Prison Break

Umro Majkl?
Sad bi mogli nastaviti seriju, mozda bi opet bila gledljiva... :D
da li ste primetili da na grobu pise Micheal J Scofield a njegov otac se zove Aldo,a general je Jonthan sto znaci da mu je to pravi otac... :klap:
I sta, kad je saznao to odma je isao zvanicno promeniti ime, hahaha?
Srednje ime ne mora uvek biti ime oca!

Poslednja izmena:
Znam da ti je jako tesko, da patis i places, da ti nije ni do cega, ali moras nekako da smognes snage i vratis se u normalu, nastavis sa normalnim zivotom. Mozes ti to, verujemo u tebe, zivot ide dalje, bio Majkl Skofild ziv ili ne. Vreme leci sve rane, preguraces ti ovo...

Evo, jesam sad osecajniji?
Izvinjavam se za malopre. Nije mi bila namera da povredim necija osecanja.

Super je kraj.:D Šteta što se nije pojavila Gretchen... Izgleda da će taj film biti emitovan 27. maja u UK, a u Americi izlazi samo na dvd-u. A možda se i oni predomisle pa puste to na Fox-u.

Umro Majkl?
Sad bi mogli nastaviti seriju, mozda bi opet bila gledljiva... :D

I sta, kad je saznao to odma je isao zvanicno promeniti ime, hahaha?
Srednje ime ne mora uvek biti ime oca!

hahaha pa dobro,ali ja bih volela da mu je onaj celavi otac, msm kad su vec poceli oko toga ko je kome otac i majka,onda bar da budu kompletni :lol:

Serija je na kraju postala sapunica!! ima milion bagova, narocito oko Kristine Skofild, ko je ona i sta je ona! t beg umesto da dobije elektricnu stolicu biva boss u zatvoru....

Jel ima neko timeline Prison Breaka da postavi sta se sve dogadjalo po datumima???

Upravo sam odgledao celu seriju:) I slobodno mogu da tvrdim da je serija odlicna mislim prve dve sezone extra dobre treca tu i tamo cetvrta bzvz sve do kraja i kada se sve sklopi...serija fenomenalna!!!!!

Pa da ... Svi ste vi (sto pljujete poslednje dve sezone) mnooogo pametni ... Svi nesto pljuju, zgadilo im se, ovo ono, a u stvari je svako odgledao sve epizode PB-a, i svakog utorka ste skidali nove epizode, i cekali ih u neizvesnosti ... ccccccc Ovaj pa Freak (OTAC) on je pa za jedan veliki LOL ! Pa kad ti se zgadila treca, ajde u redu je, da je ne prekines na pola ali sta si onda gledao cetvrtu ???!!! STrasno ...
Sve MOJ do MOJEGA
Svaka cast izuzetcima, i ja mislim da je serija fenomenalna, bilo je tu i tamo nekih smornih epizoda ali sve u svemu GREAT !!! PB FOREVER !!!

Back