MIKICA RBD
Zainteresovan član
- Poruka
- 250
u nedelju pocinje 3. sezona na rtl-u.(ako niste znali)

ja cu naravno da gledam

ja cu naravno da gledam

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hvala na informaciji ali nemam brz netTako da postoji li sansa da mi nasnimis tih preostalih 7 epizoda i posaljes
![]()
Ziveti bez PB-a..vrlo lako..nadjite zanimaciju(Anya citaj)..
Da gledala sam i mogu reci da je extra serija.Imam na kompu prva tri serijala i odusevljena sam!!!![]()
ja ne znam dal da se radujem ili da kukam sto su ovako dobru seriju sjebali.. bas me zanima kakvo ce sranje da smisle za Saru, bilo bi najbolje da joj zasiju glavu pa da se vide konci...
ma daj, sjebaji su seriju skroz.............![]()
nisam bas obavestena...sta ce da bude sa Sarom
a chija je ta tv rtl ja inam kablovsku,al nemam taj program...
Sve sto se zna je da se vraca u 4. sezoni.A kako, pokazace vreme...nisam bas obavestena...sta ce da bude sa Sarom
Da gledala sam i mogu reci da je extra serija.Imam na kompu prva tri serijala i odusevljena sam!!!![]()
Treba li nekome Komplet sve sto je do sada izslo?
Pa prikazali su je tako zato sto to nije bila ista glumica.Meni je i treci serijal super,i jedva cekam nastavak.
Mislim da su Saru u trecoj sezoni prikazivali sa kosom preko lica bas zato da bi imali mogucnost da je u cetvrtoj vrate.Ko je video da ona osoba koja sedi vezana za stolicu i prica sa Majklom u "Soni" stvarno jeste Sara?Nigde nisu prikazali njeno lice,bas zato da bi mogli da je vrate.
A kada bi sve bilo logicno i besprekorno,onda to ne bi bila serija i fikcija,nego ko zna sta.
Pozdrav za sve koji vole PB.
ja ne znam dal da se radujem ili da kukam sto su ovako dobru seriju sjebali.. bas me zanima kakvo ce sranje da smisle za Saru, bilo bi najbolje da joj zasiju glavu pa da se vide konci...
ma daj, sjebaji su seriju skroz.............![]()
Pa prikazali su je tako zato sto to nije bila ista glumica.
Pobogu, koliko puta je receno da SWC tad nije htela da se vrati u seriju!
Morali su nekako da improvizuju, a nacin ka koji je to i uradjeno je stvarno vrh debilizma.[/QUOT
Mislim da nema potrebe toliko se ozbiljno baviti necim sto bi trebalo da sluzi za zabavu.Znaci,nekome je sve bez veze,nekome se sve zgadilo,nekome je debilasto,a nekome super i upravo je to ono sto je dobro.Ne bi ni valjalo da svi isto razmisljamo,zar ne.