Prison Break

Fanovi, da vas obradujem, ono o cemu se suskalo sad je zvanicno.
Fox je saopstio da ce biti 4. sezone i da se Sara vraca kao regularan lik...
Sad, kako ce to izvesti... to je vec njihov problem.
Meni se serija totalno zgadila i ne verujem da cu gledati dalje, ali znam da ima mnogo vas koje ce ova vest obradovati. :)

ja ne znam dal da se radujem ili da kukam sto su ovako dobru seriju sjebali.. bas me zanima kakvo ce sranje da smisle za Saru, bilo bi najbolje da joj zasiju glavu pa da se vide konci...:)
ma daj, sjebaji su seriju skroz.............:(

nisam bas obavestena...sta ce da bude sa Sarom

Ma sto se mene tice imaju 3 mogusnosti:

1. Ubijena je njena sestra bliznakinja umesto nje... :)
2. Platili su je da ode u Evropu i ne vraca se... :P
3. Odveli je posle smrti da joj vrate vuglu na ramena i ... :D

Ma daj bre, i ja obozavam Saru, ali svakako ce biti glupo da je vrate, ako su je vec ubili, mogli su nesto drugo da smisle a ne da joj odseku glavu, ali eto pokazali su kako umeju da smisle na brzinu neko sranje....... :P

Meni je i treci serijal super,i jedva cekam nastavak.
Mislim da su Saru u trecoj sezoni prikazivali sa kosom preko lica bas zato da bi imali mogucnost da je u cetvrtoj vrate.Ko je video da ona osoba koja sedi vezana za stolicu i prica sa Majklom u "Soni" stvarno jeste Sara?Nigde nisu prikazali njeno lice,bas zato da bi mogli da je vrate.
A kada bi sve bilo logicno i besprekorno,onda to ne bi bila serija i fikcija,nego ko zna sta.
Pozdrav za sve koji vole PB.

Meni je i treci serijal super,i jedva cekam nastavak.
Mislim da su Saru u trecoj sezoni prikazivali sa kosom preko lica bas zato da bi imali mogucnost da je u cetvrtoj vrate.Ko je video da ona osoba koja sedi vezana za stolicu i prica sa Majklom u "Soni" stvarno jeste Sara?Nigde nisu prikazali njeno lice,bas zato da bi mogli da je vrate.
A kada bi sve bilo logicno i besprekorno,onda to ne bi bila serija i fikcija,nego ko zna sta.
Pozdrav za sve koji vole PB.
Pa prikazali su je tako zato sto to nije bila ista glumica.
Pobogu, koliko puta je receno da SWC tad nije htela da se vrati u seriju!
Morali su nekako da improvizuju, a nacin ka koji je to i uradjeno je stvarno vrh debilizma.

ja ne znam dal da se radujem ili da kukam sto su ovako dobru seriju sjebali.. bas me zanima kakvo ce sranje da smisle za Saru, bilo bi najbolje da joj zasiju glavu pa da se vide konci...:)
ma daj, sjebaji su seriju skroz.............:(

Sto da se muce da siju. Glavu pod misku i teraj.

Serija mi je stvarno vrh, al 3. sezona ne moze ni da se uporedi sa 1.

Pa prikazali su je tako zato sto to nije bila ista glumica.
Pobogu, koliko puta je receno da SWC tad nije htela da se vrati u seriju!
Morali su nekako da improvizuju, a nacin ka koji je to i uradjeno je stvarno vrh debilizma.[/QUOT

Mislim da nema potrebe toliko se ozbiljno baviti necim sto bi trebalo da sluzi za zabavu.Znaci,nekome je sve bez veze,nekome se sve zgadilo,nekome je debilasto,a nekome super i upravo je to ono sto je dobro.Ne bi ni valjalo da svi isto razmisljamo,zar ne.

U današnjim "Večernjim novostima" stoji tekst "Majkl sprema osvetu"i on i Sara na slici:D I napravili su jednu grešku. Piše da Sara krajem leta očekuje prvo dete, a ona je prošle godine rodila ćerkicu...

Back