prisustvo oca na porodjaju

Ako budes isla ili dozvole u bolnici tvoje prisustvo,samo stoj kraj glave i ni slucajno ne zaviruj medju noge.A kada je budu sili izadji,moj topli savet.Ni slucajno ne asistiraj,ako ti ponude.Moj topli savet zarad dobrobiti tvoje buduce trudnoce i porodjaja,da imas sto manje fleseva.Flesevi na neki stresan dogadjaj su jako zeznuta stvar,ne mogu se odagnati iz glave svesnom voljom.Kao sto i sama rec kaze "flesevi",pogremeni isecci neko traumaticnog dogadjaja.To je jace od nas.

Poslednja izmena:
Ako budes isla ili dozvole u bolnici tvoje prisustvo,samo stoj kraj glave i ni slucajno ne zaviruj medju noge.A kada je budu sili izadji,moj topli savet.Ni slucajno ne asistiraj,ako ti ponude.Moj topli savet zarad dobrobiti tvoje buduce trudnoce i porodjaja,da imas sto manje fleseva.Flesevi na neki stresan dogadjaj su jako zeznuta stvar,ne mogu se odagnati iz glave svesnom voljom.Kao sto i sama rec kaze "flesevi",pogremeni isecci neko traumaticnog dogadjaja.To je jace od nas.

То ти на основу личног искуства?
Или неког научног истраживања на ту тему?

MM nije prisustvovao porodjaju, nit je želeo nit sam ja želela, iskreno nije mi ni palo na pamet, koji će mi djavo, sam porodjaj traje kratko, bzvz da se traumira jadan :lol:
Nedavno mi se porodila drugarica čiji je muž prisustvovao porodjaju i super mu je iskustvo, takav je lik, ako je njima dobro meni još bolje.

Ок ајде присуство на спрату, испред собе у не дај Боже ситуацијама, али не видим поенту присуства оца у сали конкретно, поготово ми је идиотски снимање тог тича, ок лепа успомена али чему снимак? Шта као показаћемо детету како излази из мамине пи*де и приказаћемо му како је то било па сад треба да буде захвалан што је ту? Мсм не разумем..

:zcepanje: Slažem se u potpunosti.

Back