Prison Break

Odgledao sam 6 epizodu. Ja sam izuzetno zadovoljan 4 sezonom sve ukupno. Mislim da ce ovo biti jedna od najboljih sezona. Jedini problem je to sto se scene prebrzo menjaju.

A sto se tice 6 epizode. Odlicna stvarno odusevili su me svi sto su izvkli Mahona. Odlicna epizoda.

Nekako su postali jako povrsni...nema nikakih skrivenih zagonetki, sve je tako kako izgleda, samo nam bombarduju mozak radnjom, i losom glumom...

Onaj profi killer je najgori. Mislim stvarno, na licu mu pise " Ja sam sto kila tezak profesionalni ubica". Mogli su to malo originalnije. Da ne govorimo o tome da nema uopste nijedne dobre ribe u seriji. Went jeste eye-candy za zenski deo publike, ali , osim rugobe Gretchen i tugaljive Sare... Nista.
Znam, znam , ne gledamo mi PB zbog toga, ali sa ovako bednim razvojem ove serije, pitam se zasto ga gledamo uopste...

He he, zaboravio si Sofiju, ona bese nesto u trecoj sezoni, pa se sad izgubi...
Ali je po meni dobra riba ...

Serija Prison Break se verovatno UKIDA i to vec ove zime!!! Razlog, uzasna gledanost 4. sezone (zadnja epizoda samo 5 mil. gledalaca!).

A ja sam negde procitao da producenti krive jednu drugu seriju zbog pada gledanosti,i da planiraju da tu drugu seriju pomere. A ta je serija "Terminator The Sarah Connor Chronicles", ko nesto u fazonu ova se emituje pre PB... Sto se mene tice mogu odma da je prekinu bas me briga, sad je gledam iz nekoliko rezloga: sto sam je gledao od pocetka pa ocu da je zavrsim i zbog Gretchen i Alexa.

@smiley87

I sta kazes za novu les epizodu

E, odgledah i ja konacno... Mozda su imali zamisao da spasu seriju u 4.sez, ali je ona definitivno upropascena... Znaci, serija je pocela neverovatno da smara, nalazim sebe u situaciji da sve vreme dok gledam epizodu ocekujem "sad ce kraj, sad ce..." Serija je izgubila ono sto joj je donelo popularnost, a to je neizvesnost i nepredvidivost... Kartice kopiraju kao od sale... A od nepredvidivosti ni da ne govorim... Nista, ali apsolutno nista me nije iznenadilo u ovoj sezoni... Vaza, onaj lik sto proverava komp, Mahone, T-Bag, ma sve znam unapred, kao da sam vec gledala... I koliko policiji treba da proveri otiske u bazi podataka?!
A sto se likova tice, onaj "azijat", sta li je vec, sto je njegov uredjaj za kopiranje, uzasno me nervira, ako mi neko kaze bar 1 razlog zasto je on tu svaka mu cast! On samo sedi pored kompa i ceka da kopiranje stigne do 100%... To je mogla i moja baba da radi... Mogli su da izmisle da su zaplenili taj uredjaj ili sl. ovaj lik im uopste nije trebao...
Ona Sara mi je bila jako gotivna u prvim sezonama, a sad je glupa za medalju, ako vec nista ne radi, bar je mogla ona da sedi za komp. i ceka 100%... Majkl smisli genijalan plan, a ona ne moze da smuva policajca, mogla je malo zenskih cari da upotrebi da ga odvuce od vrata...
T-Bag tumaci knjigu kao da je on napisao...
Onaj crnac je prepametan, broji zatvorenike, nalzi Saru pomocu kartice, ostavlja br tel, nalazi gde se Self parkirao... pa najbolje je bilo da su njemu dali da cuva neku karticu, znas kad bi je onda kopirali!
Linkoln je sirova snaga i nista vise...
Belik smara, samo se nesto zali, a Sucre mi je bio gotivan, ali sad je i on postao Belik 2...
Agent Self nije ni za sta... on nista ne moze da uradi, samo je naredio "nadjite kartice" i on je zavrsio...

Razlog za slabu gledanost je zbog toga sto se u istom terminu na abc-u emituje Dancing with stars(19mil.) Heroji na nbc-u (10 mil.) i Two and a half men na cbs-u (14 mil.) Inace cuo sam na tv-u da je gotovo izvesno gasnjenje i to u polusezoni.

Trenutno vredi gledati jedino zbog Mahonea.
Nesto mi nije to to...nekako su prestali da obracaju paznje na male detalje, vreme...
kad su se vratili sa hipodroma, u sklonistu su svi imali istu garderobu kao u prethodnoj epizodi, jel moguce da nije prosao ni dan, ili prosto vole da nose isto. Sara sedi u birtiji i Majkl je zove a tel.vibrira, posle je zove opet, on zvoni i par tako tih sitnica....ranije tih stvari nije bilo...ili jeste ali u daleko manjoj meri i ne toliko ocigledno. Volim PB, ali nisam odusevljena.
Mada, mozda onaj Azijat zakuva nesto...krije informacije...hm...
I sada kad se udruze Grechen i T Bag, ostali su j**ali cvorka ;-))
Pozz

@smiley87

Ista stvar je mnei sa smallvillom kao sto je tebi sa Pb!

