Prison Break

Ja zaista ne znam koliko puta nekim osobama treba ponavljati, svi prevodi koji vec postoje nalaze se na www.prijevodi-online.org
Ako ih kojim slucajem nema tamo, tesko da ces ih naci na nekom drugom sajtu.Postoje prevodi za sve epizode do sad.Posto vidim da si naglasio SRPSKOM predpostavljam da ili ne razumes neki od ex YU jezika, ili si preveliki patriJota.Ako je ovo prvo slucaj, mnoge epizode imaju i srpske i hrvatske i bosanske verzije prevoda pa biraj sta ti odgovara, ako neka nema postavi problematicne reci ovde pa cemo ti pokusati prevesti na SRPSKI.Napominjem da prevodi na sva tri pomenuta ex YU jezika znaju biti podjednako nepismeni, zaista ne znam ko ih sve radi...
Ako je ovo drugo slucaj, za to jos uvek nema leka, ali u tom slucaju ti uopste ne preporucujem gledanje stranih serija.Imas sasvim dovoljan izbor domacih, mozes i dijalekte da biras... Ipak, za vecinu SRPSKOG stanovnistva su ovi ex YU jezici daleko razumljiviji...

zato i kazem, da snime nama koji tako mislimo jednu extra poslednju epizodu drugog serijala u kojoj oni otplove u daljinu i mirna Backa. Ja nisam imala volje da pocnem da gledam treci serijal uopste...
A krivo mi...

Hmmm, slazem se sa vama. Deluje mi kao da se vrte u krug u fazonu "sta sad? sta sad, jbt?" i onda nasumicno snime neku epizodu. Ako bude i cetvrtog serijala, pa onda stvaaaaaarno... Sve vise i vise preferiram The Tudors, a Prison Break mi je bila vrh. Ma americka publika guta svakakav sht, pa je mozda njima ovo strava, ali mi koji koristimo mozak za razmisljanje a ne za ukras... Samo momenat da prevrnem ocima. Koliko sam shvatila, valjda treba da otkriju ko stoji iza svega toga, ali ajde vise otkrijte pa da se razilazimo. Lol. Pretvaraju jednu odlicnu seriju u sapunicu. Dinastija u bekstvu iz zatvora!

E da, ima jos par sajtova sa prevodima sto sam nasla, ako nekom treba, iako mi se cini da je ipak sajt koji ste ovde postavil, najbolji

www.movie-subtitles.com

www.podnapisi.net

Ako ih vec i sami niste otkrili ;-)

Au ljudi, ne znam kako je vama, ali meni je uzasno...
Vreme izmedju epizoda koje izadju (nedelju dana) kao da mi traje vecnost!
I onda kad konacno izadje posle toliko cekanja, tih 45min mi prodje kao 5 sekundi...
I onda o5 padnem u depresiju jer ne mogu da cekam sledecu....
Razmisljam da napravim pauzu mesec dana da izadje malo vise epizoda, ali mislim da ipak nema sanse da to izvedem..........
Joj jos 3 dana............ Smor!!!!!

:-D narkomani! Ko vam kaze... ;-) Sklanjajte zilete, bice sece vena! :-D

Polako, sad ce to proci. Evo ja sam sad skoro jos jednom odgledala tu 10tu epizodu i sad mi se vise svidja nego prosli put i tako ubijam vreme do te 11te. Uh samo da rascopaju onu Grecen, joooj glavu bih goj otkinula i nabila na... nesto. Sad ne mogu da izmislim nista kreativno. Pu, ku**a. :lol:

Back