Prison Break

kako bre da nema 4. serijala? pa jeste li videli da je Lincoln obecao Sofiji da ce je voditi u Pariz ako je ne odvede onaj njen. verovatno ce u Parizu biti nastavak price. Nesto kao: Lincoln odlazi u Pariz da se lepo provede sa svojom novom devojcicom, medjutim pojavljuje se neki udvarac koji smara Sofiju, on ga ubija i pada u zatvor. Dolazi brat da ga spasi i sve ispocetka :):):):)

Evo i ja sad odgleda 13. hm shta mislite ko je i shta je onaj Visler?? kakav je to dil napravio sa Mahonom?nishta ne razumem.
i cemu uopshte ona knjizica o pticama,kad nema veze sa koordinatama ???

Evo i ja sad odgleda 13. hm shta mislite ko je i shta je onaj Visler?? kakav je to dil napravio sa Mahonom?nishta ne razumem.
i cemu uopshte ona knjizica o pticama,kad nema veze sa koordinatama ???

Hajde molim te,ako ti nije problem,malo mi prepricaj trecu sezonu,jer ko zna kada cu ja to nabaviti da gledam,a nestrpljiva sam strasno.... bukvalno zavisim od dobre volje drugih ljudi,a svako je u nekom svom filmu....Mozes da mi posaljes i privatnu poruku,ako je protivno pravilima foruma prepricavanje sadrzaja....Ja sam ti prilicno laik za te stvari,nego pored dece sam koliko toliko naucila da koristim Internet....
Sada sam stvarno ocajna domacica..............

Jaooo ljudi... Sta sam vam rekla... Sara je ziva.... E, ali znala sam jos od epizode kada je ubijena!!!
Kada je Gretchen rekla Linku da postoji jedan los vic u vezi Sare i svemu tome, ali Link nije obracao paznju sta ona kaze.... Sara je ziva!!!!!!!!!!!!
Kad li ce sledeca epizoda, OVA JE NAJBOLJA DO SAD!!!! Posle ove epizode 3. sezona i nije tako losa, ustvari sta vise, odlicna je!!!
pozz

Jaooo ljudi... Sta sam vam rekla... Sara je ziva.... E, ali znala sam jos od epizode kada je ubijena!!!
Kada je Gretchen rekla Linku da postoji jedan los vic u vezi Sare i svemu tome, ali Link nije obracao paznju sta ona kaze.... Sara je ziva!!!!!!!!!!!!
Kad li ce sledeca epizoda, OVA JE NAJBOLJA DO SAD!!!! Posle ove epizode 3. sezona i nije tako losa, ustvari sta vise, odlicna je!!!
pozz

Jaooo:mad::mad::mad:, pocnem da citam tvoj post i kad sam videla da pricas o 13. epizodi, koju ja tek treba da gledam, aaaaaaaaaaaaaaaa! ok, nisam sve procitala, zmirkam.:lol::lol::lol: salim se naravno;)

Ako je Sara ziva, bas mi krivo. Sad cu ja da je obezglavim. Ona ce meni Majkla, mamicu joj... :lol: salim se. Samo kako je moguce da je ziva kad je L.J. rekao da je video Gretchen da je ubija? To je ili moj mali propust ili propust u scenariju ili Sara ima sestru bliznakinju koja ce se iznenada pojaviti da osveti sestrinu smrt. :lol:

L.J. je rekao da nije video kako je ubija, ali je cuo. A ja sam ubedjena posle ove 13. epizode da je Sara ziva, jer mi se cini da su Alex i onaj ribar pricali o njoj kao o zivoj osobi. Da li se zna kad ce nastaviti snimanje serijala i kada ce pustati nove epizode?

Ako je Sara ziva, bas mi krivo. Sad cu ja da je obezglavim. Ona ce meni Majkla, mamicu joj... :lol: salim se. Samo kako je moguce da je ziva kad je L.J. rekao da je video Gretchen da je ubija? To je ili moj mali propust ili propust u scenariju ili Sara ima sestru bliznakinju koja ce se iznenada pojaviti da osveti sestrinu smrt. :lol:

Tvoja informacija na zalost nije tacna.
LJ nije rekao da je video kako ubijaju saruvec da je pokrio oci i nije hteo da gleda kako je ubijaju.

Back