Prison Break

Bravo Anya,ti si prava!

Pa jel nisam u pravu...?! Hehe :P Pa jeste tako, serija je fenomenalna, i svaka epizoda je extra zanimljiva, pa cak i sve u 3. sezoni!! Na pocetku jesu bile malcice dosadne jer su odugovlacili ali npr 10, 11, 12, 13. epizode su bile extra, bar meni... A mislim i svima koji gledaju ovu NAJBOLJU SERIJU NA SVETU ! ! !
Gledala sam i The Shield, Lost, Desperate Housewives, 24, Smallville, CSi, 4400, ALI PRISON BREAK JE DEFINITIVNO NUMBER 1 ! ! ! ! ! ! !
PS: Jedva cekam 4. sezonu!! A vi? :D

Pa jel nisam u pravu...?! Hehe :P Pa jeste tako, serija je fenomenalna, i svaka epizoda je extra zanimljiva, pa cak i sve u 3. sezoni!! Na pocetku jesu bile malcice dosadne jer su odugovlacili ali npr 10, 11, 12, 13. epizode su bile extra, bar meni... A mislim i svima koji gledaju ovu NAJBOLJU SERIJU NA SVETU ! ! !
Gledala sam i The Shield, Lost, Desperate Housewives, 24, Smallville, CSi, 4400, ALI PRISON BREAK JE DEFINITIVNO NUMBER 1 ! ! ! ! ! ! !
PS: Jedva cekam 4. sezonu!! A vi? :D

neki kazu da je lost bolja ali lost nije ni do kolena prison breaku:););););)

Mislim da je kompanija umesana u Sarin nestanak,mislim da jos nisu raskrstili sa njima.Rekli su da ce konacno biti intimnosti izmedju njih dvoje.Mislim bice suza,ko,sta i krevet :D.Zar to ne cekamo svi?

Te dve serije nemaju nista slicno, zato se ne mogu uporedjivati! Prison Break jeste bolja, ali Lost je fenomenalna serija!! Na listi najgledanijih serija je odmah ispod Prison Break-a!! :mrgreen:

Mmmm, kada se Sara vrati, kako li ce Michael da reaguje, sta mislite?? 8-)

Sta?Sara se vraca?! :confused:
Yey ako je tako,meni bas bio bedak kad je ...
Hm..da li pricamo o istoj sezoni? Je l ste odgledali 3. sezonu do 13. epizode?

Back