-BiH.jpg

Савршен аргумент.

Сваком ко познаје историју Израела јасно је да лажеш.

Овај аргумент ти је још бољи од оног изнад а написах да је онај савршен.
Свакога дана у сваком погледу све више назадујеп.
5000 kod ozrena mudzahedina

Stoka islamistička radikalna

Види ови носили исте траке као непријатељи Израела.
Mud%C5%BEahedini-na-obuci-u-BiH.jpg
Oви да, али не сви Бошњаци.
Зато ми је утолико чуднија подршка Хамасу и Хезболаху који ни не крију да им је циљ геноцид над Јеврејима

Зато ми је утолико чуднија подршка Хамасу и Хезболаху који ни не крију да им је циљ геноцид над Јеврејима
Каква подршак Хамасу? Твој безобразлук превазилази све границе.
Зграда председништва Републике Српске била је украшена израелским бојама у току терористичког напада на Израел.
Знам да ти је то познато и сложићеш се да је у том светлу сасвим легитимно сумњати у твоје мотиве.

UČK su za Vašington bili borci za slobodu, a Hamas je teroristička organizacija koja želi izgenocidisati Jevreje. Zapravo između njih skoro da nema razlike, ali Ameri imaju po običaju dvostruke aršine.

Šta su drugo tzv. Bošnjaci iz Bosne ako ne srpske poturice? Nisu Turci, a ni Šiptari.

Хрватијанци тврде да су то њихове потурице,
а сами Бошњаци наравно нису сигурни о свом пореклу,
па воле да кажу да су староседеоци који примише турску веру
кад ови навалише исуканих ханџара, све халачући и убијајући ...

И тако даље до Дњепра.
Није поента у томе, већ да на простору Србије већ пар стотина година постоје Срби који су се показали вољним и способност да се за сопствену државу боре, изборе и одбране.
Тако нешто током истог периода историје не видим на простору западно од Дрине .
Тако да... :bye:
Kako ne vidis?
Ko se to izborio za Republiku Srpsku onda?
Ili mislis da je bilo bolje ne boriti se,neka bude islamska Bosna.

Pa oni sebe zovu prvosrbi! Ocekuju privilegije. To sto veze s vezom nemaju ,koga briga? Oni su na liniji. Kad kradu izbore,kao fantomski biraci,nikom nista.Kako vas nije sramota,zasto to radite?
Не, другар. Него су прво југословени српскогг порекла, за сее релли да су они друга Србија, још у оно време. Дакле, про хрватски, про амерички и про албански Срби су прво себе назвали друга Србија. Иначе, исти за ољу, најише српских родољуба живи у Београду, исто као и највише србофоба.

Back