Hellen
Buduća legenda
- Poruka
- 29.969
Да се разумемо, јесам за то уколико обоје желе и уколико су обоје психички спремни за тако нешто....и наравно - уколико болница има могућности да организује тако нешто.
..И не волим када од лекара правите бауке... Лечите се код баба-врачара ако им толико не верујете!

..И не волим када од лекара правите бауке... Лечите се код баба-врачара ако им толико не верујете!

)
) 

, nego zato što sam ja bila izričita u odsustvu želje za njegovim prisustvom.
 , nego zato što sam ja bila izričita u odsustvu želje za njegovim prisustvom. 

tkacio
tkacio ,a babica je dolazila par puta da me obidje. Posle je dosla jos jedna zena kad su mi vec probusili vodenjak i rekli da se napinjem... A istina je da tamo ima jedno 5 kreveta, pa mogu da budu svi popunjeni a i ne moraju. U salu ides sama.
 ,a babica je dolazila par puta da me obidje. Posle je dosla jos jedna zena kad su mi vec probusili vodenjak i rekli da se napinjem... A istina je da tamo ima jedno 5 kreveta, pa mogu da budu svi popunjeni a i ne moraju. U salu ides sama. 

....mada bi to on naravno radio samo da me smiri i nekako pomogne,ali u ovakvim situacijama on mi nije nikakva pomoć...on se zagubi,pa mi samo otpomaže,,,a opet iz najbolje namere...
....mada bi to on naravno radio samo da me smiri i nekako pomogne,ali u ovakvim situacijama on mi nije nikakva pomoć...on se zagubi,pa mi samo otpomaže,,,a opet iz najbolje namere... evo vec i prosli put kad smo bili kod lekara i prevodioc nije mogao da prevede sta je pisalo on je digao frku... da bi na kraju se ispostavilo da je sve u redu, nego da pise da je beba mala pa se otkucaji srca jos ne mogu cuti... sve u svemu oprostite na ovolikom smaranju, ali je i dalje cinjenica da bi on bio toliko nervozan da unervozi i mene...
 evo vec i prosli put kad smo bili kod lekara i prevodioc nije mogao da prevede sta je pisalo on je digao frku... da bi na kraju se ispostavilo da je sve u redu, nego da pise da je beba mala pa se otkucaji srca jos ne mogu cuti... sve u svemu oprostite na ovolikom smaranju, ali je i dalje cinjenica da bi on bio toliko nervozan da unervozi i mene...