misko85
Zainteresovan član
- Poruka
- 377
Odkud ti to?Ljudi ovo je sigurno.
Bice 4. sezone, ali 13. epizoda je kraj 3. sezone.
Izvor?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Odkud ti to?Ljudi ovo je sigurno.
Bice 4. sezone, ali 13. epizoda je kraj 3. sezone.
Treca sezona definitivno ima 22. epizode.
http://www.imdb.com/title/tt0455275/episodes#season-3

Evo i ja sad odgleda 13. hm shta mislite ko je i shta je onaj Visler?? kakav je to dil napravio sa Mahonom?nishta ne razumem.
i cemu uopshte ona knjizica o pticama,kad nema veze sa koordinatama ???
Jaooo ljudi... Sta sam vam rekla... Sara je ziva.... E, ali znala sam jos od epizode kada je ubijena!!!
Kada je Gretchen rekla Linku da postoji jedan los vic u vezi Sare i svemu tome, ali Link nije obracao paznju sta ona kaze.... Sara je ziva!!!!!!!!!!!!
Kad li ce sledeca epizoda, OVA JE NAJBOLJA DO SAD!!!! Posle ove epizode 3. sezona i nije tako losa, ustvari sta vise, odlicna je!!!
pozz

salim se naravno
salim se. Samo kako je moguce da je ziva kad je L.J. rekao da je video Gretchen da je ubija? To je ili moj mali propust ili propust u scenariju ili Sara ima sestru bliznakinju koja ce se iznenada pojaviti da osveti sestrinu smrt. 
Ako je Sara ziva, bas mi krivo. Sad cu ja da je obezglavim. Ona ce meni Majkla, mamicu joj...salim se. Samo kako je moguce da je ziva kad je L.J. rekao da je video Gretchen da je ubija? To je ili moj mali propust ili propust u scenariju ili Sara ima sestru bliznakinju koja ce se iznenada pojaviti da osveti sestrinu smrt.
![]()