Prison Break

Mahone je po meni trenutno najjaci lik ...
A nervira me sto je scofield takav genije, a ponasa se kao neobrazovani prostak i ne brine o svom zdravlju iako zna da moze biti posledica ...
Ako je takav genije valjda zna shta moze da mu se desi ako ne kaze Sari ...

Saru ne dirajte :nono:...Serija nije ono sto je bila...

Ona je trebala da ostane mrtva.

Tako je sa vecinom serija. Prva sezona bude extra da te navuce,a onda sve gore i gore. Doduse meni je ova sezona zanimljivija od 3.

Nije tacno, postoje serije kojima su sve sezone vrhunske(24, Smallville, Lost...). Ali postoji i veliki broj serija koje uniste jer im dupe zinulo za pare(Prison Break, The X Files, Alias...). Ja sam mislio da ne moze biti gore od trece, ali su me demantovali. Vuchko987 kaze da ga podseca na Alias, mene sve vise i vise podseca na The A Team.

Nekako su postali jako povrsni...nema nikakih skrivenih zagonetki, sve je tako kako izgleda, samo nam bombarduju mozak radnjom, i losom glumom...

Onaj profi killer je najgori. Mislim stvarno, na licu mu pise " Ja sam sto kila tezak profesionalni ubica". Mogli su to malo originalnije. Da ne govorimo o tome da nema uopste nijedne dobre ribe u seriji. Went jeste eye-candy za zenski deo publike, ali , osim rugobe Gretchen i tugaljive Sare... Nista.
Znam, znam , ne gledamo mi PB zbog toga, ali sa ovako bednim razvojem ove serije, pitam se zasto ga gledamo uopste...

Onaj profi killer je najgori. Mislim stvarno, na licu mu pise " Ja sam sto kila tezak profesionalni ubica". Mogli su to malo originalnije. Da ne govorimo o tome da nema uopste nijedne dobre ribe u seriji. Went jeste eye-candy za zenski deo publike, ali , osim rugobe Gretchen i tugaljive Sare... Nista.
Znam, znam , ne gledamo mi PB zbog toga, ali sa ovako bednim razvojem ove serije, pitam se zasto ga gledamo uopste...

Extra ti je komentar, bas sam se lepo ismejala... Nemoj da me shvatis pogresno, svidja mi se, bas si to lepo srocio... :D
A stvarno mi je zao muskog dela publike... zenski deo, pa i ima razlog da gleda... onako lepe momcine, eeee... ;)
Kad odgledam 6. epizodu, javljam se sa komentarom...

Back