електрика
Zaslužan član
- Poruka
- 123.191
Ма хероји сте.
Ви сте и бабицу одбиле.
Тако је.
Царски рез су ми на живо радили на мој изричити захтев.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ма хероји сте.
Ви сте и бабицу одбиле.
Још си има ти исцртала куда да сијеку: )
Ako budes isla ili dozvole u bolnici tvoje prisustvo,samo stoj kraj glave i ni slucajno ne zaviruj medju noge.A kada je budu sili izadji,moj topli savet.Ni slucajno ne asistiraj,ako ti ponude.Moj topli savet zarad dobrobiti tvoje buduce trudnoce i porodjaja,da imas sto manje fleseva.Flesevi na neki stresan dogadjaj su jako zeznuta stvar,ne mogu se odagnati iz glave svesnom voljom.Kao sto i sama rec kaze "flesevi",pogremeni isecci neko traumaticnog dogadjaja.To je jace od nas.
Nego da pitam ja... mogu li po zakonu porođaju, osim muževa da prisusutvuju i očevi, il je to rezrevisano samo za muževe?
Ок ајде присуство на спрату, испред собе у не дај Боже ситуацијама, али не видим поенту присуства оца у сали конкретно, поготово ми је идиотски снимање тог тича, ок лепа успомена али чему снимак? Шта као показаћемо детету како излази из мамине пи*де и приказаћемо му како је то било па сад треба да буде захвалан што је ту? Мсм не разумем..
neki retardi ne zasluzuju da se rode a ne da prave decu ili prusustvuju