prisustvo oca na porodjaju

Ma kad li sam videla ovu temu i jos je procitala od prve do poslednje strane. Sad vise ne znam sta je gore da muz bude tu, sto bi meni licno smetalo, ili da ga nema, a da ja slucajno ostanem sama u sali ili gde vec:confused:. Ma ja cu kad dodje vreme na carski rez, necu da prisustvujem, malo se plasim:rotf:. Em sto boli, em sto sam cula da siju na zivo, em sto je gomila zena u sobi koje cicu i jaucu, a epiduralna ne dolazi u obzir, malo da mi promese bocu, pa da mi se noge oduzmu za ceo zivot!
Nemojte da me osudjujete, bas zvuce starsno te porodjanne price, mogu da razumem muskarce koji ne zele da prisustvuju tom cinu.

Moj muz je bio za da prisustvuje porodjaju ali ja nisam bila za to.Mnogo sam se namucila i mislim da bi to ostavilo u njemu traga,ma koliko se on pravio da je cvrst. A kako je urlala ona zena do mene majko moja sto joj je dete poslo karlicno.Ja sam se od nje istraumirala,a kako bi tek on:whistling:.Nekako mi je lepse da dodje kad se sve zavrsi i da me vidi zadovoljnu i nasmejanu i malog bebana u pelenicama:super:.

Ma nemoj da ga teras.Kad te vidi svu u bolovima,krv na sve strane,jos ako se pocepas, pa te seku - a sigurno ce jer ti je verovatno prvo dete pa te jos i usivaju pred njim:sad2:. Pusti,to je nekad muskarcima posle nocna mora.Bolje je da te vidi nasmejanu i srecnu zbog malog bebana:super:

Moj se jos nije izjasnio oko toga da li bi voleo da prisustvuje ili ne, ali ja da se pitam ja ne bih volela da mi je jos i on tu. Mislim, volela bih da je tu, ali tu negde ispred vrata i da udje kada sve bude gotovo.Naravno da smo zajedno ucestvovali u pravljenju i naravno da mu necu uskratiti tu zelju ako se bude tako izjasnio, ali porodicu se sa blizancima i carskim rezom i samo mi on jos fali da mi se skrka pored kreveta kada bebe krenu da ispadaju.. :)

Pa ako ima zavesica i ako ja ne vristim i ne osecam neki veliki bol (zbog vristanja i grimasa) onda bi i mogao da bude tu, nemam nista protiv ako on to zeli. Bas smo sinoc pricali o tome, mukica kaze da bi voleo da bude tu ali ne zna da li bi ga pustili i ako bi ga pustili da li bi meni bilo neprijatno.. Nismo bili informisani, mada dobro jos je rano, ja sam tek cetvrti mesec videcemo sa docom.. Sada kada mi je rekao da bi voleo da bude tu sada mi je i zao sto sam napisala jjuce "samo mi on fali", naravno da mi fali i sada bih u stvari i volela da bude tu, da me mazi i ljubi dok se sve na zavrsi a posle da kupa bebice sa babicama. Evo vidi se da sam trudnica, menjam misljenje i raspolozenje kao gace.. :)

Moze biti da ne zelim da me gleda kako vristim i urlicem na sav glas, ne razumem zasto bi to BILO KO povezivao sa tim da li sam sigurna u njegovu ljubav. Pa naravno da sam sigurna ali se ne radi o tome i nerazumem pitanje..? Zasto bi se postavljalo uopste takvo pitanje a da pritom sam JA TA koja ne zeli da me vidi u takvom stanju, opet ne zbog njega ili moje nesigurnosti u njega i njegovu ljubav, vec zbog sebe i mog tripa jer zelim da je tako..

Hmmm... zavisi sta znaci ispasti faca 100% na porodjaju za tebe... moze biti da nam se ti pojmovi razlikuju :bye:
pa sto onda kazes 100% ako je vec osecaj subjektivan:confused:

Moze biti da ne zelim da me gleda kako vristim i urlicem na sav glas, ne razumem zasto bi to BILO KO povezivao sa tim da li sam sigurna u njegovu ljubav. Pa naravno da sam sigurna ali se ne radi o tome i nerazumem pitanje..? Zasto bi se postavljalo uopste takvo pitanje a da pritom sam JA TA koja ne zeli da me vidi u takvom stanju, opet ne zbog njega ili moje nesigurnosti u njega i njegovu ljubav, vec zbog sebe i mog tripa jer zelim da je tako..
sta to znaci trip?i dalje ne razumem ako nije tvoja nesigurnost,sta je onda

Back