Ne mozes da uporedjujes Smallville i Prison Break. Prvo zato sto je Smallville mnogo bolji, a drugo zato sto su to potpuno razlicite serije. Smallville je radjen po stripu i tako treba da idu takve serije. A Prison Break treba da bude serija sa puno napetosti, iscekivanja...a ono sve vise lici ko da je rimejk neke meksicke sapunice.

Ne poredim neko kako kaze smiley87 da je smara pb to sam ja hteo da kazem kako me smolvil smara kad gledam epizodu i svi likovi su mi bezveze nije to onaj smolvil koji sam ja gledao da kazemo u prvih 6 sezona.

Ma da ukinuce PB, sta je to 2-3 dinara, pa ce cas da snimaju, pa nece, pa gleda 5 mil, pa 2, pa 3, ...
Ako su resili da snimaju, onda ce zavrsiti kako valja snimanje ove sezone, to su ozbiljni ljudi ...
Nije kao deca kad se dogovore ajde da kupimo loptu za fudbal, i onda jedan kaze e ja nemam pare necemo da kupujemo loptu ...
Ne znam stvarno shto sirite ovakve budalashtine ...

Ma da ukinuce PB, sta je to 2-3 dinara, pa ce cas da snimaju, pa nece, pa gleda 5 mil, pa 2, pa 3, ...
Ako su resili da snimaju, onda ce zavrsiti kako valja snimanje ove sezone, to su ozbiljni ljudi ...
Nije kao deca kad se dogovore ajde da kupimo loptu za fudbal, i onda jedan kaze e ja nemam pare necemo da kupujemo loptu ...
Ne znam stvarno shto sirite ovakve budalashtine ...

Pa to nije sapunica pa da mora da se snima do kraja. Evo recimo serija Jericho, koja je uzgred mnogo bolja nema kraj. Odustalo se od snimanja posle druge sezone. Veronica Mars nisam gledao, ali mi je jedan lik reko da ni to nema kraj. Ovde nije bitno da li ce serija imati kraj ili ne, da li ce biti logicna ili ne, da li ce se odstupiti od orginalnog scenarija ili ne...sve dok to donosi pare. Prve dve sezone su donele ogromnu lovu, i zato se pristupilo izmeni scenarija poslednje dve epizode, i snimili su trecu u nadi da ce ona doneti i vecu zaradu. Sad se razmislja o prekidu serije vec za vreme zimske pauze jer gledanost veoma mala, zadnju epizodu je gledalo nesto vise od 5 mil. ljudi. Sad oni nalazu tu razne razloge, jedan od glupih je i da se Terminator emituje pre PB i da on odvlaci gledaoce, pa cak razmisljaju da TSCC pomere u neki drugi termin. Sto se mene tice mogu odma da je zavrse, uopste mi nece nedostajati, ama uopste.

Kad bi je barem dostojanstveno zavrsili, i prekinuli da vredjaju nasu inteligenciju ovim bednim izgovorom za Prison Break...
T-Bag se vec 6 epizoda vuce sa onom knjigom i onom kancelarijom, glupavi Azijat gleda download liniju i prica "C'mon, c'mon!", Linc zvace i govori mu da ucuti, Majkl pozira i pametan je... Sara je prvo bila mega smor, a zatim pokusala da glumi vamp zensku i da zavede policajca ( "Oh, you know... My boss would be so angry if I've lost this papers...) sto joj naravno ne uspeva, jer je smesna... Ona je sve, samo ne sexy.
Gretchen ima cerku, ah, kakav plot twist, mogli su da smisle da ima i senilnu babu, isto bi bilo...
Linc i Majkl spasavaju Mahone-a koji im je ubio oca, ali ko se toga uopste seca, jer PB je postao cisto ispiranje mozga besmislenom radnjom...
Don Self je maksimalno ljigav, a o totalnom odsustvu bilo kakve inventivnosti u gradjenju karaktera smrdljivog-crnca-gorile-ubice ne bih da govorim.
Bellick radi za tim, i Sucre ga podrzava...Smesno... On je bio najgori zatvorski cuvar, zatim ih je lovio da bi dobio otkup, u Soni je nosio tigrastu pidzamu i uvlacio se kome je mogao, a sada tu donosi neke odluke... Tuzno. Scenaristi su izgleda postali ljudi bez mozga.
PB je od najoriginalnije serije postao najgora prime-time serija IKADA ( ako izuzmemo teen drame).

Heheheh....znaci 4-ta je sranje pa svi smo i ocekivali da ce biti ...nisam jos gledao ni jednu ep, ali kontao sam sad da uzmem od druga sve sto je izaslo...
Kao sto je neko rekao na predhodnim stranicama PB je trebalo odavno da se zavrsi jos na kraju 2-ge sez. trebali su da isplove sa onom jahtom u svet i da ih bole brige....
ali ne *** treba im jos kesa bolje da snimamo neka sranja da uzmemo para koliko mozemo pa posle kad gledanost padne ispod odredjene granice ugasicemo nije problem

Back