Maja Cvj.
Zainteresovan član
- Poruka
- 416
Mislim da bih ga mrzela u tim trenucima,da je pored mene..

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

. Ma ja cu kad dodje vreme na carski rez, necu da prisustvujem, malo se plasim
. Ma ja cu kad dodje vreme na carski rez, necu da prisustvujem, malo se plasim . Em sto boli, em sto sam cula da siju na zivo, em sto je gomila zena u sobi koje cicu i jaucu, a epiduralna ne dolazi u obzir, malo da mi promese bocu, pa da mi se noge oduzmu za ceo zivot!
. Em sto boli, em sto sam cula da siju na zivo, em sto je gomila zena u sobi koje cicu i jaucu, a epiduralna ne dolazi u obzir, malo da mi promese bocu, pa da mi se noge oduzmu za ceo zivot! .Nekako mi je lepse da dodje kad se sve zavrsi i da me vidi zadovoljnu i nasmejanu i malog bebana u pelenicama
.Nekako mi je lepse da dodje kad se sve zavrsi i da me vidi zadovoljnu i nasmejanu i malog bebana u pelenicama .
.
 . Pusti,to je nekad muskarcima posle nocna mora.Bolje je da te vidi nasmejanu i srecnu zbog malog bebana
. Pusti,to je nekad muskarcima posle nocna mora.Bolje je da te vidi nasmejanu i srecnu zbog malog bebana

Zelim da znam sta mislite o tome i da podelimo iskustva. Moj suprug je prisustvovao porodjaju i kaze da bi se pokajao da nije to ucinio.
pa sto onda kazes 100% ako je vec osecaj subjektivanHmmm... zavisi sta znaci ispasti faca 100% na porodjaju za tebe... moze biti da nam se ti pojmovi razlikuju

sta to znaci trip?i dalje ne razumem ako nije tvoja nesigurnost,sta je ondaMoze biti da ne zelim da me gleda kako vristim i urlicem na sav glas, ne razumem zasto bi to BILO KO povezivao sa tim da li sam sigurna u njegovu ljubav. Pa naravno da sam sigurna ali se ne radi o tome i nerazumem pitanje..? Zasto bi se postavljalo uopste takvo pitanje a da pritom sam JA TA koja ne zeli da me vidi u takvom stanju, opet ne zbog njega ili moje nesigurnosti u njega i njegovu ljubav, vec zbog sebe i mog tripa jer zelim da je tako..

pa kad se svi slozimo tema padne na dnoHani ne diraj zenice,vidis da su trudne
Ajd baci taj bic bre