Prison Break

ljudi, jedva cekam da odgledam jos koju epizodicu ove naj naj serije!!! zarazena sam , definitivno... a leka nema. pozdrav svima koji je obozavaju, a pogotovu fanovima wentowortha millera... mmmmmmmhhh

Одгледа 17. епизоду. Не знам шта да кажем, много ми је сумњива њихова мајка, ништа ми ту није јасно, све у свемо, ништа посебно, ваљда ће преосталих 5 бити боље. Једино ми је криво што генерал није загинуо у оним колима, мада се и очекивало да ће да преживи. Шта мислите, да ли ће да убију Линколна?

Одгледа 17. епизоду. Не знам шта да кажем, много ми је сумњива њихова мајка, ништа ми ту није јасно, све у свемо, ништа посебно, ваљда ће преосталих 5 бити боље. Једино ми је криво што генерал није загинуо у оним колима, мада се и очекивало да ће да преживи. Шта мислите, да ли ће да убију Линколна?

Ubice Linka sigurno jer tako je i po scenariu da jedan od njih dvojice gine!

Ja mislim da ce ipak Link umreti...Majkl im nije u planu za tako nesto...Nego ce kao morati da bira ciji zivot ce spasiti,Linkov ili Sarin i on ce valjda odabrati Saru...Ja bar tako procitala...A sto se njihove majke tice,ne mogu da lupam glavu jer nije uopste jasno sta ona hoce...

Čuo sam nešto za dodatne 2 epizode koje su snimljene ali koje Fox još uvek nije odobrio. Radnja se odigrava 5 godina kasnije i reč je o još jednom bekstvu iz zatvora. Prison Break: The Final Break

Ма сјебао је највише себе, ни он не зна шта ради, а тек линк и екипа што не капирају да их онај профа завлачи :D А што је на путу мали Мајкл, то нико не коментарише :per:

Back