Prison Break

ne nego da je s03 zadnja...

Joj covece, sta ti pricas???
Prvo kazes da nece biti 4. sezone sto si sigurno lupio, a posle kad covek pita da li ce 13 epizoda biti poslednja, ti kazes ne nego da je s03 zadnja...?
Pa ova sezona ce ukupno imati samo 13 epizoda!!
a da li ce biti posle toga jos jedna sezona, to ne moze niko da kaze dok ne odgleda 13. epizodu, tako da ajde da ne izmisljamo.......
pozz
PS nemoj da se uvredis...!!! :)

Joj covece, sta ti pricas???
Prvo kazes da nece biti 4. sezone sto si sigurno lupio, a posle kad covek pita da li ce 13 epizoda biti poslednja, ti kazes ne nego da je s03 zadnja...?
Pa ova sezona ce ukupno imati samo 13 epizoda!!
a da li ce biti posle toga jos jedna sezona, to ne moze niko da kaze dok ne odgleda 13. epizodu, tako da ajde da ne izmisljamo.......
pozz
PS nemoj da se uvredis...!!! :)

Procitaj sve ponovo ;)
covek me je pitao da li sam rekao da je epizoda 13 sezona 3 kraj..
ja sam odgovorio ne, nego je sezona 3 kraj..a za epizode ne znam ;)
a za cetvrtu sezonu..rekao sam moje misljenje, tj. da sam siguran da nece biti cetvrte..zasto to mislim, napisao sam koji post gore..
pozzZZz

Bash mislim da ce imati materijala za 4 sezonu,poshto ce sukre verovatno da zavrshi u soni (a Majkla ce da grize savest pa ce da ga vadi iz zatvora :D ),kod t bega je ona knjizica....onaj visler je pobegao...mnogo su ga zakomplikovali i mnogo zalaze u detalje.I ja sam videla negde da je 13 epizoda poslednja u 3 sezoni,tako da verujem da ce biti i 4.

Упропастили су серију и са трећим сериалом, а ако буде и четвртог онда су стварно претерали.Требали су лепо да је заврше другим сериалом али њима је стало да само покупе што више пара.

Gotovo je sigurno da nece biti 4. serijala, oni beze i tu se prica zavrsava.
Ono sto ce biti umesto 4. sezone je neki spin off, a radice se o zenama u zatvoru.
Glavni lik ce biti neka Moli koja ce se pojaviti u poslednjoj epizodi ove sezone.

evo ovo sam nashla na nekom sajtu,razgovor sa Dominikom Parselom.

Da li ćete konačno "pobeći iz zatvora"?

Mi za sada nemamo datum završetka serije, što se tiče zatvora završava se sa ovom sezonom jer naravno da ne možemo u svakoj sezoni da budemo u zatvoru. Naši scenaristi su ono najbolje što imamo i oni na kraju uspeju da iznesu sve kako treba. Ja sam upoznat sa tim šta će da se dešava u 4. sezoni i ona neće imati veze sa zatvorima, a 4. sezona vodi 5.

http://www.mtsmondo.com/entertainment/movies/text.php?vest=87162

Ja nisam bila ocajna domacica dok nisam odgledala prve dve sezone PB,i preko foruma saznala da Sare nema u trecoj sezoni.Sada mi je zao sto sam uopste i gledala seriju koja nije za nepopravljivo romanticne kao sto sam ja.Kako nisam u mogucnosti da dodjem do trece sezone,da je odgledam,da li bi neko bio ljubazan da mi isprica sudbinu svih glavnih junaka?
A ja cu i dalje tiho patiti sto izmedju Skofilda i doktorke nije bilo nista,do nekoliko poljubaca...................

znaci ima jos malo vremena da organizujemo demonstracije za vracanje sarine glave na ramena pa i sare u seriju? evo, ja cu biti organizator skupa ;)

veceras ide 13ta?

hehe, to i ja kazem...ima da joj vrate glavu, onako jos da je zasiju, ili zaheftaju... ma daj...
mislim, jeste i meni draga Sara, ali ako su je vec ubili...... malo je glupoooo... ustvari ne znam ja, ko zna sta su smislili.... :)

Back