Maslachak
Poznat
- Poruka
 - 9.333

pa maslacak oni ne gledaju s te strane,nego ti sedi/stoji kod glave
stvarno?!
sad sam se iznenadila...
pa kako da ne gledash, a tu si? da provisrish, bar?
ja da mogu, ja bih gledala... al` ne mogu...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa maslacak oni ne gledaju s te strane,nego ti sedi/stoji kod glave

i zbijali sale (uplasili se)

On stoji sve vreme kod tvoje glave, ali nije bas i da ne vidi dole. A to sto si rekla, veruj mi ne gleda drugim ocima.a el gleda pichku drugim ochima?
*shto sam prosta, ne znam shta mi je danas....
muskarci bas ste me razocaralizar ne zelite da prisustvujete rodjenju svog deteta?da budete uz dragu kad joj je tesko i booollliiii?
hiljadu godina nisu prisustvovali nije izgovor pa ni hiljadu godina niste isli na forum pa sad idete
moj muz je prisustvovao,imala sam carski rez s epiduralom tako da smo mogli da caskamo,on me drzi za ruku ,ja vicem "i sta kazu?prevedi!!" i onda smo je zajedno ugledali tu klizavu zeku s klempavim uvcetom.ja sam je prva poljubila,stavili mi je na grudi a on je bio tu i to je bilo to-nasa porodica!onda je on odneo s babicom na prvo kupanje.i takooo.![]()

mislim da nikada nece skapirati...kada sam pitala ovog mog zasto ne bi prisustvovao, rekao je da ne bi mogao da stoji tamo i da me gleda kako se mucim i mrcvarim u bolovima a da on tu nista ne moze da uradi, da otkloni, njemu je to grozno, kao da gleda mucenje... kako drugacije dozivljavamo stvari- sama cinjenica da je on tu bi meni olaksala situaciju, ali on to ne kapira. kako ako nista ne moze da konkretno uradi meni olaksavamislim da nikada nece skapirati...
stvarno?!
sad sam se iznenadila...
pa kako da ne gledash, a tu si? da provisrish, bar?
ja da mogu, ja bih gledala... al` ne mogu...
Isto tako je mislio i moj muz, ali je skontao da mi moze biti od vece pomoci tamo, nego sto bi mi odmogao. Jedan od razloga zasto mislim da muz treba da bude na porodjaju je i to sto se potpuno drugacije odnose prema tebi. Drzali su me kao malo vode na dlanu. Porodjaj je trajao sedam sati, ali nisi sve vreme na mukama. Isla sam bez epidurala i verovatno cu i sledeci put, jer nije to bas toliko mucenje kao sto muzevi misle. Barem je takvo moje iskustvo.kada sam pitala ovog mog zasto ne bi prisustvovao, rekao je da ne bi mogao da stoji tamo i da me gleda kako se mucim i mrcvarim u bolovima a da on tu nista ne moze da uradi, da otkloni, njemu je to grozno, kao da gleda mucenje... kako drugacije dozivljavamo stvari- sama cinjenica da je on tu bi meni olaksala situaciju, ali on to ne kapira. kako ako nista ne moze da konkretno uradi meni olaksavamislim da nikada nece skapirati...
e pa to.Ja sam gledala hiljadu puta, i meni kao zeni je to fuj,a mogu misliti muskarcu ako bi provirio.Da me ne shvatite pogresno,sam cin radjanja mi je divan,ali direktan pogled na sve to je fuj.
e pa to.
znachi, ja bih volela da me posle porodjaja moj muzz gleda i kao majku njegovog deteta, ali kao i zzenu, suprugu i to sve ostalo u paketu.
a chini mi se da mi mu pogled na mene kako se poradjam, izmenio perspektivu... na neko vreme. dok ne zaboravi.![]()
Признајем да немам храбрости да присуствојем порођају. Чак сам 100 % сигуран да би се онесвестио.

e pa to.
znachi, ja bih volela da me posle porodjaja moj muzz gleda i kao majku njegovog deteta, ali kao i zzenu, suprugu i to sve ostalo u paketu.
a chini mi se da mi mu pogled na mene kako se poradjam, izmenio perspektivu... na neko vreme. dok ne zaboravi.![]()

Zelim da znam sta mislite o tome i da podelimo iskustva. Moj suprug je prisustvovao porodjaju i kaze da bi se pokajao da nije to ucinio.