Maja Cvj.
Zainteresovan član
- Poruka
- 416
Mislim da bih ga mrzela u tim trenucima,da je pored mene..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

. Em sto boli, em sto sam cula da siju na zivo, em sto je gomila zena u sobi koje cicu i jaucu, a epiduralna ne dolazi u obzir, malo da mi promese bocu, pa da mi se noge oduzmu za ceo zivot!
.Nekako mi je lepse da dodje kad se sve zavrsi i da me vidi zadovoljnu i nasmejanu i malog bebana u pelenicama
.
. Pusti,to je nekad muskarcima posle nocna mora.Bolje je da te vidi nasmejanu i srecnu zbog malog bebana

Zelim da znam sta mislite o tome i da podelimo iskustva. Moj suprug je prisustvovao porodjaju i kaze da bi se pokajao da nije to ucinio.
pa sto onda kazes 100% ako je vec osecaj subjektivanHmmm... zavisi sta znaci ispasti faca 100% na porodjaju za tebe... moze biti da nam se ti pojmovi razlikuju![]()
sta to znaci trip?i dalje ne razumem ako nije tvoja nesigurnost,sta je ondaMoze biti da ne zelim da me gleda kako vristim i urlicem na sav glas, ne razumem zasto bi to BILO KO povezivao sa tim da li sam sigurna u njegovu ljubav. Pa naravno da sam sigurna ali se ne radi o tome i nerazumem pitanje..? Zasto bi se postavljalo uopste takvo pitanje a da pritom sam JA TA koja ne zeli da me vidi u takvom stanju, opet ne zbog njega ili moje nesigurnosti u njega i njegovu ljubav, vec zbog sebe i mog tripa jer zelim da je tako..
pa kad se svi slozimo tema padne na dnoHani ne diraj zenice,vidis da su trudne
Ajd baci taj bic bre![]()