@smiley87
I sta kazes za novu les epizodu
E, odgledah i ja konacno... Mozda su imali zamisao da spasu seriju u 4.sez, ali je ona definitivno upropascena... Znaci, serija je pocela neverovatno da smara, nalazim sebe u situaciji da sve vreme dok gledam epizodu ocekujem "sad ce kraj, sad ce..." Serija je izgubila ono sto joj je donelo popularnost, a to je neizvesnost i nepredvidivost... Kartice kopiraju kao od sale... A od nepredvidivosti ni da ne govorim... Nista, ali apsolutno nista me nije iznenadilo u ovoj sezoni... Vaza, onaj lik sto proverava komp, Mahone, T-Bag, ma sve znam unapred, kao da sam vec gledala... I koliko policiji treba da proveri otiske u bazi podataka?!
A sto se likova tice, onaj "azijat", sta li je vec, sto je njegov uredjaj za kopiranje, uzasno me nervira, ako mi neko kaze bar 1 razlog zasto je on tu svaka mu cast! On samo sedi pored kompa i ceka da kopiranje stigne do 100%... To je mogla i moja baba da radi... Mogli su da izmisle da su zaplenili taj uredjaj ili sl. ovaj lik im uopste nije trebao...
Ona Sara mi je bila jako gotivna u prvim sezonama, a sad je glupa za medalju, ako vec nista ne radi, bar je mogla ona da sedi za komp. i ceka 100%... Majkl smisli genijalan plan, a ona ne moze da smuva policajca, mogla je malo zenskih cari da upotrebi da ga odvuce od vrata...
T-Bag tumaci knjigu kao da je on napisao...
Onaj crnac je prepametan, broji zatvorenike, nalzi Saru pomocu kartice, ostavlja br tel, nalazi gde se Self parkirao... pa najbolje je bilo da su njemu dali da cuva neku karticu, znas kad bi je onda kopirali!
Linkoln je sirova snaga i nista vise...
Belik smara, samo se nesto zali, a Sucre mi je bio gotivan, ali sad je i on postao Belik 2...
Agent Self nije ni za sta... on nista ne moze da uradi, samo je naredio "nadjite kartice" i on je zavrsio...