U nasoj zemlji mnogo sto sta je cudno. Doduse nacelnik GAK-a je rekao voditeljki jedne emisije na televiziji kada ga je pritisla, da ce rado

dozvoliti nekom ocu koji izgara od zelje da prisustvuje porodjaju svoje zene, a nema para da plati, da prisustvuje, ali to je po njemu, kao, hir razmazenih trudnica:shock: i ne veruje da bilo koji otac to toliko zeli, a osim toga, kaze, imali su toliko problema sa ocevima koji su se, kao, onesvescivali i panicili

.....
Objasnio je da na klinici postoji 20 boksova i oni ne mogu da stignu da budu non stop sa svakom trudnicom, a ocevi, kao, izlaze i traze ih po hodnicima....
Ja mislim da njima ne odgovara da otac prisustvuje jer ne mogu posle da slazu za neke stvari i da pripisu suzenoj svesti zene pri porodjaju, a svasta se desava...pre svega to da je zena sama i prepustena sama sebi satima, ako nije platila nekom od doktora veliku svotu novca.... Mozda ja i nisam u pravu, nisam iz BG, nisam se tamo poradjala i sve ovo pisem napamet, to je ipak samo moje misljenje i daj boze da nisam u pravu...
happy-ce posle epiziotomije bude veoma malo krvi, beba nije krvava kada se rodi, a prodje pored reza (uh, al' sam slikovita

), on onda gleda u bebu, pa s bebom odlazi, a zena tek onda poradja posteljicu i pocinje da krvari....eto ja bas slikovito