shone#43
Primećen član
- Poruka
- 680
SStigoh do 14 epizode druge sezone, i u globalu mi 2 sezona nije losha, ali chujem o toj 3. sve najgore.
3 je bolja od druge sigurno, gledaj i videces
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
SStigoh do 14 epizode druge sezone, i u globalu mi 2 sezona nije losha, ali chujem o toj 3. sve najgore.
SVE SEZONE SU EXTRA I ZATO JE PRISON BREAK NAJBOLJA SERIJA...! ! !

Bravo Anya,ti si prava!
Pa jeste tako, serija je fenomenalna, i svaka epizoda je extra zanimljiva, pa cak i sve u 3. sezoni!! Na pocetku jesu bile malcice dosadne jer su odugovlacili ali npr 10, 11, 12, 13. epizode su bile extra, bar meni... A mislim i svima koji gledaju ovu NAJBOLJU SERIJU NA SVETU ! ! !
Svaki drugi avatar Miller hehe![]()

Pa jel nisam u pravu...?! HehePa jeste tako, serija je fenomenalna, i svaka epizoda je extra zanimljiva, pa cak i sve u 3. sezoni!! Na pocetku jesu bile malcice dosadne jer su odugovlacili ali npr 10, 11, 12, 13. epizode su bile extra, bar meni... A mislim i svima koji gledaju ovu NAJBOLJU SERIJU NA SVETU ! ! !
Gledala sam i The Shield, Lost, Desperate Housewives, 24, Smallville, CSi, 4400, ALI PRISON BREAK JE DEFINITIVNO NUMBER 1 ! ! ! ! ! ! !
PS: Jedva cekam 4. sezonu!! A vi?![]()

neki kazu da je lost bolja ali lost nije ni do kolena prison breaku![]()

A gde je bila sve vreme i kod koga?8)
Svaki drugi avatar Miller hehe![]()

Te dve serije nemaju nista slicno, zato se ne mogu uporedjivati! Prison Break jeste bolja, ali Lost je fenomenalna serija!! Na listi najgledanijih serija je odmah ispod Prison Break-a!!
Mmmm, kada se Sara vrati, kako li ce Michael da reaguje, sta mislite?? 8-)